Eenvoudig koppelen en synchroniseren

Eenvoudig integreren met Microsoft Dynamics CRM

Met onze Microsoft Dynamics CRM integratietool koppel je Microsoft Dynamics CRM snel en gemakkelijk aan iedere gewenste applicatie zoals eCommerce-, ERP-, Marketing- of andere software en automatiseer je eenvoudig tijdrovende en foutgevoelige processen.
Microsoft Dynamics CRM integratie

Staat jouw gewenste oplossing er niet bij? Vaak is een integratie wel mogelijk!

De mogelijkheden van onze Microsoft Dynamics CRM Integratie

Middels onze Microsoft Dynamics CRM Integration Tool kun je eenvoudig gegevens ophalen (lezen) uit je MS Dynamics CRM omgeving en eenvoudig gevalideerd gegevens (terug)schrijven.
  • In een oogopslag een volledig overzicht van elke klant binnen Microsoft Dynamics CRM inclusief kredietlimieten, openstaande posten, bestellingen en facturen, zonder tussen verschillende interne systemen te moeten wisselen.
  • Automatische synchronisatie van klant-, lead- en prospectgegevens tussen Microsoft Dynamics CRM en je andere interne systemen.
  • Het automatisch aanmaken, verwerken en distribueren van campagnerapporten en statistieken.
  • Een opportunity in Microsoft Dynamics CRM automatisch als verkooporder aanmaken in je andere interne systemen.
  • Het automatisch synchroniseren van je producten, afspraken en offertes tussen Microsoft Dynamics CRM en andere interne systemen.
  • Het automatisch starten van vervolgacties op basis van statistieken.
Orbis Software Integratie oplossingen voor crm systemen

De voordelen van onze Microsoft Dynamics CRM Integratie

Met deze koppeling automatiseer je in slechts enkele klikken al je dataverkeer van en naar Microsoft Dynamics CRM. De MS Dynamics CRM Integratietool is één van de vele RPA oplossingen van RPA Platform en is uitgegroeid tot een ‘standaard’ voor het automatiseren van arbeidsintensieve processen en integratievraagstukken.

  • Je hebt geen technische kennis nodig.
  • Nieuwe integratiefunctionaliteiten van Microsoft Dynamics CRM worden automatisch toegevoegd aan de koppeling.
  • Handmatige, tijdrovende en foutgevoelige processen kunnen eenvoudig geautomatiseerd worden middels drag’n’drop.
  • Informatie altijd en overal in al je systemen up-to-date zonder handmatige en dubbele invoer.
Onze klanten over de Microsoft Dynamics CRM Integration tool:
"Orbis is een heel belangrijk onderdeel van ons totale proces geworden en is onmisbaar! Wij zouden anders extra mensen moeten inzetten."
Robert Moorman – Watercompany BV

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Vertel ons kort welke Microsoft Dynamics CRM processen jij graag wilt automatiseren met deze Microsoft Dynamics CRM integratie tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

RPA Platform
One Tool, Countless Solutions

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties en Workflows & Portalen. De Microsoft Dynamics CRM integratie maakt deel uit van Integratie & Synchronisatie. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

Orbis Software Integratie oplossingen
20 manieren om software voor verkoopteambeheer te gebruiken

20 manieren om software voor verkoopteambeheer te gebruiken

Ontdek hoe software voor verkoopteambeheer bedrijven helpt om de prestaties van het verkoopteam te verbeteren, de omzet te verhogen door een eind te maken aan de handmatige beheertaken die de tijd van werknemers opslokken, en de zichtbaarheid van kritieke informatie te vergroten.

Lees meer
Hoe CRM-integratie de verkoop- en marketingprestaties kan verbeteren

Hoe CRM-integratie de verkoop- en marketingprestaties kan verbeteren

CRM-software (Customer Relationship Management) stelt bedrijven in staat om de volledige verkoop- en marketingmix, zoals relaties, contacten, activiteiten, opportunitybeheer en campagnes, op één platform te beheren. Om het potentieel van CRM-software volledig te benutten, organisaties een 360-graden overzicht van activiteiten te bieden en substantiële voordelen te realiseren moet CRM-software eigenlijk wel worden geïntegreerd met andere bedrijfssystemen. Waarom? Dat is te lezen in ons blog.

Lees meer
Waarom je je CRM systeem wil integreren met je andere interne systemen

Waarom je je CRM systeem wil integreren met je andere interne systemen

Waarom zou je je CRM integreren met je ERP? Het biedt vele voordelen. Neem alleen al het feit dat je zaken maar op één plek goed hoeft vast te leggen. CRM integratie is dé manier om verkoopvertegenwoordigers en klantenserviceteams in één oogopslag een volledig overzicht te bieden van elke klant binnen het CRM-systeem, inclusief kredietlimieten, openstaande posten, bestellingen en facturen, zonder tussen verschillende interne systemen te moeten wisselen.

Lees meer