Eenvoudig koppelen en synchroniseren

SYSPRO integreren met Amazon

De koppeling tussen SYSPRO en Amazon is snel, kostenefficiënt én zonder maatwerk te realiseren. Middels ons drag’n’drop RPA platform automatiseer je eenvoudig repetitieve en foutgevoelige werkzaamheden en alle gewenste datastromen tussen deze pakketten.

SYSPRO Amazon koppeling - ERP eCommerce integratie & koppeling

De mogelijkheden van onze SYSPRO integratie met Amazon

Deze koppeling automatiseert tijdrovende en foutgevoelige werkzaamheden én synchroniseert datastromen zoals:

 • Automatiseer de orderverwerking van Amazon naar SYSPRO, inclusief productcodes, omschrijvingen, aantal, betaalmethode en verzendmethode.
 • Upload automatisch de sales order status van SYSPRO naar Amazon.
 • Het automatisch uploaden van artikel- en voorraadinformatie van SYSPRO naar de Amazon Marketplace.
 • Nieuwe klanten in de Amazon Marketplace automatisch aangemaakt als nieuwe relaties in SYSPRO.
 • Het automatisch ophalen en verspreiden van Amazon Marketplace-rapporten.
Orbis Software Integratie oplossingen voor ecommerce systemen

De voordelen van deze ERP - eCommerce koppeling

Met deze koppeling automatiseer je in slechts enkele klikken al je dataverkeer tussen de verschillende systemen. De voordelen zijn o.a.:

 • Je hebt geen technische kennis nodig.
 • Nieuwe integratiefunctionaliteiten van SYSPRO en Amazon worden automatisch toegevoegd in de koppeling.
 • Handmatige, tijdrovende en foutgevoelige processen kunnen eenvoudig geautomatiseerd worden middels drag’n’drop.
 • Informatie is, zowel in SYSPRO als in Amazon,
  altijd up-to-date zonder handmatige en dubbele invoer.
 • Een oplossing voor duur maatwerk.
 • Deze koppeling wordt gerealiseerd met onze SYSPRO Integration Tool en onze Amazon Integration Tool.
Onze klanten over de SYSPRO - Amazon Integration tools:
"Door het inzetten van RPA Platform i.c.m. de Amazon tool stond de koppeling binnen korte tijd live en worden de orders nu soepel verwerkt en geleverd."

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Vertel ons kort welke SYSPRO - Amazon processen jij graag wilt automatiseren met deze Integration tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

Veelgestelde vragen over onze SYSPRO - Amazon integratie

Kan ik Amazon met SYSPRO integreren?

De Amazon SYSPRO-integratieoplossing van Orbis Software stelt organisaties die SYSPRO en Amazon gebruiken in staat om de twee applicaties snel en eenvoudig te integreren om repetitieve en kostbare orderbeheerprocessen te stroomlijnen.

Het biedt Amazon-partners en zowel B2B- als B2C-gebruikers de mogelijkheid om automatisch klantinformatie, Amazon-verkooporders, producten, voorraad en prijzen te downloaden en te uploaden zonder tussenkomst van een medewerker, tenzij anders aangegeven in een eCommerce-proces.

Het biedt extra Amazon-waarschuwingen om je op de hoogte te houden als een verkoopproces mislukt. Tevens kunnen meldingen van lage voorraad en niet op voorraad verstuurd worden om ervoor te zorgen dat de voorraadniveaus consistent zijn in alle bedrijfssystemen.

Elk geautomatiseerd proces is uniek voor de manier waarop jouw bedrijf werkt. Hier past zich BPA Platform volledig aan aan.

Hoe integreer ik met de Amazon API?

De Amazon SYSPRO-integratieconnector van BPA Platform vereenvoudigt de communicatie tussen BPA Platform, Amazon en SYSPRO. De tool wordt gebruikt om BPA Platform-gegevens toe te wijzen aan Amazon-objecten en -bewerkingen. Bewerkingen zoals ADD, UPDATE, GET en DELETE worden ondersteund voor een verscheidenheid aan bedrijfsobjecten, zoals Product, Klant en Order.

De antwoorden die van de Amazon API worden ontvangen, kunnen worden opgeslagen in een bestand of worden doorgegeven aan een andere BPA Platform-tool voor verdere verwerking. De antwoorden kunnen details bevatten van het aangevraagde object, eventuele fouten van de provider of de waarden van automatisch gegenereerde ID-velden.

Wat zijn de voordelen van een Amazon integratie met SYSPRO?

Veelvoorkomende commerciële voordelen die door Amazon SYSPRO-integratie worden bereikt, zijn onder meer:

 • gestroomlijnd Amazon-orderbeheerproces,
 • verbeterde klantenservice,
 • aanzienlijk kortere orderverwerkingstijden,
 • verbeterde productiviteit van medewerkers,
 • verwijdering van herhaalde gegevensinvoer en bijbehorende administratiefouten,
 • verbeterde operationele kosten.

Kan ik Amazon koppelen met een koeriersdienst?

Amazon is eenvoudig uit te breiden middels een koppeling naar je gewenste koeriersdienst. Amazon kan zo gekoppeld worden met PostNL, DPD, DHL, FedEx, UPS of TNT. Orders uit Amazon en SYSPRO kunnen automatisch geplaatst worden, track & trace informatie per sms of e-mail verzonden worden en nog veel meer… Op onze logistiek integratie pagina vindt je meer informatie hierover.

Wat kost een Amazon SYSPRO koppeling?

De prijs voor een koppeling tussen SYSPRO en Amazon is sterk afhankelijk van de wensen en eisen die aan een integratie gesteld worden. Wil je weten wat een koppeling voor jouw organisatie gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 40 290 1640 of stuur ons een bericht.

RPA Platform
One Tool, Countless Solutions

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties en Workflows & Portalen. De SYSPRO - Amazon integratie maakt deel uit van Integratie & Synchronisatie. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

Orbis Software Integratie oplossingen
20 manieren om software voor verkoopteambeheer te gebruiken

20 manieren om software voor verkoopteambeheer te gebruiken

Ontdek hoe software voor verkoopteambeheer bedrijven helpt om de prestaties van het verkoopteam te verbeteren, de omzet te verhogen door een eind te maken aan de handmatige beheertaken die de tijd van werknemers opslokken, en de zichtbaarheid van kritieke informatie te vergroten.

Lees meer