Eenvoudig koppelen en synchroniseren

Automatisch BTW nummers valideren

Onze integratieoplossing voor het controleren van BTW-identificatienummers maakt gebruik van het VAT Information Exchange System (VIES). Middels drag’n’drop automatiseer je eenvoudig het BTW-identificatienummer validatieproces.
BTW controle automatiseren

Staat jouw gewenste oplossing er niet bij? Vaak is een integratie wel mogelijk!

De mogelijkheden van onze VIES Integratie

De VIES koppeling valideert Europese (EU) VAT/BTW identificatienummers door te kijken of ze in de database van ec.europa.eu staan, gebruik makende van de officiële Europa API. De VIES Connector is één van de vele RPA oplossingen van RPA Platform en is uitgegroeid tot een ‘standaard’ voor het automatiseren van arbeidsintensieve processen en integratievraagstukken.
Orbis Software Integratie oplossingen

De voordelen van onze VIES Integratie

Met deze koppeling automatiseer je in slechts enkele klikken al je dataverkeer van en naar VIES.

  • Je hebt geen technische kennis nodig.
  • Nieuwe integratiefunctionaliteiten van VIES worden automatisch toegevoegd in de koppeling.
  • Middels drag’n'drop automatiseer je eenvoudig het handmatige en foutgevoelige BTW controleproces.
  • Automatische controle betekent een betere bescherming tegen fraude en levert tevens een tijds- en geldbesparing op.
  • Het verbetert de juistheid van facturen.
  • Bescherming tegen bedrijfs- of persoonlijke boetes opgelegd door de fiscus als gevolg van verschillen of fouten in ingediende BTW-aangiften.
Onze klanten over de VIES Integration tool:
"Deze koppeling met het VAT Information Exchange System controleert voor ons automatisch de geldigheid van het opgegeven BTW nummer bij achterafbetalingen. Zo voorkomen wij eenvoudig fraude. "

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Vertel ons kort welke VIES processen jij graag wilt automatiseren met deze VIES integratie tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

RPA Platform
One Tool, Countless Solutions

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties en Workflows & Portalen. De VIES integratie maakt deel uit van Integratie & Synchronisatie. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

Orbis Software Integratie oplossingen
Orbis Software en ISPnext slaan de handen in elkaar!

Orbis Software en ISPnext slaan de handen in elkaar!

In een tijd waarin technologische samenwerkingen cruciaal zijn voor integratie, innovatie en groei, presenteren wij ons partnerschap met ISPnext. Hierbij hebben we een gloednieuwe integration tool ontwikkeld zodat ISPnext naadloos met ERP-systemen en andere backoffice gekoppeld kan worden.

Lees meer
Personeelstekort? Los het op met automatisering!

Personeelstekort? Los het op met automatisering!

Het tekort aan personeel is een groeiend probleem voor bedrijven wereldwijd. Gelukkig biedt automatisering een oplossing voor deze prangende kwestie. In dit blog gaan we dieper in op hoe automatisering kan helpen bij het aanpakken van het tekort aan personeel en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Lees meer