Eenvoudig koppelen en synchroniseren

Exact Globe integreren met bol.com

De koppeling tussen Exact Globe en het grootste eCommerce platform van Nederland is snel, kostenefficiënt én zonder maatwerk te realiseren. Middels ons drag'n'drop RPA platform automatiseer je eenvoudig repetitieve en foutgevoelige werkzaamheden en alle gewenste datastromen tussen deze pakketten.

Exact Globe Exact Globe+ Exact Online Bol.com koppeling - ERP eCommerce integratie & koppeling

De mogelijkheden van onze Exact Globe integratie met bol.com

Deze koppeling automatiseert tijdrovende en foutgevoelige werkzaamheden én synchroniseert datastromen zoals:

 • Synchroniseer automatisch producten mét EAN code vanuit Exact Globe naar Bol.com, met gegevens als: prijs, voorraad, reference code, levertijd en conditie.
 • Nieuwe Bol.com klanten worden automatisch als nieuwe relatie aangemaakt in Exact Globe.
 • Automatisch gereed melden orders in Bol.com, met opgave Track & Trace code en vervoerder.
 • Automatisch ophalen van annuleringen en retouren inclusief de reden van deze retouren en annuleringen.
 • Automatisch ophalen van de TransactionFee die Bol.com rekent.
Orbis Software Integratie oplossingen voor ecommerce systemen

De voordelen van deze ERP - eCommerce koppeling

Met deze koppeling automatiseer je in slechts enkele klikken al je dataverkeer tussen de verschillende systemen. De voordelen zijn o.a.:

 • Je hebt geen technische kennis nodig.
 • Nieuwe integratiefunctionaliteiten van Exact Globe en bol.com worden automatisch toegevoegd in de koppeling.
 • Handmatige, tijdrovende en foutgevoelige processen kunnen eenvoudig geautomatiseerd worden middels drag’n’drop.
 • Informatie is, zowel in Exact Globe als in bol.com,
  altijd up-to-date zonder handmatige en dubbele invoer.
 • Een oplossing voor duur maatwerk.
 • Deze koppeling wordt gerealiseerd met onze Exact Globe Integration Tool en onze bol.com Integration Tool.
Onze klanten over de Exact Globe - Bol.com Integration tools:
"Door het inzetten van RPA Platform i.c.m. de Bol.com tool stond de koppeling binnen korte tijd live en worden de orders nu soepel verwerkt, geleverd en kan er naar hartenlust gesprongen worden."
Walter Kornet - Top Twence B.V.

Jouw persoonlijke aanbod

Iedere automatiseringswens is weer anders. Om je de beste prijs te geven hebben we wat meer informatie van je nodig. Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer weten?

Vertel ons kort welke Exact Globe - Bol.com processen jij graag wilt automatiseren met deze Integration tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

Veelgestelde vragen over onze Exact Globe - bol.com integratie

Kan ik bol.com met Exact Globe integreren?

De bol.com Exact Globe-integratieoplossing van Orbis Software stelt organisaties die Exact Globe en bol.com gebruiken in staat om de twee applicaties snel en eenvoudig te integreren om repetitieve en kostbare orderbeheerprocessen te stroomlijnen.

Het biedt bol.com-partners en zowel B2B- als B2C-gebruikers de mogelijkheid om automatisch klantinformatie, bol.com-verkooporders, producten, voorraad en prijzen te downloaden en te uploaden zonder tussenkomst van een medewerker, tenzij anders aangegeven in een eCommerce-proces.

Het biedt extra bol.com-waarschuwingen om je op de hoogte te houden als een verkoopproces mislukt. Tevens kunnen meldingen van lage voorraad en niet op voorraad verstuurd worden om ervoor te zorgen dat de voorraadniveaus consistent zijn in alle bedrijfssystemen.

Elk geautomatiseerd proces is uniek voor de manier waarop jouw bedrijf werkt. Hier past zich BPA Platform volledig aan aan.

