Eenvoudig koppelen en synchroniseren

Eenvoudig integreren met Shopify webshops

De Shopify integratietool is een easy-to-use drag’n’drop oplossing. Met deze tool koppel je je Shopify webshop eenvoudig aan diverse ERP-, Marketing-, CRM- of Logistieke software en automatiseer je tijdrovende en foutgevoelige processen tussen deze systemen.
Webshop shopify koppeling ERP

Staat jouw gewenste oplossing er niet bij? Vaak is een integratie wel mogelijk!

De mogelijkheden van onze Shopify Integratie

Middels onze Shopify Integration Tool kun je eenvoudig gegevens ophalen (lezen) uit je Shopify omgeving en eenvoudig gevalideerd gegevens (terug)schrijven.
 • Het automatisch synchroniseren van orders, relaties, artikelen en voorraad tussen je ERP- en Shopify omgeving.
 • Het automatisch afdrukken van pakbonnen en/of facturen.
 • Het automatisch afletteren van betalingen.
 • De mogelijkheid om te koppelen met meerdere administraties, magazijnen, webshops of verkoopplatformen.
 • De mogelijkheid om productomschrijvingen in meerdere talen toe te voegen.
Orbis Software Integratie oplossingen voor ecommerce systemen

De voordelen van onze Shopify Integratie

Met deze koppeling automatiseer je in slechts enkele klikken al je dataverkeer van en naar Shopify. De Shopify Integratietool is één van de vele RPA oplossingen van RPA Platform en is uitgegroeid tot een ‘standaard’ voor het automatiseren van arbeidsintensieve processen en integratievraagstukken.

 • Je hebt geen technische kennis nodig.
 • Nieuwe integratiefunctionaliteiten van Shopify worden automatisch toegevoegd in de tool.
 • Handmatige, tijdrovende en foutgevoelige processen kunnen eenvoudig geautomatiseerd worden middels drag‘n'drop.
 • Informatie altijd en overal in al je systemen up-to-date zonder handmatige en dubbele invoer.
Onze klanten over de Shopify Integration tool:
"RPA Platform zorgt voor de communicatie tussen SAP Business One en Shopify. De verschillende taken in RPA Platform automatiseren en versimpelen processen waardoor onze medewerkers met simpele handelingen complexe processen in SAP kunnen uitvoeren."
Leander Jansen – Patta

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Vertel ons kort welke Shopify processen jij graag wilt automatiseren met deze Shopify integratie tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

Veelgestelde vragen over onze Shopify integratie

Wat is een Shopify integratie?

Een Shopify integratie omvat de koppeling van Shopify met een scala aan interne en externe applicaties. De Shopify-integratieoplossing van Orbis Software (officieel gecertificeerde Shopify Technology Partner) automatiseert het orderbeheerproces, zoals bijvoorbeeld het automatisch synchroniseren van relaties, artikelen en orders tussen Shopify en een ERP-systeem zonder handmatige handelingen van medewerkers.

Hoe integreer ik de API in Shopify?

De Shopify API-integratietool binnen BPA Platform biedt een drag'n'drop technologie om eenvoudig de Shopify API beschikbaar te stellen en zodoende gegevens toe te wijzen aan Shopify-objecten en -bewerkingen. Bewerkingen zoals toevoegen (ADD), bijwerken (UPDATE), ophalen (GET) en verwijderen (DELETE) worden ondersteund voor verschillende bedrijfsobjecten, zoals relaties, artikelen en orders.

Wat zijn de voordelen van een Shopify integratie?

De voordelen van het gebruik van de Shopify Integration Tool van Orbis Software zijn onder meer;

 • Verbeterde klantenserviceniveaus.
 • Kortere Shopify-orderverwerkingstijden.
 • Verbeterde productiviteit van medewerkers.
 • Vermijden repetitieve handmatige gegevensinvoer en het maken van menselijke fouten.
 • Nieuwe integratiefunctionaliteiten van Shopify worden automatisch toegevoegd in de tool.
 • Informatie altijd en overal in al je systemen up-to-date zonder handmatige en dubbele invoer.

Hoe integreer ik met Shopify?

De Shopify-integratietool binnen BPA Platform maakt communicatie tussen BPA Platform en Shopify mogelijk. Je gebruikt de tool om BPA Platform-gegevens toe te wijzen aan Shopify-objecten en -bewerkingen. Bewerkingen zoals ADD, UPDATE, GET en DELETE worden ondersteund voor een verscheidenheid aan bedrijfsobjecten, zoals relaties, artikelen en orders. De antwoorden die worden terugontvangen van de Shopify API kunnen worden opgeslagen in een bestand of worden doorgegeven aan een andere BPA Platform-tool voor verdere verwerking. De antwoorden kunnen details bevatten van het aangevraagde object, eventuele fouten van de provider of de waarden van automatisch gegenereerde ID-velden

Hoe integreer ik met Shopify POS?

Of er nu een verkoop wordt gedaan op de website of via een aparte 'kassa-terminal', Shopify-bestellingen worden nog steeds automatisch ingevoegd in je zakelijke ERP-omgeving en kunnen worden geïdentificeerd als een web- of EPOS-bron bij integratie met BPA Platform.

Met welke systemen kan ik Shopify integreren?

De Shopify Integration Tool kan met honderden applicaties, webservices en systemen integreren zoals:

Hoeveel kost een Shopify integratie?

De prijs voor deze integration tool is sterk afhankelijk van de wensen en eisen die aan een integratie gesteld worden. Wil je weten wat een integratie voor jouw organisatie gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 40 290 1640 of stuur ons een bericht.

RPA Platform
One Tool, Countless Solutions

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties en Workflows & Portalen. De Shopify integratie maakt deel uit van Integratie & Synchronisatie. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

Orbis Software Integratie oplossingen
20 manieren om software voor verkoopteambeheer te gebruiken

20 manieren om software voor verkoopteambeheer te gebruiken

Ontdek hoe software voor verkoopteambeheer bedrijven helpt om de prestaties van het verkoopteam te verbeteren, de omzet te verhogen door een eind te maken aan de handmatige beheertaken die de tijd van werknemers opslokken, en de zichtbaarheid van kritieke informatie te vergroten.

Lees meer