Eenvoudig je webshop of marketplace integreren middels drag 'n'drop

RPA Platform is een easy-to-use drag'n'drop platform waarmee je eenvoudig en kostenefficiënt diverse webshops of marketplaces koppelt aan ERP-, Marketing-, CRM- of Logistieke software en tijdrovende en foutgevoelige werkzaamheden automatiseert.

Webshop integreren koppelen

Welke systemen wil je aan elkaar koppelen?

Staat jouw gewenste oplossing er niet bij? Vaak is een integratie wel mogelijk!

De voordelen van onze eCommerce integratieoplossing

Heb je genoeg van dubbele gegevensinvoer? Wil je de handmatige processen automatiseren? RPA Platform is de all-in-one oplossing voor integratie en procesautomatisering. Geen maatwerk meer, maar één platform met oplossingen voor ieder proces.

  • Een gecertificeerd platform voor alle integratievraagstukken tussen je webshop, marketplaces en andere (interne) systemen.
  • Nieuwe integratie functionaliteiten voor jouw webshop of marketplace worden automatisch toegevoegd.
  • Processen zijn snel aan te passen wanneer deze veranderen.
  • Je hebt geen technische kennis nodig.
  • Automatische synchronisatie van order-, relatie-, artikel- en voorraadgegevens tussen je webshop, marketplace en andere (interne) systemen.
  • Wij hebben integratieoplossingen voor onder andere Magento, WooCommerce, Amazon en Shopify en de marketplace Bol.com.
eCommerce 1
ecommerce integraties webshop
eCommerce 2

Jouw proces geautomatiseerd in slechts 5 stappen

Stap 1

»

Wanneer moet dit proces starten?

Stap 2

»

Welke data moet over- of omgezet worden?

Stap 3

»

Transformeer data (indien nodig)

Stap 4

»

Koppel aan ander systeem

Stap 5

Testen en we kunnen live gaan

Lanceer je webshop in 3, 2, 1…

Alles wat je nodig hebt om online te verkopen

Met de opkomst van het internet is de snelheid van onze zakelijke transacties enorm toegenomen. Een moderne, gebruikersvriendelijke webshop is een vereiste om concurrerend te blijven. Het inrichten en onderhouden van een webshop kan echter een tijdrovende bezigheid worden. Terwijl je veel van de benodigde gegevens al in een ERP systeem hebt vastgelegd.

Zou het niet mooi zijn als je op basis van de gegevens uit je ERP systeem automatisch een webshop kunt genereren die volledig voldoet aan jouw wensen?

B2B eCommerce Solution - De e-commerce oplossing voor al je B2B-behoeften

eCommerce integraties & oplossingen

Wij bieden integratie- en automatiseringsoplossingen voor een breed scala aan software en systemen. We maken gebruik van hun API’s om naadloze connectiviteit en gegevensbeheer te leveren via een eenvoudige drag'n'drop interface.

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Download de brochure voor meer uitleg, voorbeelden en mogelijkheden of vraag een webdemo aan en ervaar het zelf binnen een kwartiertje.

eCommerce 3
Onze klanten over onze integratieoplossingen:

Orbis heeft met RPA Platform een krachtige tool in handen. Wij maken gebruik van deze tool om een koppeling tot stand te brengen tussen ERP en webshops. - Frank Swinkels - Futuro Business B.V.

eCommerce 4