Orbis Knowledge Base

Na het updaten naar Exact Globe batch 406 blijft 'iwtskrun.exe' van BPA Platform openstaan na aanroep met integration tools.

Categorieën

Vragen?

Heb je een vraag voor onze supportafdeling? Ga dan naar onze portal en stel ze gerust!

Na het updaten naar Exact Globe Next release 406 kan een probleem optreden bij het uitvoeren van taken die gebruik maken van de Exact Globe Integration tool. Nadat een taak die gebruik maakt van de Exact Globe Integration Tools klaar is en alle stappen uitgevoerd heeft, treedt er een probleem op bij het vrijgeven van de (computer)resources waardoor de taak in BPA Platform afgesloten lijkt te zijn, maar het bijbehorende "iwtskrun.exe" proces in de Task Manager van Windows nog actief is, geheugen in gebruik heeft en nog een actieve "thread" heeft.

Bij het opnieuw uitvoeren van dezelfde taak of het uitvoeren van een andere taak die ook gebruik maakt van de Exact Globe Integration tools, blijft deze nieuwe taak 'hangen' (langdurig wachten) op de eerste Exact Globe Integration stap in de taak. Pas wanneer het openstaande "iwtskrun.exe" proces van de eerste taak via de Task Manager van windows geforceerd gesloten wordt, gaat de tweede taak verder met het verwerken met de Exact Globe Integration stap.

Oplossing / Workaround

Belangrijk: deze oplossing kan enkel in Orbis TaskCentre versie 4.5 build 1304 of later gebruikt worden!

Log in op de server waar TaskCentre geïnstalleerd is en open op deze server de Register-editor.
Afhankelijk of u een 32-bit of 64-bit server heeft, dient u naar de onderstaande overeenkomstige registersleutel te navigeren:

 • 32-bit server:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Orbis \Software\TaskCentre
 • 64-bit server:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Orbis Software\TaskCentre
 • Maak in deze map een nieuwe DWORD aan met de naam
  “ServerTaskRunnerShutdownTimeout”
 • Zet de waarde van deze DWORD op 10
 • Herstart de Taskcentre services.

Beschrijving aanpassing

De registerinstelling ‘ServerTaskRunnerShutdownTimeout’ activeert de ‘Task Runner Shutdown Monitor’ van de TaskCentre Server service. Deze functionaliteit controleert of de opgestarte TaskCentre task runners en processen die gestart zijn, na het afronden van de taak correct afgesloten worden. Indien dit niet het geval is wordt dit door de TaskCentre Server service alsnog uitgevoerd.

Orbis