Orbis ebook

Verbeter je CRM-processen met Salesforce-integratieservices

6 februari, 2024

Of je nu een Salesforce-gebruiker of een Salesforce-ontwikkelingsbureau bent, wanneer je BPA Platform voor Salesforce-integratie gebruikt, realiseer je aanzienlijke kostenbesparingen en productiviteitswinsten in jouw hele bedrijf. Dit ebook vertelt je over alles wat je moet weten over een Salesforce integratie, de voordelen hiervan en hoe je de uitdagingen die hierbij komen kijken kunt voorkomen of aanpakken.

Ebook - Verbeter je CRM processen met Salesforce-integratieservices

Download het ebook: Verbeter je CRM-processen met Salesforce-integratieservices

Hoe je een Salesforce integratie aanpakt?
Je leest het in dit ebook.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen spoedig contact met je op.

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels drag’n’drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Veelgestelde vragen over
Salesforce-integratieservices

Wat is een Salesforce integratie?

Salesforce-integratie verwijst naar het proces van het verbinden van Salesforce met andere applicaties of systemen om naadloze uitwisseling van gegevens en workflowautomatisering mogelijk te maken. Salesforce-integratie stelt organisaties en consultants in staat om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de nauwkeurigheid en consistentie van gegevens te verbeteren en de productiviteit te verhogen door taken te automatiseren die gegevensoverdracht tussen Salesforce en andere systemen omvatten. Het maakt real-time gegevenssynchronisatie mogelijk, tweerichtingsgegevensstroom en de mogelijkheid om Salesforce's CRM-functies in andere applicaties te gebruiken, of vice versa.

Wat is Salesforce middleware-integratie?

Om Salesforce naadloos te integreren met andere zakelijke applicaties en systemen, is het raadzaam om een toegewijd middlewareplatform zoals BPA Platform te gebruiken. Deze aanpak maakt niet alleen moeiteloze connectiviteit mogelijk tussen bestaande en toekomstige on-premises of cloudgebaseerde systemen, maar biedt ook meer controle over bedrijfsprocessen en taken. Een robuuste API-integratieoplossing met een visuele grafische gebruikersinterface zou het eenvoudig moeten maken om gegevensstromen en bedrijfsprocessen te mappen, waarbij gegevensconsistentie, soepele manipulatie en flexibiliteit om toekomstige zakelijke vereisten te accommoderen, worden gegarandeerd.

Wat zijn Salesforce API's?

Salesforce biedt een breed scala aan API's (Application Programming Interfaces) waarmee u programmatisch toegang kunt krijgen tot en Salesforce-gegevens kunt manipuleren. U kunt Salesforce API's gebruiken om gegevens uit Salesforce te extraheren en deze in een andere applicatie of systeem te duwen met behulp van aangepaste code of middleware-oplossingen. Salesforce API's, zoals SOAP API en REST API, die worden gebruikt door BPA Platform, bieden verschillende mogelijkheden voor gegevensintegratie, afhankelijk van uw vereisten.

Wat is een Salesforce Connector?

Een Salesforce-connector is ontworpen om het integratieproces te vereenvoudigen door vooraf gebouwde connectors, API's en tools te bieden waarmee u Salesforce kunt integreren met andere systemen zoals ERP, marketingautomatisering, e-commerce of andere cloudgebaseerde applicaties. Een Salesforce-connector zal verschillende soorten API's gebruiken, zoals de Salesforce SOAP API of REST API, om te communiceren met Salesforce-gegevens. De connector kan ook mogelijkheden bieden voor gegevensmapping en transformatie om ervoor te zorgen dat gegevens correct worden opgemaakt en afgestemd tussen systemen.

Je hebt zojuist een artikel gelezen in de categorie Afdelingen & Organisaties | Blogs | CRM | Integratie & Synchronisatie | Klantenservice & Helpdesk | Marketing | Operations | Verkoop. Maandelijks publiceren we diverse blogs & ebooks. Wil je niets missen van alle nieuws dat we je willen vertellen? Volg ons dan op LinkedIn! Op onze website vindt je meer blogs & ebooks over Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages en Alerts & Notificaties.
ebook - Verbeter je CRM-processen met Salesforce-integratieservices 1