Onze klanten, onze trots

Wat zeggen onze klanten over onze oplossingen

Onze BPM oplossingen ondersteunen al meer dan 8000 klanten over de hele wereld bij het automatiseren van hun bedrijfskritische processen. Al onze klanten realiseren niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing, maar ook een professionele uitstraling en een betere communicatie met hun klanten en leveranciers.
Klantenservice en helpdesk oplossingen - Verhoog de klanttevredenheid middels automatisering en klantportalen

Een greep uit > 8000 klanten

Orbis Software - Klant Luxaflex“Levertijden kunnen onverwachts veranderen en op die momenten is het van groot belang dat onze klant wordt geïnformeerd. En daarom werken wij graag samen met Orbis.”
Orbis Software - Klant Burgers' Zoo“Een extra (digitale) medewerker is altijd een welkome aanvulling! Eentje die voor ons zaken uitvoert, in de gaten houdt en ons tijdig informeert.”
Orbis Software - Klant Het Oranje Kruis“Met het BPA platform koppelen wij, naar volle tevredenheid, Exact Synergy Enterprise met ons portaal.”
Orbis Software - Klant Florale Haircare“Orbis heeft ons enorm geholpen bij het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Zowel voor Exact als diverse externe koppelingen.”
Orbis Software - Klant Slagharen“Dankzij Orbis software zijn wij in staat om met standaard software complexe processen te automatiseren waar we anders maatwerk interfaces voor nodig hadden. Dit biedt onze organisatie de mogelijkheid om met verschillende partners te werken en altijd op professionele ondersteuning te kunnen rekenen.”
Orbis Software - Klant FenS“Orbis heeft voor ons middels BPA Platform een koppeling gelegd van Exact naar Dynamics. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. De implementatie is vlekkeloos verlopen en medewerkers zijn erg blij dat gegevens nu maar één keer ingevoerd/gewijzigd hoeven te worden. Dit bespaart veel tijd en mogelijke fouten.”
Klantcase Van Duyvenvoorde Flowers & Plants

De Orbis klantcase een interview met van Duyvenvoorde

Het motto van onze klant van Duyvenvoorde flowers & plants is: maatwerk, persoonlijke aandacht en goede service. Om dit motto te kunnen blijven waarmaken zorgen zij ervoor dat handmatige, tijdrovende en foutgevoelige processen in hun bedrijf goed geautomatiseerd zijn. Dit doen zij samen met Orbis Software.

Heb je een vraag?

Ons support- en salesteam staat voor je klaar.

Orbis