Binnen een organisatie zullen er meerdere bedrijfsprocessen en bijbehorende data zijn die graag zo kosteneffectief en efficiënt mogelijk moeten lopen. 

RPA Platform biedt u de tools om met succes een automatiseringsstrategie te implementeren, zodat uw bedrijf efficiënter, kosteneffectiever en duurzamer kan worden. Elk proces kan worden aangepast aan uw bedrijfsprocessen en gepersonaliseerd op het moment dat de bedrijfsbehoeften dit vereisen.

RPA-platform is op grote schaal gebruikt om vrijwel elk bedrijfsproces te automatiseren door organisaties in een groot aantal bedrijfstakken, variërend van detailhandel, productie, groothandel en distributie, boekhouding en financiën tot non-profit en professionele diensten, om er maar een paar te noemen.

RPA Platform wordt wereldwijd veelvuldig gebruikt om bedrijfsprocessen te automatiseren in bijna iedere bedrijfsfunctie. In het ebook "RPA Platform; 200+ voorbeelden voor gebruik binnen uw bedrijf"  hebben we slechts een paar voorbeelden bijeengezet waarin BPA platform heeft gezorgd voor kostenbesparing en een verbeterde bedrijfseffectiviteit.

ebook RPA Platform, 200+ voorbeelden voor gebruik binnen uw bedrijf

Download het ebook: RPA Platform; 200+ voorbeelden voor gebruik binnen uw bedrijf

Dit ebook geeft meer dan 200 voorbeelden om Business Process Automation in jouw eigen automatiseringsstrategie te gebruiken.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen spoedig contact met je op.

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels drag’n’drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Veelgestelde vragen over Business Process Automation

Wat is Business Process Automation?

Automatisering van bedrijfsprocessen (BPA) is de automatisering van repetitieve, handmatige gegevensinvoerbeheertaken binnen een bedrijfsproces. Automatisering van bedrijfsprocessen verwijdert tijdrovende gegevensinvoeractiviteiten uit de werkbelasting van werknemers om organisaties te helpen de operationele kosten te verlagen, de productiviteit te verbeteren, fouten bij het invoeren van gegevens te voorkomen en de bedrijfsopbrengsten te verhogen.

Waarom zou je bedrijfsprocessen automatiseren?

Automatisering van bedrijfsprocessen helpt organisaties van elke omvang om de operationele efficiëntie te verbeteren, waardoor het duurzamer wordt voor zakelijke doelstellingen op de lange termijn. Zonder automatisering kunnen vertragingen, fouten bij het invoeren van gegevens, productiviteitsverlies en onvolledige klantgegevens optreden. Elke vertraging in de verwerking van kritieke bedrijfsinformatie of een fout bij het invoeren van gegevens kost zowel tijd als geld. Hulpprogramma's voor procesautomatisering bieden de extra mogelijkheid om flexibeler te worden doordat je bedrijfsprocessen kunt bijwerken, opschalen of verlagen waar en wanneer de bedrijfsvereisten dit vereisen.

Hoe automatiseer je bedrijfsprocessen?

Automatisering van bedrijfsprocessen kan worden bereikt door de implementatie van tools voor automatisering van bedrijfsprocessen, zoals BPA Server. BPA Server biedt de BPA-tools die je nodig hebt om snel en eenvoudig geautomatiseerde processen te bouwen die uniek zijn voor de manier waarop jouw bedrijf werkt, terwijl je gebruikmaakt van de kracht van je bestaande bedrijfssystemen en applicaties. BPA-tools maken het mogelijk om zakelijke omgevingen te veranderen door de flexibiliteit te bieden om geautomatiseerde processen aan te passen of volledig te herschrijven om aan nieuwe voorwaarden te voldoen en fungeert als een 'virtuele' medewerker die 24/7, 365 dagen per jaar werkt. Software voor bedrijfsautomatisering biedt extra zakelijke flexibiliteit door een opstap te bieden voor digitale transformatie door zware administratieve taken uit de werkbelasting van werknemers te verwijderen en tegelijkertijd 100% van de tijd een compleet auditspoor van gegevens en zakelijke beslissingen te bieden.

Welke bedrijfsprocessen moet je automatiseren?

Bepalen welke bedrijfsprocessen je moet automatiseren, kan van verschillende factoren afhangen. Het markeren van gebieden waar je processen kunt automatiseren, kan zijn door het herkennen van grote gegevensvolumes en gegevensdoorvoer. Als je een idee hebt van hoeveel gegevens handmatig door bedrijfssystemen worden verwerkt gedurende een bepaalde periode, krijg je een duidelijke indicatie van de gebieden die mogelijk moeten worden geautomatiseerd. Gegevensvolume is de hoeveelheid gegevens die in een database of bestand wordt bewaard. Het gegevensvolume wordt berekend door het gegevensvolume te analyseren dat elk uur, dag, week, maand enz. wordt verwerkt.

Wat zijn de voordelen van bedrijfsprocessen automatiseren?

Automatisering van bedrijfsprocessen stelt organisaties in staat om de operationele efficiëntie strategisch te verbeteren in elke afdeling of elk proces met hoge niveaus van gegevensvolumes en gegevensdoorvoer. Door geautomatiseerde bedrijfsprocessen in je automatiseringsstrategie op te nemen, worden tijdrovende en dure gegevensinvoertaken gestroomlijnd en kunnen medewerkers zich concentreren op het leveren van waarde aan andere delen van het bedrijf, zoals het verbeteren van de relaties met klanten en leveranciers. Het verbetert niet alleen de manier waarop je bedrijf werkt, maar het stelt jouw IT-team ook in staat om snel en kosteneffectief integratie- en geautomatiseerde processen te bouwen door automatiseringstools met drag&drop te bieden die op maat gemaakte ontwikkelingstijden en bijbehorende kosten verminderen door de noodzaak van op maat gemaakte codering voor 90% van de processen die een bedrijf wil automatiseren. De flexibiliteit die BPA Server biedt, stelt je organisatie in staat om snel en efficiënt bedrijfsprocessen, systemen en werkomgevingen aan te passen waar en wanneer de zakelijke vereisten dit vereisen.

ebook - RPA Platform 200+ voorbeelden voor gebruik binnen uw bedrijf 1