Oplossingen voor huisvesting organisaties

Verbeter het beheer van nieuwe huurders, huurincasso's en leveranciers

Ontdek hoe gemeenten en woningcorporaties kunnen profiteren van geautomatiseerde sms-berichten naar huurders, Cloud gebaseerde aannemersportalen en apps, nalevingscontrole en notificatiesoftware.

Huisvesting oplossingen - Verbeter het beheer van nieuwe huurders, huurincasso's en leveranciers

Beheersoftware voor huisvesting om de dienstverlening te verbeteren

Ben je op zoek naar kosteneffectieve softwareoplossingen om het beheer van nieuwe huurders, huurincasso's en leveranciers te verbeteren? Of ben je op zoek naar een oplossing om repetitieve handmatige gegevensinvoer te vermijden en de communicatie met aannemers en huurders te verbeteren?

De softwareoplossingen voor huisvestingsbeheer van Orbis Software bieden jou en je organisatie de flexibiliteit om kostbare beheertaken eenvoudig te automatiseren en de zichtbaarheid van informatie over huurders, leveranciers en aannemers te vergroten. Dit zorgt dat je weloverwogen beslissingen kunt nemen en services kunt verbeteren zonder de bedrijfskosten te verhogen.

      Verbeterde communicatie met aannemers en huurders
      Automatisch verwerken van data
      Automatiseren zonder maatwerk
      Directe verbetering van service en dus klanttevredenheid
      Zeg vaarwel tegen Excel-lijsten en ongestructureerde documenten

Onze tools in de praktijk

Veelvoorkomende processen waarmee onze automatiseringstools huisvestingbeheer bij gemeenten en woningcorporaties hebben geholpen

Orbis Software Integratie oplossingen voor erp systemen
Orbis Software Integratie oplossingen voor documenten en rapportages
  • Een breed scala aan financiële beheerprocessen geautomatiseerd, variërend van automatische incasso's tot huurachterstanden
  • Automatische controles en beheer van wachtlijsten
  • Geautomatiseerd generen en versturen van enquêtes via b.v. SurveyMonkey.
  • Verbeterd beheer van meldingen van asociaal gedrag en klachten
  • Geautomatiseerd genereren en versturen van brieven, e-mails en sms-berichten

Interessante blogs & ebooks

Raak geïnspireerd wat RPA Platform voor jouw bedrijfsvoering kan betekenen. Maandelijks publiceren we diverse blogs en ebooks.

Personeelstekort? Los het op met automatisering!

Personeelstekort? Los het op met automatisering!

Het tekort aan personeel is een groeiend probleem voor bedrijven wereldwijd. Gelukkig biedt automatisering een oplossing voor deze prangende kwestie. In dit blog gaan we dieper in op hoe automatisering kan helpen bij het aanpakken van het tekort aan personeel en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Lees meer
Veel medewerkers verliezen de controle over hun mailbox

Veel medewerkers verliezen de controle over hun mailbox

Mail Template registreert alle e-mail centraal in één systeem en koppelt deze automatisch aan de juiste relatie en interne afdeling. Dit systeem is zo ingericht dat e-mail nog steeds persoonlijk en afgeschermd kan blijven, maar veel eenvoudiger te delen is met andere medewerkers of groepen. Mail Template geeft te allen tijde een volledige historie van conversaties weer. Alle e-mails en bijbehorende werkzaamheden of acties worden geregistreerd bij de bijbehorende relatie en zijn voor iedereen beschikbaar. Geen zoekwerk meer, maar duidelijk overzicht.

Lees meer
Verbeter je informatievoorziening met informatieve bedrijfsalerts en notificaties

Verbeter je informatievoorziening met informatieve bedrijfsalerts en notificaties

Informatievoorziening speelt een grote en belangrijke rol in ons persoonlijke leven, maar het krijgt ook een steeds belangrijkere en grotere rol in het bedrijfsleven. Het heeft veel invloed op zowel besluitvorming en de uitkomst van handelingen en processen. Het voorzien van informatie is een zeer belangrijk hulpmiddel voor de werknemers, maar ook zeker voor externe stakeholders zoals klanten, leveranciers of partners.

Lees meer
Tags: