Orbis Partnerprogramma

We werken graag met je samen

Ben je een reseller of producent van software oplossingen?
Wij bieden de mogelijkheid om RPA Platform aan jouw productportfolio toe te voegen.
Een samenwerking met Orbis Software geven jou direct toegang tot de vele innovatieve en industrie-geprezen oplossingen die iedere minuut van de dag top prestaties leveren.

Ontdek onze oplossingen

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties, Workflows, en Portalen. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

BPA Platform

Met BPA Platform is het mogelijk om processen snel en gemakkelijk te automatiseren en je andere interne systemen te integreren.

Integratie & Synchronisatie

Integreer al jouw interne applicaties, systemen en webservices en krijg toegang tot honderden dataconnectoren voor al je integraties via één platform.

Documenten & Rapportages

Automatiseer het maken en verspreiden van interne of externe rapportages en documenten met BPA Platform

Alerts & Notifications

Verzend notificaties via e-mail en SMS en ben real-time op de hoogte van wat er speelt in je organisatie, en neem actie op het moment dat dit nodig is.

Workflow Platform

Maak kennis met de in- en outs van de Workflow Platform. Het aanmaken van entiteiten en workflows, het leggen van koppelingen, etc.

Portal Platform

Ontdek hoe eenvoudig Portal Platform is te installeren en configureren. Creëer formulieren en overzichten en maak een koppeling met de database.

We zijn er voor iedereen, resellers en producenten

Omdat Orbis uitsluitend distribueert via een geselecteerd partnerkanaal, zijn wij voortdurend opzoek naar geschikte partners. Vind je dit interessant? Geef je onderneming een boost en wordt lid van ons partnernetwerk.

Ik ben een software reseller

Implementeer je deze oplossingen en krijg je vaak vragen over procesautomatisering zoals integraties, portalen, workflowmanagement en meer?
Orbis Software biedt verschillende oplossingen die jou in deze vraagstukken kan ondersteunen zodat je op deze manier meer kunt voldoen aan de wens van de klant. Omdat Orbis uitsluitend distribueert via een geselecteerd partnerkanaal, zijn wij voortdurend opzoek naar geschikte partners. Vind je dit interessant? Geef je onderneming een boost en wordt lid van ons partnernetwerk.

Ik ben een software producent

Werk je met een partnerkanaal, of Implementeer je zelf jouw software? Wil je je product uitbreiden met geavanceerde procesautomatiseringen?
Orbis Software biedt de mogelijkheid om BPA Platform als verlengstuk van jouw oplossing aan te bieden aan je klanten. Zo kun je procesautomatiseringen eenvoudig uitbreiden met integraties, portalen, en workflowmanagement. Klinkt dit interessant? Bekijk dan onze Partnerpagina om de voordelen te ontdekken zoals marges, onze oplossingen en meer.

Waarom een Orbis Partnership een goed idee is

Voor de software reseller

Uitbreiding van functionaliteit

BPA Platform zorgt voor uitbreiding van de functionaliteit van ERP-, CRM-, WMS- en andere systemen zoals het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de applicatie. Tevens biedt Orbis Software webbased portalen en workflow functionaliteiten waardoor je nóg beter aan de wens van de klant kunt voldoen.

Verbeterde efficiëntie

BPA Platform helpt bij het automatiseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van de efficiëntie van ERP-, CRM-, WMS- en andere systemen waardoor de productiviteit van gebruikers kan worden verhoogd en de doorlooptijden kunnen worden verkort.

Betere data-integratie

Je komt ze vast tegen; Integratievraagstukken. BPA Platform is het perfecte platform voor het integreren van data tussen verschillende systemen, waardoor dubbele invoer niet meer nodig is. Handmatig en foutgevoelige werkzaamheden zijn dan ook verleden tijd.

Kosteneffectiviteit

De inzet van BPA Platform is kosteneffectiever dan maatwerkoplossingen. Maatwerkoplossingen nemen veel tijd in beslag om te ontwikkelen en te onderhouden. Doordat BPA Platform gebruik maakt van specifieke tools, worden deze functionaliteiten voortdurend geüpdatet, getest en onderhouden.

Voor de software producent

Geen maatwerk meer

Door de inzet van BPA Platform kun je sneller en efficiënter functionaliteit toevoegen aan je softwareproducten, terwijl de ontwikkelings- en onderhoudskosten laag blijven. Hierdoor is het een kosteneffectieve en schaalbare oplossing voor het uitbreiden van softwarefunctionaliteit.

Hogere klanttevredenheid

Door de toevoeging van onze geavanceerde functionaliteiten kun je klanten een meer complete oplossing bieden die beter voldoet aan hun behoeften en verwachtingen.

Kostenbesparing

Door het inzetten van onze oplossingen binnen jouw bestaande applicaties, hoef je zelf geen onnodige tijd en kosten meer in ontwikkeling te stoppen. De ontwikkeling hebben wij immers al voor je gedaan.

