Orbis ebook

Wat zijn webportalen en welke voordelen bieden ze?

4 maart, 2021

Met de globalisering van het bedrijfsleven en de snelheid waarmee de competitieve omgeving kan veranderen, zijn organisaties steeds vaker op zoek naar manieren om diverse bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen. Het wordt steeds meer noodzakelijk om informatie 24/7 met elkaar te delen en uit te wisselen. Zo zijn er specifieke informatiebehoeften van bijvoorbeeld klanten, leveranciers of medewerkers. Hiervoor worden met name webportalen ingezet.

In dit ebook behandelen we vragen als 'wat is een webportaal?', 'wat zijn de voordelen van een webportaal?', 'welke webportalen zijn er?' en 'belangrijke aspecten voor het succes van een portaal'.

Bedrijfsprocessen blijven zelden binnen een eigen organisatie. Met behulp van een webportaal verwijder je knelpunten in de communicatie met relaties binnen én buiten de organisatie. Deel eenvoudig en veilig documenten, krijg beter inzicht in managementinformatie en verbeter de klantgerichtheid terwijl je ook nog op softwarelicenties bespaart. 

Wat zijn webportalen en hoe kun je ze binnen uw eigen organisatie toepassen? Wat zijn de mogelijkheden en de voordelen? Wat is belangrijk bij de aanschaf van een webportaal? Antwoorden hierop lees je in dit ebook.

ebook Portal Platform

Download het ebook: Wat zijn webportalen en welke voordelen bieden ze?

Wat zijn webportalen en hoe kun je ze binnen jouw eigen organisatie toepassen? Wat zijn de mogelijkheden en de voordelen? Wat is belangrijk bij de aanschaf van een webportaal? Antwoorden hierop lees je in dit ebook.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen spoedig contact met je op.

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels drag’n’drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Je hebt zojuist een artikel gelezen in de categorie Blogs | CRM | eCommerce | ERP | Informatie Technologie | Klantenservice & Helpdesk | Marketing | Portal Platform | Verkoop. Maandelijks publiceren we diverse blogs & ebooks. Wil je niets missen van alle nieuws dat we je willen vertellen? Volg ons dan op LinkedIn! Op onze website vindt je meer blogs & ebooks over Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages en Alerts & Notificaties.
ebook - Wat zijn webportalen en welke voordelen bieden ze? 1