Orbis Software Benelux BV

Wij zijn Orbis, aangenaam

Wij zijn experts in procesautomatisering en marktleider in de gebieden BPM, BPA en RPA.


8000+
Klanten


2003
Opgericht in


50+
Partners

Onze visie & missie

Software is continu in beweging, en die beweging verplaatst zich richting de cloud.

Organisaties vinden het nog steeds fijn om zelf de software en gegevens te beheren op hun eigen servers. Toch is een migratie naar de cloud en Software as a Service (SaaS) op termijn onvermijdelijk. Deze migratie maakt het immers mogelijk dat men alleen nog betaalt voor de software die men daadwerkelijk gebruikt. In dit “Hybride” model waar we ons nu bevinden is de behoefte aan integratie en synchronisatie tussen de diverse systemen sterk toegenomen. Koppelvraagstukken tussen cloud-  en on premise systemen is booming. Wij willen de partner zijn die deze vraagstukken oplost, en het liefst met één product dat alles kan!

Organisaties helpen met automatiseren van processen.

Wij bieden ‘One tool, Countless solutions’ waarmee software zich aanpast aan jouw organisatie – niet andersom. Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en processen. Het probleem is dat organisaties zich aanpassen aan de maatwerk oplossingen / softwarepakketten die ze gebruiken. We willen organisaties er juist van overtuigen dat dat niet meer nodig is. Wij zorgen ervoor dat de bestaande software oplossingen niet meer de leidraad hoeven te zijn en dat organisaties zichzelf kunnen blijven terwijl de software mee verandert.

Onze werkwijze

Wij streven naar een landschap waarin software zich aanpast aan de bedrijfsvoering en processen van organisaties en niet andersom! Wat wij inzetten om dit te realiseren:

Integratie & Synchronisatie

Integratie van applicaties, systemen en web-services middels een eenvoudig drag’n’drop platform.

Documenten & Rapportages

Bergen aan data automatisch in rapportages gieten en op een efficiënte manier distribueren.

Alerts & Notificaties

Automatisch en real-time notificaties en alerts ontvangen en verzenden waar en wanneer jij dit wil.

Web-based Workflows

Al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren.

Web-based Portalen

Creëer met Portal Platform eenvoudig web-based klant-, medewerkers- en leveranciersportalen.

Ontdek ons partnernetwerk

We verkopen onze producten & service aan onze klanten via een hoogwaardig, hybride wereldwijd netwerk van geaccrediteerde partners die toegang bieden tot lokale kennis, technische expertise en een stabiel platform voor onbeperkte groei. Elke partner, of het nu gaat om Value-Added-Reseller, Referral, Distributor of OEM, heeft ervaring binnen een specifieke verticale markt of met een specifiek applicatiesysteem. Ze hebben ook expertise in de installatie, implementatie en aanpassing van onze platforms.

Orbis biedt de beste integratie oplossingen.

Heb je een vraag?

Ons support- en salesteam staat voor je klaar.

Orbis