Eenvoudig koppelen en synchroniseren

Unit4 integreren met ISPnext

De koppeling tussen Unit4 en ISPnext is snel, kostenefficiënt én zonder maatwerk te realiseren. Middels ons drag’n’drop RPA platform automatiseer je eenvoudig repetitieve en foutgevoelige werkzaamheden en alle gewenste synchronisaties tussen deze pakketten.

UNIT4 ISPnext koppeling - ERP RPA integratie & koppeling

De mogelijkheden van onze Unit4 integratie met ISPnext

Deze koppeling automatiseert tijdrovende en foutgevoelige werkzaamheden én synchroniseert datastromen zoals:

 • Het automatisch bijwerken van leveranciersgegevens.
 • Het automatisch aanpassen en onderhouden van waarden en restricties van bijvoorbeeld grootboekrekeningen, kostensoorten en kostendragers.
 • Het automatisch verwerken van factuurgegevens in Unit4.
 • Automatisch transactiedata per factuur synchroniseren.
Orbis Software Integratie oplossingen voor erp systemen
Orbis Software Integratie oplossingen

De voordelen van deze ERP - RPA koppeling

Met deze koppeling automatiseer je in slechts enkele klikken al je dataverkeer tussen de verschillende systemen. De voordelen zijn o.a.:

 • Je hebt geen technische kennis nodig.
 • Nieuwe integratiefunctionaliteiten van Unit4 worden automatisch toegevoegd in de koppeling.
 • Handmatige, tijdrovende en foutgevoelige processen kunnen eenvoudig geautomatiseerd worden middels drag’n’drop.
 • Informatie is, zowel in Unit4 als in ISPnext,
  altijd up-to-date zonder handmatige en dubbele invoer.
 • Een oplossing voor duur maatwerk.
 • Deze koppeling wordt gerealiseerd met onze Unit4 Integration Tool en onze ISPnext Integration Tool.
Onze klanten over de Unit4 - ISPnext Integration tools:
"De innovatieve ‘Drag & Drop’ integratie software van Orbis stelt onze klanten in staat om inkoopprocessen vergaand te digitaliseren en zo handmatige handelingen te voorkomen om vervolgens kostenbesparingen te realiseren."
Maarten de Ru, Director Partners & Alliances bij ISPnext

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Vertel ons kort welke Unit4 - ISPnext processen jij graag wilt automatiseren met deze Integration tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

Veelgestelde vragen over onze Unit4 - ISPnext integratie

Kan ik ISPnext met Unit4 integreren?

De Unit4 ISPnext integratieoplossing van Orbis Software stelt organisaties die Unit4 en ISPnext gebruiken in staat om de twee applicaties snel en eenvoudig te integreren om repetitieve en kostbare processen te stroomlijnen.

Elk geautomatiseerd proces is uniek voor de manier waarop jouw bedrijf werkt. Hier past zich BPA Platform volledig aan aan.

Hoe integreer ik met de ISPnext API?

De ISPnext Unit4-integratieconnector van BPA Platforms vereenvoudigt de communicatie tussen BPA Platform, ISPnext en Unit4. De tool wordt gebruikt om BPA Platform-gegevens toe te wijzen aan ISPnext API-objecten en -bewerkingen. Bewerkingen zoals GET worden ondersteund voor een verscheidenheid aan bedrijfsobjecten, zoals transacties en leveranciers.

De antwoorden die van de ISPnext API worden ontvangen, kunnen worden opgeslagen in een bestand of worden doorgegeven aan een andere BPA Platform-tool voor verdere verwerking. De antwoorden kunnen details bevatten van het aangevraagde object, eventuele fouten van de provider of de waarden van automatisch gegenereerde ID-velden.

Wat kost een ISPnext Unit4 koppeling?

De prijs voor een koppeling tussen Unit4 en ISPnext is sterk afhankelijk van de wensen en eisen die aan een integratie gesteld worden. Wil je weten wat een koppeling voor jouw organisatie gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 40 290 1640 of stuur ons een bericht.

RPA Platform
One Tool, Countless Solutions

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties en Workflows & Portalen. De Unit4 - ISPnext integratie maakt deel uit van Integratie & Synchronisatie. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

Orbis Software Integratie oplossingen
Orbis Software en ISPnext slaan de handen in elkaar!

Orbis Software en ISPnext slaan de handen in elkaar!

In een tijd waarin technologische samenwerkingen cruciaal zijn voor integratie, innovatie en groei, presenteren wij ons partnerschap met ISPnext. Hierbij hebben we een gloednieuwe integration tool ontwikkeld zodat ISPnext naadloos met ERP-systemen en andere backoffice gekoppeld kan worden.

Lees meer
Tags: