Oplossingen voor groothandel & distributie

Verhoog je omzet uit bestaande productlijnen door middel van automatisering en webportalen

Ontdek hoe groothandels en distributiecentra kunnen profiteren van selfservice-portalen voor klanten of leveranciers, geautomatiseerde voorraadrapporten of een integratie met e-commercesites en koeriersdiensten.

Groothandel & Distributie oplossingen - Verhoog je omzet uit bestaande productlijnen door middel van automatisering en webportalen

Softwareoplossingen voor de groothandel die je helpen slimmer te werken, niet harder

Ben je op zoek naar softwareoplossingen voor jouw groothandel om de inkomsten uit bestaande productlijnen te verhogen en de operationele kosten te verlagen? Of wil je jouw organisatie opschalen zonder extra personeel aan te nemen?

De softwareoplossingen van Orbis Software bieden de mogelijkheid om de winstgevendheid te vergroten door producten op een efficiëntere manier te verkopen. Onze flexibele oplossingen helpen je jouw bedrijf op te schalen en de productiviteit van je medewerkers te verbeteren. Dit doen we door de repetitieve (veelal handmatige) taken van medewerkers te automatiseren, taken die jouw organisatie onnodig veel tijd en geld kosten. Ook verbeteren we de toegang tot kritieke informatie via (mobiele) online webportalen en applicaties.

      Afscheid nemen van het handmatig verwerken van gegevens
      Automatisch data synchroniseren tussen verschillende systemen
      Lagere operationele kosten
      Beter zicht op kritieke data
      Enorm concurrentievoordel

Onze tools in de praktijk

Veelvoorkomende processen waarmee onze automatiseringstools groothandels en distributiecentra hebben geholpen

Orbis Software Integratie oplossingen

Interessante blogs & ebooks

Raak geïnspireerd wat RPA Platform voor jouw bedrijfsvoering kan betekenen. Maandelijks publiceren we diverse blogs en ebooks.

Veel medewerkers verliezen de controle over hun mailbox

Veel medewerkers verliezen de controle over hun mailbox

Mail Template registreert alle e-mail centraal in één systeem en koppelt deze automatisch aan de juiste relatie en interne afdeling. Dit systeem is zo ingericht dat e-mail nog steeds persoonlijk en afgeschermd kan blijven, maar veel eenvoudiger te delen is met andere medewerkers of groepen. Mail Template geeft te allen tijde een volledige historie van conversaties weer. Alle e-mails en bijbehorende werkzaamheden of acties worden geregistreerd bij de bijbehorende relatie en zijn voor iedereen beschikbaar. Geen zoekwerk meer, maar duidelijk overzicht.

Lees meer
4 Misverstanden over RPA; Robotic Process Automation

4 Misverstanden over RPA; Robotic Process Automation

Steeds meer bedrijven zetten RPA in en ervaren het gemak van de softwarerobot. Veel handmatige, foutgevoelige handelingen worden overgenomen en steeds meer bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Toch zijn er een aantal misverstanden ontstaan over RPA en de belangrijkste lichten we in deze blog toe.

Lees meer
Tags: