Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Online Trainingen & Webinars
Spijker snel en gemakkelijk uw kennis over TaskCentre, onze tools en producten bij met onze webinars! Gewoon, vanachter uw computer of op uw tablet.
Tijdens deze webinars geven onze Orbis-experts antwoord op al uw vragen over technische, praktische en commerciële onderwerpen. Wenst u liever een persoonlijke webdemo?
Dat kan! Klik hier, geef uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
December
Bol.com koppeling: Hoe je eenvoudig en automatisch
producten uit je eigen webshop aanbiedt op het grootste
e-commerce platform van de Benelux

Bol.com, het grootste e-Commerce platform in België, Nederland en Luxemburg brengt dagelijks kopers en verkopers bij elkaar. Met 9 miljoen bezoekers met een “buying mindset” per dag op het platform is het een must om ook te verkopen op dit platform. In dit webinar leggen we je haarfijn uit hoe je eenvoudig en geheel automatisch producten uit je webshop aanbiedt op Bol.com. Lijkt je dit iets? Volg dan ons webinar door je aan te melden.

Datum: 13-12-2019
Aanvang: 09:30
Duur: 30 min
Deelname: gratis
Aanmelden kan via
dit formulier
of via onze Portal.

Heb je problemen met inschrijven?
Stuur dan een e-mail naar
verkoop@orbis-software.nl.
VIES koppeling: Binnen enkele klikken het tijdrovende
controleproces EU BTW-nummers via VIES automatiseren

Tijdrovende, kostbare en foutgevoelige handelingen, we kennen ze allemaal en vinden ze niet altijd even leuk (om het zacht uit te drukken). BTW nummers controleren is een zeer foutgevoelig proces en het zou veel tijdwinst opleveren wanneer dit geautomatiseerd kon worden. We laten zien hoe je door een VIES (VAT Information Exchange System) koppeling met je CRM-, HRM-, of ERP-applicaties dit controleproces kunt automatiseren. Benieuwd? Hiernaast kun je je aanmelden.

Datum: 13-12-2019
Aanvang: 10:30
Duur: 30 min
Deelname: gratis
Aanmelden kan via
dit formulier
of via onze Portal.

Heb je problemen met inschrijven?
Stuur dan een e-mail naar
verkoop@orbis-software.nl.
PDF Tool: Automatiseer uw inkomende en uitgaande PDF-documenten

PDF documenten zijn al een tijdje de standaard voor bijvoorbeeld offertes, facturen, bevestigingen en handleidingen. Echter is het een tijdrovende taak om deze op een goede, gestructureerde en veilige manier op te stellen en te verspreiden. Met onze PDF-Tool kunt u dit volledig automatisch genereren verspreiden onder uw medewerkers en klanten. Gebruik onze PDF-tool voor o.a.:

  • Automatisch uw PDF-documenten beveiligen met bijvoorbeeld een wachtwoord.
  • Automatisch de juiste huisstijl of achtergrond toevoegen.
  • Automatisch PDF's samenvoegen.
  • Automatisch barcodes op PDF documenten plaatsen.
  • Automatsich PDF-documenten afdrukken.

Is uw interesse gewekt en wilt u dit graag in de praktijk zien? Meldt u dan hiernaast aan.

Datum: 13-12-2019
Aanvang: 11:30
Duur: 30 min
Deelname: gratis
Aanmelden kan via
dit formulier
of via onze Portal.

Heb je problemen met inschrijven?
Stuur dan een e-mail naar
verkoop@orbis-software.nl.
2020
Januari
Portal4U: Leer hoe je veilig en eenvoudig info
uit je interne systemen deelt met medewerkers en relaties

Leer Portal4U kennen tijdens dit webinar. We laten je zien hoe je eenvoudig je eigen webportal opzet en inricht, deze koppelt aan je interne systemen en de synchronisatie van informatie automatisch laat verlopen. Op deze manier is informatie te allen tijde op een veilige manier beschikbaar voor diegene met wie je het wilt delen.

Datum: 10-01-2020
Aanvang: 09:30
Duur: 30 min
Deelname: gratis
Aanmelden kan via
dit formulier
of via onze Portal.

Heb je problemen met inschrijven?
Stuur dan een e-mail naar
verkoop@orbis-software.nl.
Februari
Webshopkoppelingen: Hoe koppel je een webshop aan een ERP-systeem?

Webshops en ERP-systemen. Informatie in de ene omgeving automatisch bijwerken in de andere omgeving. Zeg hallo tegen automatische synchronisaties tussen deze systemen en zeg gedag tegen handmatige data invoer. Benieuwd naar hoe en wat er allemaal geautomatiseerd kan worden? Meld je aan.

