Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Online Trainingen & Webinars
Spijker snel en gemakkelijk uw kennis over TaskCentre, onze tools en producten bij met onze webinars! Gewoon, vanachter uw computer of op uw tablet.
Tijdens deze webinars geven onze Orbis-experts antwoord op al uw vragen over technische, praktische en commerciële onderwerpen. Wenst u liever een persoonlijke webdemo?
Dat kan! Klik hier, geef uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Training:
Leer de mogelijkheden
van onze Integration Tools

Gegevens heel eenvoudig van en naar uw ERP-systemen ophalen en wegschrijven? Onze integratie oplossingen bieden u de oplossing. U kunt eenvoudig integreren met bijvoorbeeld Exact Globe, Exact Online en Synergy, Unit4 Multivers, Visma.net en SAP Business One.

Tijdens deze gratis online training laten we u stap voor stap zien wat de mogelijkheden zijn en hoe u zelf de vele Integration Tools kunt inzetten binnen uw eigen organisatie. We begeleiden u in het installatieproces, maar ook hoe u de tools binnen Orbis TaskCentre kunt inzetten en wat de verschillende functionaliteiten zijn. We sluiten de training af met een aantal opdrachten waarmee u zelf aan de slag kunt gaan.

Benodigdheden
U heeft een computer met actieve internetverbinding nodig om online in te kunnen loggen op de live training. Voor verdere systeemeisen verwijzen wij u naar de trainingsdownload pagina.

Voordat u begint
We gaan er in de training van uit dat u een werkende versie van Orbis TaskCentre geïnstalleerd heeft staan met minimaal 1 vrije taak. Dit mag een live-, test- of demo-omgeving zijn. Heeft u nog geen Orbis TaskCentre geïnstalleerd? Download dan hier de laatste versie van Orbis TaskCentre en eventuele demo-licentie.

Daarnaast dient u ook de gewenste Integration Tool(s) geïnstalleerd te hebben. U kunt deze downloaden op onze website. Bij iedere tool hoort ook een actieve licentie. Heeft u nog niet de juiste licentie(s)? Dan kunt u gebruik maken van een demo-licentie. Ook deze vindt u op onze website.

In deze training gaat u gegevens ophalen uit uw eigen database, dit doet u middels een ODBC-actie binnen Orbis TaskCentre. Om u een voorbeeld hiervan te geven, hebben wij de training 'Orbis TaskCentre Training: Ophalen relaties' voor u online staan. Hierin geven we u een voorbeeld van een ODBC-actie. Zo bent u optimaal voorbereid op de Interation Tools training.

Vragen stellen
Tijdens het maken van de opdrachten kunt u via e-mailadres webinar@orbis-software.nl vragen stellen. Ons team van experts zit voor u klaar om deze te beantwoorden. Heeft u na de trainingsdag nog vragen dan kunt deze altijd stellen via webinar@orbis-software.nl.

Heeft u vooraf aan de training vragen over bijvoorbeeld de installatie of inrichting van Orbis TaskCentre of de Integration Tool(s)? Dan kunt u deze stellen via webinar@orbis-software.nl.

Datum: 30 maart
Aanvang: 09:30
Duur: 1/2 dag
Deelname: gratis
Aanmelden kan via nevenstaand formulier of via onze Portal.

Ondervindt u problemen met inschrijven? Stuur dan een e-mail naar verkoop@orbis-software.nl.
Training tijdschema

09:30 - 10:30Introductie en uitleg over de training.
10:30 - 10:45Het uitleggen van de opdracht.
10:45 - 12:00U gaat nu zelf aan de slag. Tussentijds kunt u vragen stellen aan onze specialisten.
12:00 - 12:30Het bespreken van de opdrachten.
Recente webinars & trainingen
Heeft u een webinar gemist of wilt u een webinar nog eens terugkijken? Dat kan!
Hieronder treft u een overzicht van reeds gehouden webinars & trainingen en een link naar de video.
Training Orbis TaskCentre
Tijdens deze training laten we u de verschillende onderdelen van Orbis TaskCentre zien, krijgt u uitleg over de vele tools en kunt u aan de slag gaan met het maken van verschillende opdrachten.
Webinar voor webbureaus
U bent webdesigner of heeft een webdesignbureau en heeft te maken met klanten die graag hun website of webshop willen koppelen aan hun interne systemen? Tijdens deze webinar laten we zien dat u binnen no-time integraties tussen bijvoorbeeld webshops en ERP-systemen kunt opzetten.
Webinar Debman4U
Kunt u uw debiteurenbeheer verbeteren? Wij zijn overtuigd van wel! Tijdens deze webinar laten we u zien middels 4 voorbeelden zien wat de zoal de mogelijkheden met automatisch debiteurenbeheer zijn.
Webinar Workflow4U
Workflow4U is een krachtig online workflowsysteem dat zich volledig aanpast aan uw wensen en eisen. Zo kunt u zelf processen definiëren en inrichten. Tijdens deze webinar laten we u zien wat de mogelijkheden en voordelen van Workflow4U zijn.
Webinar E-Commerce integratie
Orders ophalen, artikelen plaatsen, prijzen bijwerken, rapportages draaien, de mogelijkheden met TaskCentre zijn eindeloos. Daarnaast kan TaskCentre met vrijwel iedere webshop integreren. Hoe we dat doen en wat de voordelen hiervan zijn laten we u in deze webinar zien.
Webinar MS Exchange Integratie (Commercieel)
De integratie van MS Exchange met interne of externe systemen wordt steeds belangrijker. Denk dan aan contactpersonen tussen een CRM-systeem en Exchange synchroniseren, het automatisch aanmaken van een workflow bij een binnenkomende e-mail, of het aanmaken van agenda items, todo's, etc. In deze webinar laten we alle mogelijkheden zien.
Webinar MS Exchange Integratie (Technisch)
Een integratie met Exchange lastig? Niet met Orbis TaskCentre. Hoe we dit doen? Volg de MS Exchange technische webinar en ervaar het zelf. We laten in deze webinar niet alleen de toepasbaarheid zien, we gaan ook dieper in op de techniek en laten zien hoe het bouwen van een integratietaak in zijn werk gaat.
Webinar TaskCentre integreert (Commercieel)
Integratie van verschillende systemen op een snelle en eenvoudige manier is voor veel organisaties een welkome oplossing. Welke integratie-mogelijkheden zijn er? Hoe kunt u deze toepassen? Wat zijn de voordelen? Ervaar tijdens deze webinar zelf de toepasbaarheid van Orbis TaskCentre.
Webinar TaskCentre integreert (Technisch)
In de technische webinar laten we u meer zien dan alleen de mogelijkheden. We laten niet alleen een integratie- voorbeeld zien, maar ook de technische aspecten zien. Zo ervaart u direct de snelheid waarmee integraties middels Orbis TaskCentre opgezet kunnen worden.
Lees alles over onze producten, oplossingen en tools in onze interactieve productbrochure.
LinkedIn Vimeo YouTube