Orbis blog

Orbis als verlengstuk voor de oplossingen van Tans

10 april, 2024

Bij Orbis streven we naar langdurige samenwerkingen. Sinds 2009 werken we nauw samen met TANS, een bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een waardevolle partner binnen het partnernetwerk van Orbis Software.

Wie is TANS?

TANS levert sinds 1985 aan honderden bedrijven in Nederland haar back-officetoepassingen in nagenoeg alle deelmarkten van transport en logistiek. TANS bedenkt, ontwikkelt, verkoopt en ondersteunt modulair opgebouwde standaardsoftware, die door zijn flexibiliteit in hoge mate aangepast kan worden aan de wensen van de klant. De voordelen van een standaardproduct ten opzichte van maatwerk zijn duidelijk: Snelle implementaties, lage kosten en gewaarborgde updates tegen een vooraf bekende prijs.

De samenwerking met Orbis Software

Orbis Software biedt softwareproducenten de mogelijkheid om BPA Platform te embedden in eigen softwareproducten en als verlengstuk van eigen oplossingen aan te bieden aan klanten. Zo kunnen procesautomatiseringen eenvoudig worden uitgebreid met integraties, portalen, en workflowmanagement.

Orbis als verlengstuk voor de oplossingen van Tans 1

Rudy van Weegberg
R&D Manager bij Tans vertelt:

"In een complexe omgeving als de logistiek moeten bij de uitvoering veel verschillende dingen in de gaten gehouden en gecontroleerd worden. TANS maakt daarbij gebruik van een zogenaamde Taskmanager, een softwaretoepassing die op de achtergrond actief is en vooraf ingestelde taken volledig automatisch kan uitvoeren, zonder tussenkomst van de mens. Bijvoorbeeld een mailtje sturen naar de opdrachtgever als de zending gelost is, signaleren bij wachttijd- of venstertijd overschrijdingen. Met onze portal, een uitbreiding op de Taskmanager, is het voor opdrachtgevers van onze klanten mogelijk om via het web opdrachten in te voeren en de statussen te raadplegen.

Voor deze applicaties hebben we een succesvol partnerschap met Orbis. Doordat beide partijen standaardsoftware bieden die aangepast kan worden aan de wensen van de klant, is de samenwerking optimaal. Door de drag-n-drop functionaliteit in de taskmanager zijn processen snel en gemakkelijk te automatiseren. Via het platform voor de portal kunnen eenvoudig, flexibel en veilig webportals ingericht worden".

Orbis Software Benelux logo

Debbie Hameleers
COO bij Orbis Software vertelt:

"We zijn trots om onze partnerschap met Orbis Software bekend te maken. Beide zijn we gericht op het voorzien van geïntegreerde en schaalbare oplossingen die naadloos aansluiten op de ERP-systemen van onze klanten. De innovatieve drag’n’drop integratie software van Orbis stelt onze klanten in staat om inkoopprocessen vergaand te digitaliseren en zo handmatige handelingen te voorkomen om vervolgens kostenbesparingen te realiseren".

Een partnerschap met Orbis Software kan je helpen om jouw softwareontwikkeling te versnellen, de kwaliteit van je oplossingen te verbeteren en kosten te besparen, waardoor je jouw bedrijfsdoelen efficiënter kunt bereiken.

Ben je een producent van software oplossingen en ben je benieuwd naar wat een samenwerking met Orbis Software jou kan bieden?

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels drag’n’drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Je hebt zojuist een artikel gelezen in de categorie Blogs | Alerts & Notificaties | Groothandel & Distributie | Integratie & Synchronisatie | Portal Platform | Professionele Diensten. Maandelijks publiceren we diverse blogs & ebooks. Wil je niets missen van alle nieuws dat we je willen vertellen? Volg ons dan op LinkedIn! Op onze website vindt je meer blogs & ebooks over Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages en Alerts & Notificaties.

Heb je een vraag?

Ons support- en salesteam staat voor je klaar.

Orbis als verlengstuk voor de oplossingen van Tans 2