Oplossingen voor jouw IT-afdeling

Gegevensinvoer volgens jouw Business Rules, processen automatiseren en eenvoudig integraties bouwen

Ontdek de kracht van de tools die wij IT-afdelingen bieden om gegevensinvoer volgens de Business Rules mogelijk te maken, rapporten te automatiseren, snel integratie oplossingen te bouwen en meerdere bedrijfssystemen aan elkaar te koppelen.

Informatie Technologie oplossingen - Gegevensinvoer volgens je eigen bepaalde Business Rules, processen automatiseren en snel en eenvoudig integratieoplossingen bouwen

Onze IT-automatiserings oplossingen verminderen ontwikkelingstijden en -kosten

Wil je IT-prestaties verbeteren door ervoor te zorgen dat 'best-practices' en procedures worden nageleefd en documenten op de juiste plaats staan en niet worden verplaatst? Of wil je de tijd en kosten van op maat gemaakte ontwikkelingsprojecten verminderen?

De drag-'n-drop automatisering oplossingen van Orbis Software verminderen op maat gemaakte ontwikkelingstijden en -kosten. De meeste projecten geven een 100% 'codevrije' ervaring door snel en eenvoudig bedrijfssystemen en applicaties te integreren. Zo worden tal van taken, rapportages, workflows en notificaties geautomatiseerd. Dit zorgt ervoor dat de IT-prestaties worden verbeterd en dat alles werkt aan de hand van jouw Business Rules.

      Real-time meldingen over bedrijfsrisico's en foutieve processen
      Verbeterde reactietijden op systeemproblemen en besluitvorming
      Verminderde ontwikkelingstijden en kosten voor maatwerk
      Zorgt voor consistentie van gegevens over meerdere bronnen
      Verbeteringen aan gegevens importroutines
      Vermogen om zich snel aan te passen aan veranderingen

Onze tools in de praktijk

Veelvoorkomende processen waarmee onze automatiseringstools IT-afdelingen hebben geholpen

 • Drag'n'drop-tools voor procesautomatisering die compatibel zijn met vrijwel elke gegevensbron via ODBC, OLEDB, webservices of een uitgebreide reeks ondersteunde API's van derden via connectoren
 • Integratie van cloudgebaseerde en on-premises software. Denk hierbij aan boekhouding, CRM, eCommerce en ERP-oplossingen van leveranciers zoals Exact, Microsoft, SAP, Salesforce, Shopify, Magento, Mailchimp, HubSpot en nog veel meer
 • De synchronisatie van informatie tussen verschillende IT-systemen automatiseren
 • Bewaken van belangrijke bedrijfssystemen en het verzenden van notificaties via e-mail of sms als ze niet goed functioneren
 • Snelle applicatie-ontwikkelingstools om 100% geschikte applicaties te bouwen, b.v. klant-, partner-, leverancier- of HR-webportalen, voertuig activabeheer, koppeling met CRM-software, applicatie voor orderbeheer, enz.
Orbis Software Integratie oplossingen
Orbis Software Integratie oplossingen voor erp systemen
 • Automatisch up-to-date houden van informatie op websites, intranetten en portalen
 • Automatisch rapporten genereren en distribueren
 • IT-procesautomatisering (ITPA, IT Process Automation)
 • Controleren van beschikbare harde schijfruimte op servers en het versturen van notificaties als dit onder bepaalde waardes komt, met de optie om automatisch bestanden uit 'Temp'-mappen te verwijderen
 • Workflows implementeren voor verschillende taken en processen
 • Geautomatiseerde supporttickets/ -vragen en helpdeskondersteuning om de klantenservice af te handelen
 • Op maat gemaakte add-ons en software maken voor specifieke taken
 • Alerts en notificaties via sms toevoegen aan bedrijfssystemen
 • Vermindering van het aantal systemen van waaruit geautomatiseerde taken moeten worden beheerd

Interessante blogs & ebooks

Raak geïnspireerd wat RPA Platform voor jouw bedrijfsvoering kan betekenen. Maandelijks publiceren we diverse blogs en ebooks.

Geautomatiseerde Support Tickets

Geautomatiseerde Support Tickets

Door processen voor het aanmaken, melden en sluiten van support tickets te automatiseren, hoeven supportmedewerkers zelf geen gegevens meer in te voeren en wordt de zichtbaarheid van kritieke informatie voor alle belanghebbenden verbeterd.

Lees meer
Sta je wel eens met je mond vol tanden?

Sta je wel eens met je mond vol tanden?

Mail Template registreert alle e-mail centraal in één systeem en koppelt deze automatisch aan de juiste relatie en interne afdeling. Dit systeem is zo ingericht dat e-mail nog steeds persoonlijk en afgeschermd kan blijven, maar veel eenvoudiger te delen is met andere medewerkers of groepen. Er kunnen diverse acties worden uitgezet zoals een terugbelverzoek of een todo. Hierdoor is alle informatie direct beschikbaar, zijn werkzaamheden inzichtelijk en kan er snel gereageerd worden vanuit één centraal systeem. Zo gaat geen enkel detail meer verloren.

Lees meer
Zolang je je laat leiden door e-mail, bepaal je niet zelf je agenda

Zolang je je laat leiden door e-mail, bepaal je niet zelf je agenda

Mail Template zorgt ervoor dat alle email en bijbehorende werkzaamheden gestructureerd in één systeem inzichtelijk worden gemaakt. Dit systeem is zo ingericht dat e-mail nog steeds persoonlijk en afgeschermd kan blijven, maar veel eenvoudiger te delen is met andere medewerkers of groepen. Alle e-mails en bijbehorende werkzaamheden of acties worden geregistreerd bij de bijbehorende relatie en zijn voor iedereen beschikbaar. Zo is in één oogopslag duidelijk wat er van jou en je team verwacht wordt.

Lees meer
Tags: