Orbis blog

“Mijn werknemers hebben het druk…” maar waarmee dan?

3 november, 2021

Meten is weten!

Managers hebben nauwelijks inzicht in het e-mailverkeer van hun medewerkers. Dit betekent ook dat ze geen inzicht hebben in de werkdruk op een afdeling en dus niet correct kunnen aansturen. Het onjuist gebruik van e-mail kan dan ook een indirect effect hebben op de werkdruk van een werknemer of afdeling. Doordat e-mailberichten niet bij de juiste persoon terechtkomen worden resources inefficiënt gebruikt. De gemiddelde medewerker spendeert bijna 30% van zijn werktijd aan het lezen, sorteren, archiveren, antwoorden en deleten van e-mail. Dat zijn maar liefst 13 weken per jaar! Dat is een forse aanslag op tijd en efficiency. En dan te bedenken dat veel e-mailverkeer overbodig is. Het kost dus veel tijd en geld zonder dat het werkelijk nuttig is. Een veel voorkomende uitspraak van medewerkers is “Nu even niet, zie je niet hoe vol mijn mailbox zit? Dit moet ik vandaag nog afhandelen. Ik heb het veel te druk”. Maar waarmee dan? Wat krijgen ze dan zoal aan berichten binnen? Wat is de doorlooptijd van een bericht? Zijn berichten wel voor hen van toepassing of moeten ze juist op een andere afdeling terechtkomen? Allemaal vragen die bij vele bedrijven niet beantwoord worden.

Tijd voor een oplossing!

Mail Template zorgt ervoor dat alle email en bijbehorende werkzaamheden gestructureerd in één systeem inzichtelijk worden gemaakt. Dit systeem is zo ingericht dat e-mail nog steeds persoonlijk en afgeschermd kan blijven, maar veel eenvoudiger te delen is met andere medewerkers of groepen. Mail Template maakt in één oogopslag alle werkzaamheden per afdeling of per persoon direct inzichtelijk. Dit geeft een duidelijk inzicht in de werkdruk van jezelf en je afdeling.

Er valt nog veel meer te ontdekken over Mail Template

Vier je vakantie e-mailvrij!

Geen CC of BCC meer! Geen forwards meer!

Ben jij het volgende slachtoffer?

Sta je wel eens met je mond vol tanden?

Zolang je je laat leiden door e-mail, bepaal je niet zelf je agenda

Veel medewerkers verliezen de controle over hun mailbox

E-mail is het grootste datalek binnen organisaties

“Mijn werknemers hebben het druk…” maar waarmee dan?

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels drag’n’drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Je hebt zojuist een artikel gelezen in de categorie Workflow Platform | Blogs | HR- Personeelszaken | Informatie Technologie | Verkoop. Maandelijks publiceren we diverse blogs & ebooks. Wil je niets missen van alle nieuws dat we je willen vertellen? Volg ons dan op LinkedIn! Op onze website vindt je meer blogs & ebooks over Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages en Alerts & Notificaties.

Heb je een vraag?

Ons support- en salesteam staat voor je klaar.

“Mijn werknemers hebben het druk…” maar waarmee dan? 1