Koeriersdiensten eenvoudig integreren middels drag 'n'drop

RPA Platform is een easy-to-use drag'n'drop platform waarmee je eenvoudig en kostenefficiënt vrijwel ieder logistiek pakket of koeriersdienst koppelt aan ERP-, eCommerce-, of andere software en tijdrovende en foutgevoelige werkzaamheden automatiseert.

Vervoerders en koeriersdiensten koppelen

Welke systemen wil je aan elkaar koppelen?

Staat jouw gewenste oplossing er niet bij? Vaak is een integratie wel mogelijk!

De voordelen van onze logistieke integratieoplossing

Heb je genoeg van dubbele gegevensinvoer? Wil je de handmatige processen automatiseren? RPA Platform is de all-in- one oplossing voor integratie en procesautomatisering. Geen maatwerk meer, maar één platform met oplossingen voor ieder proces.

  • Een gecertificeerd platform voor alle integratievraagstukken tussen je logistieke pakketten en andere (interne) systemen.
  • Nieuwe integratie functionaliteiten voor jouw koeriersdienst worden automatisch toegevoegd.
  • Processen zijn snel aan te passen wanneer deze veranderen.
  • Je hebt geen technische kennis nodig.
  • Zet orders automatisch door naar koeriersdiensten, genereer en print automatisch labels en kies uit diverse verzendopties.
  • Wij hebben integratieoplossingen voor onder andere: DHL, DPD, UPS, PostNL, FedEx en TNT.
Logistiek 1
integraties koeriersdiensten
Logistiek 2

Jouw proces geautomatiseerd in slechts 5 stappen

Stap 1

»

Wanneer moet dit proces starten?

Stap 2

»

Welke data moet over- of omgezet worden?

Stap 3

»

Transformeer data (indien nodig)

Stap 4

»

Koppel aan ander systeem

Stap 5

Testen en we kunnen live gaan

Meerdere vervoerders, één oplossing

Een web-basedverzendoplossing voor al je e-commerce verzendbehoeften

Het handmatig aanmaken van verzendetiketten is vaak tijdrovend en foutgevoelig. De standaard oplossingen werken vaak niet geïntegreerd met een ERP systeem. Dus zou het dan niet mooi zijn als verzendetiketten automatisch afgedrukt worden vanuit je ERP systeem? Alle benodigde gegevens zijn daar immers al ingevoerd.

Shipping Solution is een uitgebreid labelprogramma dat je volledig naar eigen wens kunt koppelen met je ERP systeem. Zo kun je moeiteloos jouw verzendingen afhandelen en automatisch verzendetiketten vanuit het ERP-systeem genereren.

Shipping Solution - Automatisch verzendetiketten vanuit je ERP-systeem

Logistieke integraties & oplossingen

Wij bieden integratie- en automatiseringsoplossingen voor een breed scala aan software en systemen. We maken gebruik van hun API’s om naadloze connectiviteit en gegevensbeheer te leveren via een eenvoudige drag'n'drop interface.

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Download de brochure voor meer uitleg, voorbeelden en mogelijkheden of vraag een webdemo aan en ervaar het zelf binnen een kwartiertje.

Logistiek 3
Onze klanten over onze integratieoplossingen:

RPA Platform helpt ons ook om kosten te drukken. Wij hebben een taak die controleert of pakketpost ook briefpost kan worden en die de verzendwijze en de verzendkosten geheel automatisch aanpast. - Hans Wilbrink - Mconomy BV

Logistiek 4