Naarmate een organisatie groeit, groeit ook het interne en externe e-mailverkeer. Het gevaar dat hierin schuilt is dat al heel snel het overzicht en de controle over in- en uitgaande e-mail of de voortgang van projecten wordt verloren. We verzinnen van alles om van een e-mailprogramma een gestructureerde omgeving te maken; filters, kleuren, mappen, toevoegen van codes aan onderwerpen... alles om enige structuur en prioritering te krijgen. Checken we een uurtje onze e-mail niet dan verdwijnen belangrijke berichten in de massa. Dweilen met de kraan open, want we weten dat deze zogenaamde structuren nog altijd geen echte oplossing bieden. Heb je al eens naar een reactie gezocht in een e-mail die een kleine 20 keer op en neer is gegaan? Als je geen gerichte zoektermen gebruikt bent je veel tijd kwijt aan het vinden van de juiste informatie.

Tijd voor een oplossing!

Mail Template registreert alle e-mail centraal in één systeem en koppelt deze automatisch aan de juiste relatie en interne afdeling. Dit systeem is zo ingericht dat e-mail nog steeds persoonlijk en afgeschermd kan blijven, maar veel eenvoudiger te delen is met andere medewerkers of groepen. Mail Template geeft te allen tijde een volledige historie van conversaties weer. Alle e-mails en bijbehorende werkzaamheden of acties worden geregistreerd bij de bijbehorende relatie en zijn voor iedereen beschikbaar. Geen zoekwerk meer, maar duidelijk overzicht.

Er valt nog veel meer te ontdekken over Mail Template

Vier je vakantie e-mailvrij!

Geen CC of BCC meer! Geen forwards meer!

Ben jij het volgende slachtoffer?

Sta je wel eens met je mond vol tanden?

Zolang je je laat leiden door e-mail, bepaal je niet zelf je agenda

Veel medewerkers verliezen de controle over hun mailbox

E-mail is het grootste datalek binnen organisaties

“Mijn werknemers hebben het druk…” maar waarmee dan?

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels drag’n’drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Je hebt zojuist een artikel gelezen in de categorie Workflow Platform | Blogs | Boekhouding & Financiën | Groothandel & Distributie | HR- Personeelszaken | Huisvesting | Informatie Technologie | Klantenservice & Helpdesk | Operations | Professionele Diensten | Reizen & Vrije tijd | Retail- Detailhandel. Maandelijks publiceren we diverse blogs & ebooks. Wil je niets missen van alle nieuws dat we je willen vertellen? Volg ons dan op LinkedIn! Op onze website vindt je meer blogs & ebooks over Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages en Alerts & Notificaties.

Heb je een vraag?

Ons support- en salesteam staat voor je klaar.

Veel medewerkers verliezen de controle over hun mailbox 1