Eenvoudig koppelen en synchroniseren

Eenvoudig integreren met Mailchimp

Onze Mailchimp Integration Tool is een easy-to-use drag’n’drop oplossing. Koppel Mailchimp eenvoudig aan diverse eCommerce-, ERP-, Marketing- of CRM oplossingen en maak, verwerk en analyseer automatisch e-mailcampagnes.
Email campagnes Mailchimp automatiseren

Staat jouw gewenste oplossing er niet bij? Vaak is een integratie wel mogelijk!

De mogelijkheden van onze Mailchimp Integratie

Middels onze Mailchimp Integration Tool kun je eenvoudig gegevens ophalen (lezen) uit je Mailchimp omgeving en eenvoudig gevalideerd gegevens (terug)schrijven.
 • Campagnes direct versturen vanuit andere systemen zonder dat daarbij toegang voor een medewerker in Mailchimp noodzakelijk is.
 • Het automatisch aanmaken, verwerken en distribueren van campagnerapporten.
 • Automatisch je marketinglijst uit een ander systeem koppelen aan je campagne in Mailchimp.
 • Het automatisch beheren van verzendlijsten. Nieuwe in- en uitschrijvingen worden automatisch gesynchroniseerd tussen Mailchimp en je andere systemen.
 • Het automatisch ophalen en verwerken van campagne- statistieken en de gegevens verwerken in je andere systemen.
 • Het automatisch starten van vervolgacties op basis van statistieken.
Orbis Software Integratie oplossingen voor marketing systemen

De voordelen van onze Mailchimp Integratie

Met deze koppeling automatiseer je in slechts enkele klikken al je dataverkeer van en naar Mailchimp. De Mailchimp Integratietool is één van de vele RPA oplossingen van RPA Platform en is uitgegroeid tot een ‘standaard’ voor het automatiseren van arbeidsintensieve processen en integratievraagstukken.

 • Je hebt geen technische kennis nodig.
 • Nieuwe integratiefunctionaliteiten van Mailchimp worden automatisch toegevoegd in de tool.
 • Handmatige, tijdrovende en foutgevoelige processen kunnen eenvoudig geautomatiseerd worden middels drag’n’drop.
 • Informatie altijd en overal in al je systemen up-to-date zonder handmatige en dubbele invoer.
Onze klanten over de Mailchimp Integration tool:
"Wij versturen volledig automatisch een maandelijkse nieuwsbrief naar onze klanten. Wij maken een nieuwsbrief op in HTML en bepalen zelf naar welke klanten deze wordt verzonden. RPA Platform zorgt ervoor dat dit proces volledig automatisch wordt afgehandeld. "
Edwin van den berg - Innotec Automotive Nederland

Dé allround marketingoplossing

Automatiseer al je marketing processen, vanuit je ERP- of CRM-systeem

Bespaar tijd, minimaliseer fouten en verhoog de impact van je e-mailmarketing met onze Mailchimp Solution. Laat technologie het zware werk doen, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van boeiende campagnes en het bereiken van je doelen.

Koppel je interne systemen aan Mailchimp en stuur informatie direct van je ERP- CRM- of eCommerce systeem naar Mailchimp. Zo voorkom je handmatig werk en menselijke fouten, bespaar je tijd en is informatie altijd up-to-date. Ontdek de kracht van automatisering en optimaliseer je e-mailmarketinginspanningen vandaag nog!

Mailchimp Solution - Maak automatisch campagnes aan, synchroniseer contacten en genereer rapportages vanuit je interne systemen

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Vertel ons kort welke Mailchimp processen jij graag wilt automatiseren met deze Mailchimp integratie tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

Veelgestelde vragen over onze Mailchimp integratie

Wat is een MailChimp integratie?

De MailChimp integration tool van Orbis Software biedt een MailChimp-integratieoplossing om arbeidsintensieve e-mailmarketingactiviteiten, zoals het maken en distribueren van campagnerapporten voor analyse, te verminderen. Het vereenvoudigt de toegang tot de MailChimp-API, zodat je snel en eenvoudig gegevens kunt toewijzen aan MailChimp-objecten en -bewerkingen, zoals Lijsten, Campagnes en Klikrapporten.

Kan ik MailChimp met Salesforce integreren?

BPA Platform kan MailChimp eenvoudig integreren met Salesforce. Ook een integratie met andere toonaangevende CRM-systemen zijn mogelijk, zoals Microsoft Dynamics 365 CRM, HubSpot, Exact Synergy, enz.

Heeft MailChimp een API?

De MailChimp Integration Tool van Orbis Software biedt een MailChimp-automatiseringsoplossing om arbeidsintensieve e-mailmarketingactiviteiten, zoals het maken en distribueren van campagnerapporten voor analyse, te verminderen. Het vereenvoudigt de toegang tot de MailChimp-API, zodat je snel en eenvoudig gegevens kunt toewijzen aan MailChimp-objecten en -bewerkingen, zoals Lijsten, Campagnes en Klikrapporten.

Hoe maak ik een connectie met de MailChimp API?

De MailChimp Integratoin Tool maakt communicatie tussen BPA Platform en MailChimp mogelijk voor naadloze MailChimp-marketingautomatisering. Alle communicatie maakt gebruik van XML. Je gebruikt de integratietool om BPA Platform-gegevens toe te wijzen aan MailChimp-objecten en -bewerkingen. Bewerkingen zoals ADD, UPDATE, GET en DELETE worden ondersteund voor verschillende bedrijfsobjecten, zoals Lijsten, Campagnes en Klikrapporten. De XML-antwoorden die worden ontvangen van de MailChimp API kunnen worden opgeslagen in een bestand of worden doorgegeven aan een andere BPA Platform-tool voor verdere verwerking. De antwoorden kunnen details bevatten van het aangevraagde object, eventuele fouten van de provider of de waarden van automatisch gegenereerde ID-velden. Je kunt bijvoorbeeld een MailChimp-integratie gebruiken om een indirecte koppeling te maken tussen systemen die doorgaans geen gegevens met elkaar synchroniseren. Denk hierbij aan het synchroniseren van contacten en MailChimp-abonnees vanuit een CRM-platform, of zelfs om rapporten te leveren met gegevens vanuit beide systemen.

Wat biedt een MailChimp-integratie?

De MailChimp integratie oplossing van Orbis Software biedt een MailChimp-integratieoplossing om arbeidsintensieve e-mailmarketingactiviteiten, zoals het maken en distribueren van campagnerapporten voor analyse, te verminderen.

Wat zijn de voordelen van een MailChimp integratie?

De voordelen van het gebruik van de MailChimp Tool van Orbis Software zijn onder meer:

 • Vermijden van tijdrovende bi-directionele gegevensinvoer van in- en uitschrijvingen in MailChimp.
 • Verbeterde productiviteit van medewerkers.
 • Verbeterde campagneprestaties dankzij schonere gegevens.
 • Gestroomlijnde e-mailmarketingprocessen.
 • Verbeterde naleving van AVG.
 • Verbeterde naleving van de marketingregelgeving.

Met welke systemen kan ik MailChimp integreren?

Veelvoorkomende integratiescenario's voor MailChimp zijn:

Welke mogelijkheden biedt een MailChimp integratie?

De mogelijkheden van de MailChimp Integratie oplossing van Orbis Software zijn eindeloos. Een aantal voorbeelden:

 • Automatische creatie en distributie van e-mailmarketingcampagnes op basis van gegevenswijzigingen in CRM, ERP of andere zakelijke toepassingen, b.v. op basis van stagnerende voorraden.
 • Synchroniseer automatisch MailChimp-contactlijsten met CRM- en andere bedrijfssystemen.
 • Automatiseer de synchronisatie van afmeldingen voor MailChimp-campagnes met CRM- en andere bedrijfssystemen.
 • Geautomatiseerde creatie en distributie van e-mailcampagnerapporten.
 • Updateapplicaties voor klantrelatiebeheer automatisch met statistieken voor e-mailcampagnes.
 • Automatische aanmaken en uitrollen van follow-up activiteiten voor verkoopteamleden op basis van campagneresultaten.
 • Integratie met aanbieders van marketinggegevens.
 • Integratie met communicatievoorkeursservices.
 • Integratie met oplossingen voor e-mailverificatie.

Hoeveel kost een MailChimp integratie?

De MailChimp integratie oplossing van Orbis Software start bij €25,- per maand. Deze prijs is sterk afhankelijk van de wensen en eisen die aan een integratie gesteld worden. Wil je weten wat een integratie voor jouw organisatie gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 40 290 1640 of stuur ons een bericht.

RPA Platform
One Tool, Countless Solutions

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties en Workflows & Portalen. De Mailchimp integratie maakt deel uit van Integratie & Synchronisatie. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

Orbis Software Integratie oplossingen
Hoe CRM-integratie de verkoop- en marketingprestaties kan verbeteren

Hoe CRM-integratie de verkoop- en marketingprestaties kan verbeteren

CRM-software (Customer Relationship Management) stelt bedrijven in staat om de volledige verkoop- en marketingmix, zoals relaties, contacten, activiteiten, opportunitybeheer en campagnes, op één platform te beheren. Om het potentieel van CRM-software volledig te benutten, organisaties een 360-graden overzicht van activiteiten te bieden en substantiële voordelen te realiseren moet CRM-software eigenlijk wel worden geïntegreerd met andere bedrijfssystemen. Waarom? Dat is te lezen in ons blog.

Lees meer
De voordelen van e-commerce integratie

De voordelen van e-commerce integratie

Gegevens die door de online winkel worden verzameld, kunnen automatisch in bestaande Marketing- of CRM-systemen worden gepusht om verkooppersoneel te helpen bij cross-selling en up-selling. Belangrijke verkooptactieken die kunnen leiden tot een betere cashflow en een stijging van omzet en winst. E-commerce integratie met ERP is een eenvoudige oplossing die snel inzetbaar is een snel veel voordelen biedt.

Lees meer
Waarom je je CRM systeem wil integreren met je andere interne systemen

Waarom je je CRM systeem wil integreren met je andere interne systemen

Waarom zou je je CRM integreren met je ERP? Het biedt vele voordelen. Neem alleen al het feit dat je zaken maar op één plek goed hoeft vast te leggen. CRM integratie is dé manier om verkoopvertegenwoordigers en klantenserviceteams in één oogopslag een volledig overzicht te bieden van elke klant binnen het CRM-systeem, inclusief kredietlimieten, openstaande posten, bestellingen en facturen, zonder tussen verschillende interne systemen te moeten wisselen.

Lees meer