Toekomstbestendigheid

Het gebruik van BPA Platform helpt je producten toekomstbestendiger te maken, omdat onze software vaak wordt bijgewerkt en onderhouden om te blijven voldoen aan de veranderende behoeften van de markt.

Vereenvoudigde integratie

Door het gebruik van BPA Platform is het mogelijk om jouw product te koppelen met andere systemen. Hierdoor kun je voldoen aan de toenemende integratievragen vanuit de markt.

Concurrentievoordeel

Door gebruik te maken van BPA Platform kun je je onderscheiden van de concurrentie en de marktpositie versterken.

What’s in it for you?

Een partnerschap met Orbis Software kan je helpen om jouw softwareontwikkeling te versnellen, de kwaliteit van je oplossingen te verbeteren en kosten te besparen, waardoor je jouw bedrijfsdoelen efficiënter kunt bereiken.
Marge

Als partner van Orbis ontvang je marges op de producten van Orbis Software die verkocht of verhuurd worden.

Licenties

Je krijgt beschikking over een eigen BPA Platform licentie en, wanneer gewenst, licenties van onze standaard softwareproducten. Deze licenties kunnen gebruikt worden voor demo-doeleinden, maar mogen ook ingezet worden binnen je eigen organisatie.

Support

Je ontvangt toegang tot onze partnerportal. Hier kun je terecht voor alle supportvragen m.b.t. de software. Het is ook mogelijk om verkoopondersteuning te krijgen in de vorm van demo’s en commerciële middelen.

Marketing-/verkoopmaterialen

Wij stellen promotiemateriaal van onze producten ter beschikking. Denk hierbij aan bijvoorbeeld brochures, webinars, teksten, video’s, logo’s en nog veel meer.

Partnermanager

Onze partnermanagers staan tot je beschikking voor al je vragen en hulp bij het verzorgen van demo’s bij je klant. Tevens kun jij hier al jouw vragen neerleggen m.b.t. de oplossingen van Orbis Software.

Orbis Academy

Leer alles over de oplossingen van Orbis. De online Orbis Academy beschikt over een groot aantal online trainingen die je in je eigen tijd kunt volgen. Heb je vragen? Dan kun je deze stellen aan onze helpdesk.

Orbis Software Integratie oplossingen

Heb jij het in je om onze nieuwe Orbis partner te worden?

Denk je dat Orbis software van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie? Dan komen we graag met je in gesprek en laten we in 30 minuten zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Wij zijn Orbis Software, aangenaam kennis te maken

Onze reis begon in 2003 met het volledig optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen (BPA) specifiek voor het MKB. We lopen nu voorop in het leveren van snelle applicatieontwikkeling.
Wij bieden ‘One tool, Countless solutions’ waarmee software zich aanpast aan jouw organisatie – niet andersom. Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en processen. Het probleem is dat organisaties zich aanpassen aan de maatwerk oplossingen / softwarepakketten die ze gebruiken. We willen organisaties er juist van overtuigen dat dat niet meer nodig is. Wij zorgen ervoor dat de bestaande software oplossingen niet meer de leidraad hoeven te zijn en dat organisaties zichzelf kunnen blijven terwijl de software mee verandert. Inmiddels hebben we meer dan 8000 klanten in de Benelux die gebruiken van onze oplossingen.
      Meer dan 8000 klanten
      Opgericht in 2003
      Meer dan 50 partners in de Benelux
      Oneindig veel integraties
      Eigen online Orbis Academy

Sluit je aan bij ons partnernetwerk

Ons netwerk bestaat uit geaccrediteerde partners die toegang bieden tot kennis, technische expertise en een stabiel platform voor onbeperkte groei.
Orbis Software Partner - TCC Orbis Software Partner - Qube ICT Solutions Orbis Software Partner - Datakings Orbis Software Partner - Business Experts Orbis Software Partner - Bijzen & Dekker Orbis Software Partner - Advisie Orbis Software Partner - Clear Solutions Orbis Software Partner - Brainsys Orbis Software Partner - Axians Orbis Software Partner - Ask Us Orbis Software Partner - CSPlus Orbis Software Partner - AddConsult Group Orbis Software Partner - Issys ICT Orbis Software Partner - Arvenza Orbis Software Partner - Inanta Orbis Software Partner - Logres Orbis Software Partner - Qexpertise Orbis Software Partner - Sense IT Orbis Software Partner - SummusIT Orbis Software Partner - Victor Holland Orbis Software Partner - Pit18 Orbis Software Partner - Activium Orbis Software Partner - Arrix Orbis Software Partner - Computerwacht Orbis Software Partner - Optibus Orbis Software Partner - Digital Dots Orbis Software Partner - YourSource