De Orbis Academy

Hét centrale leerplatform voor aanstormende BPA-professionals

De Orbis Academy is het on-line leerplatform voor al onze producten. Met behulp van duidelijke video’s en heldere instructies leer je hoe je onze producten inricht en gebruikt. Dit doe je in je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt.
De Orbis Academy is hét centrale leerplatform voor aanstormende BPA-professionals

Onze Academy is bedoeld voor iedereen die zelf aan de slag wil met onze producten.

Of u nu pas begint met de inzet van onze producten of al een vergevorderde professional bent… de Orbis Academy is er voor beginner tot expert-level, van installatie tot een gedetailleerde uitleg van de verschillende tools, van het aanmaken van connecties tot het bouwen van professionele oplossingen. Iedereen kan een toegang aanvragen voor ons trainingsplatform.
      Jouw persoonlijke leeromgeving
      Alle kennis verzameld op één locatie
      Online support bij vragen
      Steeds groeiend leerplatform
      Slechts €300,- per kwartaal

Wat kun je leren?

Het trainingsaanbod groeit mee met onze oplossingen. Nieuw tools en oplossingen worden met regelmaat toegevoegd aan de Academy. Hier krijg je dan uiteraard direct toegang toe, daar hoef je niks voor te doen. Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo eenvoudig.

BPA Platform

We gaan in op de conceptuele werking van BPA Platform, de installatie en inrichting van de software en het bouwen van taken.

BPA Standaard Tools

Je maakt kennis met de functionele bouwstenen en leert hoe deze communiceren met gangbare technologieën, systemen en applicaties.

Integration Tools

Je leert alles over de verschillende Integration Tools. Voor elke tool hebben we verschillende trainingen klaarstaan.
"Dankzij de Orbis Academy krijg ik een diepgaand inzicht in de werking en de mogelijkheden van BPA. Hoewel ik al dagelijks met BPA werk, ontdek ik tijdens de training voortdurend nieuwe functies en benaderingen die ik direct in mijn werk kan toepassen."
Nieuwkoop Europe BV

Workflow Platform

Maak kennis met de in- en outs van de Workflow Platform. Het aanmaken van entiteiten en workflows, het leggen van koppelingen, etc.

Portal Platform

Ontdek hoe eenvoudig Portal Platform is te installeren en configureren. Creëer formulieren en overzichten en maak een koppeling met de database.

More to come...

We hebben later dit jaar nog vele andere trainingen in het verschiet staan. Bijvoorbeeld foutafhandeling, de ABN AMRO tool en nog veel meer…

Nu is de tijd om je kennis te vergroten, ga direct aan de slag!

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo eenvoudig. Start vandaag nog, maak gebruik van deze unieke online trainingsomgeving en wordt een van onze BPA professionals. Wil je alvast een sneak-preview van onze Orbis Academy? Log dan in op onze demo-omgeving waar we een kleine greep uit het grote trainingsaanbod voor je hebben klaar staan.

Om toegang te krijgen tot de volledige Orbis Academy dien je te beschikken over een geldige inlogcode. De kosten voor toegang tot de Orbis Academy bedragen €300,- per kwartaal, of €600,- per jaar (excl. 21% BTW). Zo kun je zelf het abonnement kiezen dat het beste bij jou past. Licenties worden niet automatisch verlengd. Je kunt toegang aanvragen door het aanvraagformulier hieronder in te vullen. Een medewerker zal dan contact met je opnemen en de mogelijkheden bespreken.

300,-

/kwartaal

Ontvang nu 50% korting bij een jaarlijkse licentie op de academy

  • 1 Toegangslicentie
  • Direct toegang tot alle trainingen
  • Online ondersteuning
  • Persoonlijke leeromgeving
  • Toegang tot de Orbis Knowledge Base
  • Leren op je eigen tempo
  • Direct toegang tot nieuwe trainingen
Minimale licentieperiode bedraagt 3 maanden. Licenties worden niet automatisch verlengd. Boven-genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop .