Oplossingen voor jouw professionele diensten

Optimaliseer factureringstijden, verhoog bedrijfsinkomsten en verbeter gegevensbeheer

Ontdek hoe je factureringstijden en dagelijkse werkzaamheden kunt optimaliseren door repetitieve handmatige gegevensinvoer in casemanagementsystemen te vermijden. Dit is eenvoudig haalbaar door administratieve taken zoals het genereren en versturen van urenstaten, reminders en kredietcontrolebrieven te automatiseren en door selfservice-klantportalen aan te bieden.
Professionele diensten oplossingen - Optimaliseer factureringstijden, verhoog bedrijfsinkomsten en verbeter gegevensbeheer

Automatiseringssoftware voor professionele services helpen jou meer te bereiken door minder te doen

Ben je op zoek naar automatiseringssoftware om factureringstijden te optimaliseren door herhalende, handmatige en foutgevoelige gegevensinvoer in casemanagementsystemen te vermijden? Of wil je dagelijkse rapportages automatiseren en het beheer en de datakwaliteit van klantinformatie verbeteren?

De professionele automatiseringssoftware en -oplossingen van Orbis Software bieden jou de tools en flexibiliteit om de productiviteit van werknemers te verbeteren en de operationele kosten te verlagen. Dit doen we door middel van procesautomatisering of de inzet van webgebaseerde toepassingen.

Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen met jouw organisatie in gedachten, zodat jij je kunt concentreren op het optimaliseren van je organisatie en het verhogen van de bedrijfsopbrengsten.

      Automatisch documenten & rapportages genereren in jouw huisstijl
      Productiviteit verhogen door handmatig processen te automatiseren
      Geen duur maatwerk meer
      Omzet en klanttevredenheid verhogen door te automatiseren
      Eenvoudig koppelen van systemen

Onze tools in de praktijk

Veelvoorkomende processen waarmee onze automatiseringstools professionele diensten hebben geholpen

 • AVG-ready CRM-software
 • Herinneringen voor projectmijlpalen en deadlines
 • CRM-integratie met e-mailmarketingsoftware, b.v. MailChimp, HubSpot enz.
 • Teamleden informeren wanneer nieuwe cases worden ontvangen waarbij zij betrokken zijn
 • Interne notificaties voor alle medewerkers die moeten weten wanneer een nieuwe klant is aangenomen
 • Geautomatiseerde briefproductie om klanten te informeren over de voortgang van hun zaak. Ideaal voor advocaten, transporteurs en soortgelijke professionals
 • Overwerk controleren en bestuurders informeren wanneer waardes worden overschreden
 • Eenvoudige integratie met bestaande bedrijfssystemen en applicaties
 • Herinneringen voor jaarlijkse aangiften
Orbis Software Integratie oplossingen voor crm systemen
Orbis Software Integratie oplossingen
 • Geautomatiseerde herinneringen aan klanten om informatie in te dienen of instructies te geven die nodig zijn voor jaarlijkse aangiften zoals belasting en btw
 • Bewaak de voortgang van taken 'versus' deadlines
 • Monitoren of opdrachten binnen de ‘streeftijd/ doorlooptijd’ zijn afgerond
 • Notificaties voor facturen zonder projectcode
 • Automatisering van incassobrieven met behulp van filters om die klanten uit te sluiten waarmee onlangs contact is opgenomen over hun schuld
 • Wekelijkse lijsten met achterstallige schulden
 • Informeer bestuurders wanneer schulden een aanzienlijke leeftijd bereiken

Interessante blogs & ebooks

Raak geïnspireerd wat RPA Platform voor jouw bedrijfsvoering kan betekenen. Maandelijks publiceren we diverse blogs en ebooks.

Personeelstekort? Los het op met automatisering!

Personeelstekort? Los het op met automatisering!

Het tekort aan personeel is een groeiend probleem voor bedrijven wereldwijd. Gelukkig biedt automatisering een oplossing voor deze prangende kwestie. In dit blog gaan we dieper in op hoe automatisering kan helpen bij het aanpakken van het tekort aan personeel en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Lees meer
Zolang je je laat leiden door e-mail, bepaal je niet zelf je agenda

Zolang je je laat leiden door e-mail, bepaal je niet zelf je agenda

Mail Template zorgt ervoor dat alle email en bijbehorende werkzaamheden gestructureerd in één systeem inzichtelijk worden gemaakt. Dit systeem is zo ingericht dat e-mail nog steeds persoonlijk en afgeschermd kan blijven, maar veel eenvoudiger te delen is met andere medewerkers of groepen. Alle e-mails en bijbehorende werkzaamheden of acties worden geregistreerd bij de bijbehorende relatie en zijn voor iedereen beschikbaar. Zo is in één oogopslag duidelijk wat er van jou en je team verwacht wordt.

Lees meer
Veel medewerkers verliezen de controle over hun mailbox

Veel medewerkers verliezen de controle over hun mailbox

Mail Template registreert alle e-mail centraal in één systeem en koppelt deze automatisch aan de juiste relatie en interne afdeling. Dit systeem is zo ingericht dat e-mail nog steeds persoonlijk en afgeschermd kan blijven, maar veel eenvoudiger te delen is met andere medewerkers of groepen. Mail Template geeft te allen tijde een volledige historie van conversaties weer. Alle e-mails en bijbehorende werkzaamheden of acties worden geregistreerd bij de bijbehorende relatie en zijn voor iedereen beschikbaar. Geen zoekwerk meer, maar duidelijk overzicht.

Lees meer
Tags: