Workflow Platform definitie

Agenda Afspraak

Agenda afspraken & planning

Wilt u een afspraak vastleggen in uw agenda? Mensen uitnodigen voor een afspraak? Dat kan nu heel gemakkelijk met Workflow Platform. Binnen een paar klikken en na het invullen van een aantal formuliervelden kunt u een afspraak in uw agenda plaatsen. Dient u de afspraak in dan ontvangt de andere deelnemer(s) met wie u een afspraak heeft alle informatie die hij/zij nodig hebben.

Alle agenda afspraken komen vervolgens in de planning terecht. Deze functionaliteit is standaard aanwezig binnen Workflow Platform. Zo heeft u niet langer een externe applicatie nodig om de planning te maken voor bijvoorbeeld uw medewerkers, materialen, projecten of een wagenpark.

Exact Globe ERP integratie, integreren, koppelen en automatiseren

Blijf in control!

Alledaagse kantoor workflows

Dagelijks herhalen we taken zoals het maken van afspraken, mailtjes heen en weer sturen, meetings bijwonen, bellen etc. Workflow Platform is er om deze dagelijkse handelingen en processen gemakkelijker te maken en zelfs te automatiseren binnen uw organisatie. Op de Workflow Marketplace geven we diverse gratis workflows weg die u zo kunt implementeren in uw eigen workflow omgeving. Uiteraard kunt u deze workflows helemaal naar uw wensen en eisen aanpassen. Mocht u vragen hebben dan kunt altijd contact met onze helpdesk opnemen.

Agenda Afspraak definitie 1