Eenvoudig koppelen en synchroniseren

SAP Business One integreren met Tikkie

De koppeling tussen SAP Business One en Tikkie is snel, kostenefficiënt én zonder maatwerk te realiseren. Middels ons drag’n’drop RPA platform automatiseer je eenvoudig repetitieve en foutgevoelige werkzaamheden en alle gewenste synchronisaties tussen deze pakketten.

SAP Business One Tikkie koppeling - ERP RPA integratie & koppeling

De mogelijkheden van onze SAP Business One integratie met Tikkie

Deze koppeling automatiseert tijdrovende en foutgevoelige werkzaamheden én synchroniseert datastromen zoals:

 • Voeg automatisch een Tikkie betaalverzoek toe aan facturen, betalingsherinneringen, declaraties, abonnementen, donatieverzoeken, vooruit- en aanbetalingen enzovoorts.
 • Genereer eenvoudig Tikkie batch-betaalverzoeken.
 • Volg de status van een Tikkie betaalverzoek.
 • Automatisch ophalen van Tikkie betalingsgegevens en verwerken in SAP Business One.
 • (Gedeeltelijke) Tikkie terugbetalingen aanmaken.
Orbis Software Integratie oplossingen voor erp systemen
Orbis Software Integratie oplossingen

De voordelen van deze ERP - RPA koppeling

Met deze koppeling automatiseer je in slechts enkele klikken al je dataverkeer tussen de verschillende systemen. De voordelen zijn o.a.:

 • Je hebt geen technische kennis nodig.
 • Nieuwe integratiefunctionaliteiten van SAP Business One worden automatisch toegevoegd in de koppeling.
 • Handmatige, tijdrovende en foutgevoelige processen kunnen eenvoudig geautomatiseerd worden middels drag’n’drop.
 • Informatie is, zowel in SAP Business One als in Tikkie, altijd up-to-date zonder handmatige en dubbele invoer.
 • Een oplossing voor duur maatwerk.
 • Deze koppeling wordt gerealiseerd met onze SAP Business One Integration Tool en onze Tikkie Integration Tool.
Onze klanten over de SAP Business One - Tikkie Integration tools:
"Binnen 1 week hadden we 98% van de betalingsachterstanden weggewerkt’ Aldus Maartje van Moekes Maaltijd. Moekes Maaltijd voorziet ruim 90 kinderdagverblijven dagelijks van verse en gezonde maaltijden."
Maartje - Moekes Maaltijd

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Vertel ons kort welke SAP Business One - Tikkie processen jij graag wilt automatiseren met deze Integration tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

Veelgestelde vragen over onze SAP Business One - Tikkie integratie

Kan ik Tikkie met SAP Business One integreren?

De SAP Business One Tikkie integratieoplossing van Orbis Software stelt organisaties die SAP Business One en Tikkie gebruiken in staat om de twee applicaties snel en eenvoudig te integreren om repetitieve en kostbare processen te stroomlijnen.

Elk geautomatiseerd proces is uniek voor de manier waarop jouw bedrijf werkt. Hier past zich BPA Platform volledig aan aan.

Hoe integreer ik met de Tikkie API?

De Tikkie SAP Business One-integratieconnector van BPA Platforms vereenvoudigt de communicatie tussen BPA Platform, Tikkie en SAP Business One. De tool wordt gebruikt om BPA Platform-gegevens toe te wijzen aan Tikkie API-objecten en -bewerkingen. Bewerkingen zoals GET en ADD worden ondersteund voor een verscheidenheid aan bedrijfsobjecten, zoals betaalveroeken en terugbetalingen.

De antwoorden die van de Tikkie API worden ontvangen, kunnen worden opgeslagen in een bestand of worden doorgegeven aan een andere BPA Platform-tool voor verdere verwerking. De antwoorden kunnen details bevatten van het aangevraagde object, eventuele fouten van de provider of de waarden van automatisch gegenereerde ID-velden.

Wat kost een Tikkie SAP Business One koppeling?

De prijs voor een koppeling tussen SAP Business One en Tikkie is sterk afhankelijk van de wensen en eisen die aan een integratie gesteld worden. Wil je weten wat een koppeling voor jouw organisatie gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 40 290 1640 of stuur ons een bericht.

RPA Platform
One Tool, Countless Solutions

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties en Workflows & Portalen. De SAP Business One - Tikkie integratie maakt deel uit van Integratie & Synchronisatie. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

Orbis Software Integratie oplossingen
Orbis Software en ISPnext slaan de handen in elkaar!

Orbis Software en ISPnext slaan de handen in elkaar!

In een tijd waarin technologische samenwerkingen cruciaal zijn voor integratie, innovatie en groei, presenteren wij ons partnerschap met ISPnext. Hierbij hebben we een gloednieuwe integration tool ontwikkeld zodat ISPnext naadloos met ERP-systemen en andere backoffice gekoppeld kan worden.

Lees meer
Tags: