Orbis ebook

Verbeter de toegang tot bedrijfsinformatie door de inzet van een webportaal

28 juni, 2021

Met de globalisering van het bedrijfsleven en de snelheid waarmee de competitieve omgeving kan veranderen, zijn organisaties steeds vaker op zoek naar manieren om diverse bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen. Klanten krijgen steeds meer specifieke informatiebehoeften en doen zaken steeds meer digitaal. Dit verwachten zij ook van hun leveranciers. Het wordt steeds meer noodzakelijk om informatie 24/7 met elkaar te delen en uit te wisselen.

Als antwoord op deze uitdagingen worden webportalen genoemd als een ideale technologiekeuze om aan deze vaak complexe en ingewikkelde eisen te voldoen. Dit zal voor velen geen verrassing zijn, aangezien webportalen de flexibiliteit en schaalbaarheid bieden om mee te groeien en mee te veranderen met de behoeften van een organisatie.

Dit eBook brengt je een eind op weg bij jouw zoektocht naar een webportaal en een succesvolle implementatie door een aantal stappen te doorlopen.

Webportalen - Verbeter de toegang tot bedrijfsinformatie door de inzet van een webportaal

Download het ebook: Verbeter de toegang tot bedrijfsinformatie door de inzet van een webportaal

Webportalen worden steeds vaker genoemd als een ideale technologiekeuze om aan de vaak complexe en ingewikkelde eisen te voldoen. Dit eBook brengt je een eind op weg bij jouw zoektocht naar een webportaal en een succesvolle implementatie door verschillende stappen te doorlopen.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen spoedig contact met je op.

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels drag’n’drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Je hebt zojuist een artikel gelezen in de categorie Blogs | CRM | ERP | Groothandel & Distributie | HR- Personeelszaken | Informatie Technologie | Klantenservice & Helpdesk | Marketing | Marketing | Portal Platform | Professionele Diensten | Verkoop. Maandelijks publiceren we diverse blogs & ebooks. Wil je niets missen van alle nieuws dat we je willen vertellen? Volg ons dan op LinkedIn! Op onze website vindt je meer blogs & ebooks over Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages en Alerts & Notificaties.
ebook - Verbeter de toegang tot bedrijfsinformatie door de inzet van een webportaal 1