Orbis Trainingen

Leer onze producten tot in detail kennen!

Middels onze online trainingen geven we u de mogelijkheid om op uw eigen tempo onze producten te leren kennen. Nadat we u allereerst voorstellen aan het product, wat de mogelijkheden zijn en uitleg geven over het product, kunt u aan de hand van video’s en opdrachten zelf aan de slag gaan.

Orbis Software
BPA platform orbis

Online training

BPA Platform

In deze gratis online training maak je kennis met de verschillende onderdelen van BPA Platform. Zo leggen we een OLEDB-koppeling voor het ophalen van relatiegegevens en openstaande posten, creëren we een schedule voor het versturen gegevens per email, gaan we aan de slag met rapportages, behandelen we de verschillende geheugenfuncties en nog veel meer…

Online training

Integration Tools

Gegevens heel eenvoudig van en naar uw ERP-systemen ophalen en wegschrijven? Onze integratie oplossingen bieden u de oplossing. Tijdens deze gratis training laten we u stap voor stap zien wat de mogelijkheden zijn en hoe u zelf de vele Integration Tools kunt inzetten binnen uw eigen organisatie. We begeleiden u in het installatieproces, maar ook hoe u de tools binnen BPA Platform kunt inzetten en wat de verschillende functionaliteiten zijn. We sluiten de training af met een aantal opdrachten waarmee u zelf aan de slag kunt gaan.

Integratietools ERP
workflow training

Online training

Workflow Platform

De vraag naar geïntegreerde workflow systemen neemt explosief toe en we begrijpen dat geoptimaliseerde en geautomatiseerde workflows onmisbaar zijn voor een, zo efficiënt mogelijke, bedrijfsvoering. Tel daar onze Integration Tools bij op en je hebt de complete oplossing! Maar hoe gebruik ik deze nieuwste technologische ontwikkeling? Hoe bouw ik workflows? Wat kan ik er allemaal mee? Tijdens deze training leer je het allemaal! Deze online training wordt in korte sessies van 30 minuten gegeven.

Heb je een vraag?

Ons support- en salesteam staat voor je klaar.

Orbis