Orbis Software Benelux BV

Wij zijn Orbis, aangenaam kennis te maken

Onze reis begon in 2003 met het volledig optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen (BPA) specifiek voor het MKB. We lopen nu voorop in het leveren van snelle applicatieontwikkeling. Via een gespecialiseerd partnernetwerk worden onze baanbrekende oplossingen ingezet bij meer dan 8000 klanten in de Benelux en daar buiten, variërend van kleine ondernemingen tot grootschalige wereldwijde organisaties.
Professionele diensten oplossingen - Optimaliseer factureringstijden, verhoog bedrijfsinkomsten en verbeter gegevensbeheer

Software is continu in beweging en die beweging verplaatst zich richting de cloud

Organisaties vinden het nog steeds fijn om zelf de software en gegevens te beheren op hun eigen servers. Toch is een migratie naar de cloud en Software as a Service (SaaS) op termijn onvermijdelijk. Deze migratie maakt het immers mogelijk dat men alleen nog betaalt voor de software die men daadwerkelijk gebruikt. In dit “Hybride” model waar we ons nu bevinden is de behoefte aan integratie en synchronisatie tussen de diverse systemen sterk toegenomen. Koppelvraagstukken tussen cloud- en on premise systemen is booming. Wij willen de partner zijn die deze vraagstukken oplost, en het liefst met één product dat alles kan!
Orbis Software Integratie oplossingen voor documenten en rapportages
Alerts & Notificaties versturen, Bedrijfsprocessen automatiseren

Organisaties helpen met automatiseren van processen

Wij bieden ‘One tool, Countless solutions’ waarmee software zich aanpast aan jouw organisatie – niet andersom. Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en processen. Het probleem is dat organisaties zich aanpassen aan de maatwerk oplossingen / softwarepakketten die ze gebruiken. We willen organisaties er juist van overtuigen dat dat niet meer nodig is. Wij zorgen ervoor dat de bestaande software oplossingen niet meer de leidraad hoeven te zijn en dat organisaties zichzelf kunnen blijven terwijl de software mee verandert.

De cijfers anno nu

> 8000 klanten

Opgericht in 2003

> 50 partners in de benelux

Oneindig veel integraties

Jouw bedrijfsvoering staat centraal!

In iedere organisatie wordt met meerdere systemen gewerkt. Gegevens moeten consistent zijn tussen al deze systemen. Integratie is dus niet langer en wens, maar tegenwoordig een must. Wij streven naar een landschap waarin software zich aanpast aan de bedrijfsvoering en processen van organisaties en niet andersom! Ontdek onze vele oplossingen.

Wat onze klanten zeggen

Onze BPM oplossingen ondersteunen al meer dan 8000 klanten over de hele wereld bij het automatiseren van hun bedrijfskritische processen. Al onze klanten realiseren niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing, maar ook een professionele uitstraling en een betere communicatie met hun klanten en leveranciers.
Orbis Software - Onze klanten en hun succesverhalen
Orbis Software - Maak kennis met ons partnernetwerk

Maak kennis met ons partnernetwerk

We verkopen onze producten & service aan onze klanten via een hoogwaardig, hybride wereldwijd netwerk van geaccrediteerde partners die toegang bieden tot lokale kennis, technische expertise en een stabiel platform voor onbeperkte groei. Elke partner, of het nu gaat om Value-Added-Reseller, Referral, Distributor of OEM, heeft ervaring binnen een specifieke verticale markt of met een specifiek applicatiesysteem. Ze hebben ook expertise in de installatie, implementatie en aanpassing van onze platforms.

Heb je een vraag?

Ons support- en salesteam staat voor je klaar.

Orbis