Orbis Knowledge Base

Exact Globe Integration Tool: 'The database has a different version than the Exact Globe Software'

Categorieën

Vragen?

Heb je een vraag voor onze supportafdeling? Ga dan naar onze portal en stel ze gerust!

Wanneer men een taak uitvoert waarin de Exact Globe Integration Tool aanwezig is kan men de foutmelding “The database has a different version than the Exact Globe Software” terugkrijgen. Wanneer men deze melding terugkrijgt is het onderstaande artikel van toepassing.

Symptomen

Bij dit specifieke probleem horen onderstaande symptomen:
  • Bij het uitvoeren van een taak waarin de Exact Globe Integration Tool aanwezig is krijgt men de voorgenoemde foutmelding.
  • De foutmelding is specifiek voor een Exact Globe administratie. Alle connecties naar dezelfde administratie zullen deze melding geven; Connecties naar andere Exact Globe administraties zullen wel correct werken.
  • Men heeft zeer waarschijnlijk recentelijk een update van Exact Globe uitgevoerd.
De geretourneerde foutmelding is zeer specifiek voor dit probleem. Wanneer men bovenstaande foutmelding heeft kan men ervan uitgaan dat dit knowledgebase artikel van toepassing is.

Oplossing

De Exact Globe Integration Tool maakt gebruik van de Exact Globe SDK voor communicatie met de Exact Globe software. Om gebruik te maken van de Exact Globe SDK moet een Exact Globe Client installatie staan op dezelfde machine als waarop de BPA Platform Server Service draait om verbinding te kunnen maken met Exact Globe. Wanneer deze foutmelding naar voren komt is dit indicatief dat de geïnstalleerde Exact Globe Client op de machine waarop BPA Platform staat een andere versie heeft dan de Exact Globe omgeving waarmee verbinding gemaakt wordt: Voor gebruik van de SDK geldt dat de Globe Client en de omgeving waarmee verbinding gemaakt wordt dezelfde Exact Globe versie moeten hebben. Om dit probleem te verhelpen, zal men op de BPA Platform Server dezelfde Exact Globe versie moeten installeren als de administratie waarmee verbinding gemaakt wordt gebruikt. Deze foutmelding komt vaak naar voren wanneer een update van Exact Globe uitgevoerd is, maar verzuimd is om de lokale installatie op de BPA Platform Server bij te werken.
Orbis