Workflow Platform definitie

Terugbelverzoek

Ontvang een notitie bij een gemiste oproep

Bij iedere organisatie komt het voor dat er iemand belt en de persoon waarnaar de beller op zoek is net even weg is of gewoon niet aanwezig die dag? Hiervoor hebben we ook een workflow aangemaakt genaamd 'terugbelverzoek'. Deze workflow kan direct toegewezen kan worden aan degene die iemand terug moet bellen.

Door het formulier in te vullen geeft u duidelijke instructies over; wanneer er teruggebeld moet worden, over wie het gaat en over wat het gaat. Wanneer de medewerker teruggebeld heeft kan hij/zij de worklow afhandelen en zo de betrokkenen laten weten dat hij/zij heeft teruggebeld.

Exact Globe ERP integratie, integreren, koppelen en automatiseren

Blijf in control!

Alledaagse kantoor workflows

Dagelijks herhalen we taken zoals het maken van afspraken, mailtjes heen en weer sturen, meetings bijwonen, bellen etc. Workflow Platform is er om deze dagelijkse handelingen en processen gemakkelijker te maken en zelfs te automatiseren binnen uw organisatie. Op de Workflow Marketplace geven we diverse gratis workflows weg die u zo kunt implementeren in uw eigen workflow omgeving. Uiteraard kunt u deze workflows helemaal naar uw wensen en eisen aanpassen. Mocht u vragen hebben dan kunt altijd contact met onze helpdesk opnemen.

Terugbelverzoek definitie 1