Hoe integreer ik met de bol.com API?

De bol.com Exact Globe-integratieconnector van BPA Platform vereenvoudigt de communicatie tussen BPA Platform, bol.com en Exact Globe. De tool wordt gebruikt om BPA Platform-gegevens toe te wijzen aan bol.com-objecten en -bewerkingen. Bewerkingen zoals ADD, UPDATE, GET en DELETE worden ondersteund voor een verscheidenheid aan bedrijfsobjecten, zoals Product, Klant en Order.

De antwoorden die van de bol.com API worden ontvangen, kunnen worden opgeslagen in een bestand of worden doorgegeven aan een andere BPA Platform-tool voor verdere verwerking. De antwoorden kunnen details bevatten van het aangevraagde object, eventuele fouten van de provider of de waarden van automatisch gegenereerde ID-velden.

Wat zijn de voordelen van een bol.com integratie met Exact Globe?

Veelvoorkomende commerciële voordelen die door bol.com Exact Globe-integratie worden bereikt, zijn onder meer:

 • gestroomlijnd bol.com-orderbeheerproces,
 • verbeterde klantenservice,
 • aanzienlijk kortere orderverwerkingstijden,
 • verbeterde productiviteit van medewerkers,
 • verwijdering van herhaalde gegevensinvoer en bijbehorende administratiefouten,
 • verbeterde operationele kosten.

Voor welke Exact Globe versie is de koppeling beschikbaar?

De volgende versies van Exact Globe worden ondersteund:

 • Exact-gecertificeerde integratie met Exact Globe SDK
 • Exact-gecertificeerde integratie met Exact Globe Entity Services
 • Exact-gecertificeerde integratie met Exact Globe +

Kan ik bol.com koppelen met een koeriersdienst?

bol.com is eenvoudig uit te breiden middels een koppeling naar je gewenste koeriersdienst. bol.com kan zo gekoppeld worden met PostNL, DPD, DHL, FedEx, UPS of TNT. Orders uit bol.com en Exact Globe kunnen automatisch geplaatst worden, track & trace informatie per sms of e-mail verzonden worden en nog veel meer… Op onze logistiek integratie pagina vindt je meer informatie hierover.

Wat kost een bol.com Exact Globe koppeling?

De prijs voor een koppeling tussen Exact Globe en bol.com is sterk afhankelijk van de wensen en eisen die aan een integratie gesteld worden. Wil je weten wat een koppeling voor jouw organisatie gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 40 290 1640 of stuur ons een bericht.

RPA Platform
One Tool, Countless Solutions

RPA Platform is een drag’n’drop oplossing voor procesautomatisering, onder te verdelen in 5 categorieën; Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages, Alerts & Notificaties en Workflows & Portalen. De Exact Globe - Bol.com integratie maakt deel uit van Integratie & Synchronisatie. BPA Platform is altijd nodig om een integratie op te zetten.

Orbis Software Integratie oplossingen
Orbis Software en ISPnext slaan de handen in elkaar!

Orbis Software en ISPnext slaan de handen in elkaar!

In een tijd waarin technologische samenwerkingen cruciaal zijn voor integratie, innovatie en groei, presenteren wij ons partnerschap met ISPnext. Hierbij hebben we een gloednieuwe integration tool ontwikkeld zodat ISPnext naadloos met ERP-systemen en andere backoffice gekoppeld kan worden.

Lees meer
20 manieren om software voor verkoopteambeheer te gebruiken

20 manieren om software voor verkoopteambeheer te gebruiken

Ontdek hoe software voor verkoopteambeheer bedrijven helpt om de prestaties van het verkoopteam te verbeteren, de omzet te verhogen door een eind te maken aan de handmatige beheertaken die de tijd van werknemers opslokken, en de zichtbaarheid van kritieke informatie te vergroten.

Lees meer