Datum: 07-02-2020
Aanvang: 09:30
Duur: 30 min
Deelname: gratis
Aanmelden kan via
dit formulier
of via onze Portal.

Heb je problemen met inschrijven?
Stuur dan een e-mail naar
verkoop@orbis-software.nl.
Recente webinars & trainingen
Heeft u een webinar gemist of wil je een webinar nog eens terugkijken? Dat kan!
Hieronder vind je een overzicht van reeds gehouden webinars & trainingen en een link naar de video.
Koppel uw webshop eenvoudig
aan uw ERP-systeem
De integratie van een WooCommerce, Magento of Shopify webshop met ERP-systemen is een hele uitdaging voor vele organisaties en resulteert vaak in dure maatwerkoplossingen. Deze webinar laat zien dat het ook anders kan middels onze Integration Tools.
Webinar PDF Tool
In deze webinar presenteren we u onze nieuwe PDF Tool. Een nieuwe tool binnen Orbis TaskCentre waarmee u volledige controle krijgt over het configureren en samenstellen van PDF-documenten.
Training Integration Tools
Gegevens heel eenvoudig van en naar uw ERP-systemen ophalen en wegschrijven? Onze integratie oplossingen bieden u de oplossing. In deze training laten we u stap voor stap zien wat de mogelijkheden zijn en hoe u zelf de vele Integration Tools kunt inzetten binnen uw eigen organisatie.
Training Orbis TaskCentre
Tijdens deze training laten we u de verschillende onderdelen van Orbis TaskCentre zien, krijgt u uitleg over de vele tools en kunt u aan de slag gaan met het maken van verschillende opdrachten.
Webinar voor webbureaus
U bent webdesigner of heeft een webdesignbureau en heeft te maken met klanten die graag hun website of webshop willen koppelen aan hun interne systemen? Tijdens deze webinar laten we zien dat u binnen no-time integraties tussen bijvoorbeeld webshops en ERP-systemen kunt opzetten.
Webinar Debman4U
Kunt u uw debiteurenbeheer verbeteren? Wij zijn overtuigd van wel! Tijdens deze webinar laten we u zien middels 4 voorbeelden zien wat de zoal de mogelijkheden met automatisch debiteurenbeheer zijn.
Webinar Workflow4U
Workflow4U is een krachtig online workflowsysteem dat zich volledig aanpast aan uw wensen en eisen. Zo kunt u zelf processen definiëren en inrichten. Tijdens deze webinar laten we u zien wat de mogelijkheden en voordelen van Workflow4U zijn.
Webinar E-Commerce integratie
Orders ophalen, artikelen plaatsen, prijzen bijwerken, rapportages draaien, de mogelijkheden met TaskCentre zijn eindeloos. Daarnaast kan TaskCentre met vrijwel iedere webshop integreren. Hoe we dat doen en wat de voordelen hiervan zijn laten we u in deze webinar zien.
Webinar MS Exchange Integratie (Commercieel)
De integratie van MS Exchange met interne of externe systemen wordt steeds belangrijker. Denk dan aan contactpersonen tussen een CRM-systeem en Exchange synchroniseren, het automatisch aanmaken van een workflow bij een binnenkomende e-mail, of het aanmaken van agenda items, todo's, etc. In deze webinar laten we alle mogelijkheden zien.
Webinar MS Exchange Integratie (Technisch)
Een integratie met Exchange lastig? Niet met Orbis TaskCentre. Hoe we dit doen? Volg de MS Exchange technische webinar en ervaar het zelf. We laten in deze webinar niet alleen de toepasbaarheid zien, we gaan ook dieper in op de techniek en laten zien hoe het bouwen van een integratietaak in zijn werk gaat.
Webinar TaskCentre integreert (Commercieel)
Integratie van verschillende systemen op een snelle en eenvoudige manier is voor veel organisaties een welkome oplossing. Welke integratie-mogelijkheden zijn er? Hoe kunt u deze toepassen? Wat zijn de voordelen? Ervaar tijdens deze webinar zelf de toepasbaarheid van Orbis TaskCentre.
Webinar TaskCentre integreert (Technisch)
In de technische webinar laten we u meer zien dan alleen de mogelijkheden. We laten niet alleen een integratie- voorbeeld zien, maar ook de technische aspecten zien. Zo ervaart u direct de snelheid waarmee integraties middels Orbis TaskCentre opgezet kunnen worden.
Lees alles over onze producten, oplossingen en tools in onze interactieve productbrochure.
LinkedIn Vimeo YouTube