Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Knowledge Base
Na het updaten naar Exact Globe batch 406 blijft 'iwtskrun.exe' van TaskCentre openstaan na aanroep met integration tools.
Id: 000001 | Producten: Exact, TaskCentre, BPA Platform
Na het updaten naar Exact Globe Next release 406 kan een probleem optreden bij het uitvoeren van taken die gebruik maken van de Exact Globe Integration tool. Nadat een taak die gebruik maakt van de Exact Globe Integration Tools klaar is en alle stappen uitgevoerd heeft, treedt er een probleem op bij het vrijgeven van de (computer)resources waardoor de taak in TaskCentre afgesloten lijkt te zijn, maar het bijbehorende "iwtskrun.exe" proces in de Task Manager van Windows nog actief is, geheugen in gebruik heeft en nog een actieve "thread" heeft.

Bij het opnieuw uitvoeren van dezelfde taak of het uitvoeren van een andere taak die ook gebruik maakt van de Exact Globe Integration tools, blijft deze nieuwe taak 'hangen' (langdurig wachten) op de eerste Exact Globe Integration stap in de taak. Pas wanneer het openstaande "iwtskrun.exe" proces van de eerste taak via de Task Manager van windows geforceerd gesloten wordt, gaat de tweede taak verder met het verwerken met de Exact Globe Integration stap.

Klik op onderstaande button om de volledige PDF te downloaden.
Meer informatie?
ID: 000001
Heeft betrekking op de volgende producten:
Exact, TaskCentre, BPA Platform
Heeft u vragen, of wellicht ondersteuning nodig? Neem dan via onze Orbis Portal contact op met onze helpdesk.
LinkedIn Vimeo YouTube