Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
TaskCentre Functionaliteiten
De functionele bouwstenen van Orbis TaskCentre® zijn de Tools.
Tools worden gebruikt om de verschillende stappen (Steps) binnen een Taak te definiëren. Het zijn de functionele bouwstenen welke communiceren met gangbare technologieën, systemen en applicaties. Door deze bouwstenen op de juiste manier aan elkaar te koppelen en met elkaar te verbinden kunt u vrijwel ieder bedrijfsproces automatiseren. De Tools kunnen worden ingedeeld in een zevental groepen: Event, Input, Format, Output, Execute, General en Technical Partner Tools.
Lees alles over onze producten, oplossingen en tools in onze interactieve productbrochure.
Send SMS (M:Science)
De Send SMS Tool wordt gebruikt om SMS (Short Message Service) tekstberichten te versturen naar één of meerdere mobiele GSM-apparaten o.a. via het SMS Server product van M:Science. De Tool is in staat om statische of dynamische SMS-berichten te versturen naar één of meerdere ontvangers. Deze Tool maakt gebruik van tekst (samengesteld door de Format as Text Tool) vanwege de aard van het SMS medium. Indien de brongegevens voor het tekstdocument ook een mobiel nummer bevat, dan kan dit gebruikt worden als dynamisch nummer voor de SMS-berichten.

Let Op! Deze tool is op dit moment alleen beschikbaar voor Orbis Software UK klanten. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Meer informatie over deze Tool?
Meer informatie over Orbis TaskCentre® of onze standaard producten?
LinkedIn Vimeo YouTube