Eenvoudig koppelen en synchroniseren

Eenvoudig integreren met MS Exchange

Handmatig e-mail berichten koppelen aan een intern systeem of handmatig outlook kalenderitems, contacten of taken aanmaken kost vaak veel tijd. Met een integratie automatiseer je de stroom van gegevens tussen MS Exchange en vrijwel iedere interne applicatie.
MS Exchange email in ERP automatiseren

Staat jouw gewenste oplossing er niet bij? Vaak is een integratie wel mogelijk!

De mogelijkheden van onze MS Exchange Integratie

Middels onze MS Exchange Connector Tool kun je eenvoudig gegevens ophalen (lezen) uit je Microsoft Exchange omgeving en eenvoudig gevalideerd gegevens (terug)schrijven.
 • Kalenderitems - onder andere sales meetings, vakantiedagen, afspraken en meer.
 • Taken - Todo's uit het ERP systeem automatisch gesynchroniseerd met taken in Outlook.
 • Contacten - Contactpersonen uit andere applicaties
  worden beschikbaar gesteld in Outlook.
 • E-mails - Binnengekomen e-mails kunnen automatisch in het ERP-systeem geregistreerd worden, met daaraan eventueel een document met het betreffende e-mailbericht.
Orbis Software Integratie oplossingen

De voordelen van onze MS Exchange Integratie

Met deze koppeling automatiseer je in slechts enkele klikken al je dataverkeer van en naar MS Exchange. De MS Exchange Connector is één van de vele RPA oplossingen van RPA Platform en is uitgegroeid tot een ‘standaard’ voor het automatiseren van arbeidsintensieve processen en integratievraagstukken.

 • Je hebt geen technische kennis nodig.
 • Handmatige, tijdrovende en foutgevoelige processen kunnen eenvoudig geautomatiseerd worden middels drag‘n'drop.
 • Koppelen aan meerdere Exchange servers.
 • Er is geen aparte installatie en forwarding nodig op de Exchange server.
 • Meerdere mailboxen kunnen uitgelezen worden in één taak en in één run.
 • De Exchange Connector Tool ondersteund tevens "Exchange Online" (Office 365).
Onze klanten over de MS Exchange Integration tool:
"Door de integratie met de MS Exchange Connector Tool is de gegevensstroom van Outlook naar ons ERP systeem nu volledig geautomatiseerd!"

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Vertel ons kort welke MS Exchange processen jij graag wilt automatiseren met deze MS Exchange integratie tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

RPA Platform
One Tool, Countless Solutions

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties en Workflows & Portalen. De MS Exchange integratie maakt deel uit van Integratie & Synchronisatie. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

Orbis Software Integratie oplossingen
Geautomatiseerde Support Tickets

Geautomatiseerde Support Tickets

Door processen voor het aanmaken, melden en sluiten van support tickets te automatiseren, hoeven supportmedewerkers zelf geen gegevens meer in te voeren en wordt de zichtbaarheid van kritieke informatie voor alle belanghebbenden verbeterd.

Lees meer
Sta je wel eens met je mond vol tanden?

Sta je wel eens met je mond vol tanden?

Mail Template registreert alle e-mail centraal in één systeem en koppelt deze automatisch aan de juiste relatie en interne afdeling. Dit systeem is zo ingericht dat e-mail nog steeds persoonlijk en afgeschermd kan blijven, maar veel eenvoudiger te delen is met andere medewerkers of groepen. Er kunnen diverse acties worden uitgezet zoals een terugbelverzoek of een todo. Hierdoor is alle informatie direct beschikbaar, zijn werkzaamheden inzichtelijk en kan er snel gereageerd worden vanuit één centraal systeem. Zo gaat geen enkel detail meer verloren.

Lees meer
Zolang je je laat leiden door e-mail, bepaal je niet zelf je agenda

Zolang je je laat leiden door e-mail, bepaal je niet zelf je agenda

Mail Template zorgt ervoor dat alle email en bijbehorende werkzaamheden gestructureerd in één systeem inzichtelijk worden gemaakt. Dit systeem is zo ingericht dat e-mail nog steeds persoonlijk en afgeschermd kan blijven, maar veel eenvoudiger te delen is met andere medewerkers of groepen. Alle e-mails en bijbehorende werkzaamheden of acties worden geregistreerd bij de bijbehorende relatie en zijn voor iedereen beschikbaar. Zo is in één oogopslag duidelijk wat er van jou en je team verwacht wordt.

Lees meer