Orbis ebook

RPA Platform; 200+ voorbeelden voor gebruik binnen uw bedrijf

8 december, 2020

Binnen een organisatie zullen er meerdere bedrijfsprocessen en bijbehorende data zijn die graag zo kosteneffectief en efficiënt mogelijk moeten lopen. 

RPA Platform biedt u de tools om met succes een automatiseringsstrategie te implementeren, zodat uw bedrijf efficiënter, kosteneffectiever en duurzamer kan worden. Elk proces kan worden aangepast aan uw bedrijfsprocessen en gepersonaliseerd op het moment dat de bedrijfsbehoeften dit vereisen.

RPA-platform is op grote schaal gebruikt om vrijwel elk bedrijfsproces te automatiseren door organisaties in een groot aantal bedrijfstakken, variërend van detailhandel, productie, groothandel en distributie, boekhouding en financiën tot non-profit en professionele diensten, om er maar een paar te noemen.

RPA Platform wordt wereldwijd veelvuldig gebruikt om bedrijfsprocessen te automatiseren in bijna iedere bedrijfsfunctie. In het ebook “RPA Platform; 200+ voorbeelden voor gebruik binnen uw bedrijf”  hebben we slechts een paar voorbeelden bijeengezet waarin BPA platform heeft gezorgd voor kostenbesparing en een verbeterde bedrijfseffectiviteit.

ebook RPA Platform, 200+ voorbeelden voor gebruik binnen uw bedrijf

Download het ebook: RPA Platform; 200+ voorbeelden voor gebruik binnen uw bedrijf

Dit ebook geeft meer dan 200 voorbeelden om Business Process Automation in jouw eigen automatiseringsstrategie te gebruiken.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen spoedig contact met je op.

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels drag’n’drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Je hebt zojuist een artikel gelezen in de categorie . Maandelijks publiceren we diverse blogs & ebooks. Wil je niets missen van alle nieuws dat we je willen vertellen? Volg ons dan op LinkedIn! Op onze website vindt je meer blogs & ebooks over Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages en Alerts & Notificaties.
ebook - RPA Platform 200+ voorbeelden voor gebruik binnen uw bedrijf 1