Om competitief te blijven zijn veel bedrijven bezig met het vergroten van hun efficiëntie en het reduceren van hun kosten. Dit heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar systeemintegratie en Business Process Automation (BPA) significant gestegen is.

Maar wat is Business Process Automation nu precies, hoe wordt het ingezet in bedrijven en misschien nog wel belangrijker, wat zijn de voordelen ervan?

Dit ebook biedt een kort maar bondige uitleg over wat Business Process Automation is en hoe het kan worden ingezet. Daarna gaat het dieper in op de voordelen hiervan en wat er nodig is om BPA projecten te laten slagen binnen organisaties.

ebook - Automatisering van klantsupport

Download het ebook: De voordelen van Business Process Automation

Wat de voordelen van Business Process Automation zijn?
Je leest het in dit ebook.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen spoedig contact met je op.

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels drag’n’drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Veelgestelde vragen over
Business Process Automation

Wat is Business Process Automation?

Business Process Automation wordt bereikt door het gebruik van geavanceerde technologie, zoals een BPA Platform dat specifiek bedoeld is om bedrijfsprocessen te dragen en uit te voeren zonder menselijke inmenging. Deze processen kunnen betrekking hebben op een breed scala aan zakelijke activiteiten, taken of workflows, variërend van order management en financiële rapportering tot data monitoring en kritieke notificaties.

Waarom heb je Business Process Automation nodig?

Om competitief te blijven moeten bedrijven een digitale transformatie strategie adopteren. Efficiëntie, kostenreductie en flexibiliteit zullen hierbij gerealiseerd moeten worden. De beste manier om dit te bereiken is door het automatiseren van de alledaagse, tijdrovende processen die bedrijven op een reguliere basis uitvoeren.

Wat zijn de alledaagse taken en processen die bedrijven automatiseren?

Het automatiseren van processen en taken die kunnen worden uitgevoerd zijn talrijk en breed gevarieerd, maar meestal vallen ze binnen een aantal specifieke categorieën: data integratie en synchronisatie, business workflows, notificaties en alerts, en document en rapportage automatisering.

Wat is de beste oplossing voor BPA?

iPaaS biedt niet alleen mogelijkheden voor integratie en automatisering van bedrijfsprocessen, het kan zowel on-premises als in de cloud worden gehost.Dit biedt veel meer flexibiliteit en kan cloud-to-cloud-integratie, on-premises-to-cloud-integratie of een hybride combinatie van beide bieden.

ebook - De voordelen van Business Process Automation 1