Eenvoudig koppelen en synchroniseren

Eenvoudig integreren met Exact Synergy

Met onze Exact Synergy Integration Tool koppel je Exact Synergy snel en gemakkelijk aan iedere gewenste applicatie zoals eCommerce-, ERP-, Marketing- of Logistieke software en automatiseer je eenvoudig tijdrovende en foutgevoelige processen.
Exact Synergy CRM integratie, integreren, koppelen en automatiseren

Staat jouw gewenste oplossing er niet bij? Vaak is een integratie wel mogelijk!

De mogelijkheden van onze Exact Synergy Integratie

Middels onze Exact Synergy Integration Tool kun je eenvoudig gegevens ophalen (lezen) uit je Exact Synergy omgeving en eenvoudig gevalideerd gegevens (terug)schrijven. De Exact Synergy Integratietool is één van de vele RPA oplossingen van RPA Platform en is uitgegroeid tot de Exact ‘standaard’ voor het automatiseren van arbeidsintensieve processen en integratievraagstukken.

Orbis Software Integratie oplossingen voor crm systemen

De voordelen van onze Exact Synergy Integratie

Met deze koppeling automatiseer je in slechts enkele klikken al je dataverkeer van en naar Exact Synergy.

  • Je hebt geen technische kennis nodig.
  • Nieuwe integratie functionaliteiten van Exact Synergy worden automatisch toegevoegd in de tool.
  • De Exact Synergy Integration Tool is door Exact Software gecertificeerd als officiële add-on.
  • Processen zijn snel aan te passen wanneer deze veranderen.
  • Informatie altijd en overal in al je systemen up-to-date zonder handmatige en dubbele invoer.
Onze klanten over de Exact Synergy Integration tool:
"RPA Platform zorgt bij ons voor een automatische en volledige integratie tussen Synergy en Globe. Een belangrijk automatisch proces is het aanmaken van facturen in Globe op basis van gerealiseerde uurverzoeken in Synergy."
Rob Zechner – ESPEQ Opleidingen B.V.

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Vertel ons kort welke Exact Synergy processen jij graag wilt automatiseren met deze Exact Synergy integratie tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

RPA Platform
One Tool, Countless Solutions

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties en Workflows & Portalen. De Exact Synergy integratie maakt deel uit van Integratie & Synchronisatie. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

Orbis Software Integratie oplossingen
20 manieren om software voor verkoopteambeheer te gebruiken

20 manieren om software voor verkoopteambeheer te gebruiken

Ontdek hoe software voor verkoopteambeheer bedrijven helpt om de prestaties van het verkoopteam te verbeteren, de omzet te verhogen door een eind te maken aan de handmatige beheertaken die de tijd van werknemers opslokken, en de zichtbaarheid van kritieke informatie te vergroten.

Lees meer
Hoe CRM-integratie de verkoop- en marketingprestaties kan verbeteren

Hoe CRM-integratie de verkoop- en marketingprestaties kan verbeteren

CRM-software (Customer Relationship Management) stelt bedrijven in staat om de volledige verkoop- en marketingmix, zoals relaties, contacten, activiteiten, opportunitybeheer en campagnes, op één platform te beheren. Om het potentieel van CRM-software volledig te benutten, organisaties een 360-graden overzicht van activiteiten te bieden en substantiële voordelen te realiseren moet CRM-software eigenlijk wel worden geïntegreerd met andere bedrijfssystemen. Waarom? Dat is te lezen in ons blog.

Lees meer
Waarom je je CRM systeem wil integreren met je andere interne systemen

Waarom je je CRM systeem wil integreren met je andere interne systemen

Waarom zou je je CRM integreren met je ERP? Het biedt vele voordelen. Neem alleen al het feit dat je zaken maar op één plek goed hoeft vast te leggen. CRM integratie is dé manier om verkoopvertegenwoordigers en klantenserviceteams in één oogopslag een volledig overzicht te bieden van elke klant binnen het CRM-systeem, inclusief kredietlimieten, openstaande posten, bestellingen en facturen, zonder tussen verschillende interne systemen te moeten wisselen.

Lees meer