Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
WooCommerce integratie
Dé integratie oplossing voor WooCommerce
WooCommerce is een online webshop plugin voor het open-source systeem WordPress. Inmiddels is WooCommerce uitgegroeid tot een enorme community en mag het zich als één van de meest populaire webshops wereldwijd noemen.

Hoe kunnen we nu gegevensstromen van en naar WooCommerce volledig automatisch laten plaatsvinden? Het eenvoudig drag&drop principe in Orbis TaskCentre geeft bedrijven gebruik makende van WooCommerce direct de mogelijkheid om internet systemen volledig te integreren met WooCommerce. Door gebruik te maken van WebServices en de WooCommerce API zijn o.a. de volgende integratiemogelijkheden te behalen:

  • Het automatisch ophalen van WooCommerce orders in CRM-, ERP- of andere applicaties.
  • Het automatisch updaten van een WooCommerce webshop met nieuwe producten en prijzen vanuit een CRM-applicatie.
  • Het continu monitoren van voorraadniveaus en deze bijwerken in de WooCommerce webshop. Mochten voorraden stagneren kan TaskCentre automatisch alerts (per e-mail of sms) versturen.
  • Volledig automatisch synchroniseren van gegevens tussen WooCommerce en CRM- of ERP-toepassingen.

De integratie van WooCommerce met boekhoudkundige- of ERP-systemen is een hele uitdaging voor vele organisaties en resulteert vaak in dure maatwerkoplossingen. TaskCentre biedt hierin de oplossing. Van eenvoudige alerts tot complexe synchronisaties... TaskCentre integreert vrijwel iedere applicatie (SAP Business One, Exact, Unit4 Multivers, Visma.net, MailChimp, Exchange, Microsoft Dynamics NAV, etc.) heel eenvoudig met WooCommerce. Dat biedt o.a. de volgende voordelen:

  • Een directe verbetering van datastromen van en naar WooCommerce.
  • De juistheid en correctheid van gegevens in WooCommerce door het vermijden van handmatige handelingen.
  • Een oplossing voor duur maatwerk. Door de vele Tools binnen TaskCentre kunnen we aan vrijwel iedere automatiseringswens voldoen.
  • Het automatisch aanmaken en verspreiden van voorraad of verkooprapportages.
  • Het automatisch aanbieden van orders aan een gewenste koeriersdienst.
  • Een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing.
Meer weten over de WooCommerce oplossing?
Blogs & klantverhalen
De integratie van WooCommerce
met boekhoud- CRM- en ERP-systemen
WooCommerce, dat bedrijven en ontwikkelaars een gratis en eenvoudige mogelijkheid biedt om een online webwinkel te ontwikkelen, is uitgegroeid tot een van de meest gedownloade WordPress plugins. Het automatiseren van het gehele bestelproces zorgt, in tegenstelling tot het louter en alleen synchroniseren van orders, er ook voor dat het voor gebruikers niet meer nodig is om gegevens uit WooCommerce te halen en die informatie in bestaande systemen opnieuw in te voeren. Dit bespaart niet alleen tijd en geld maar roeit ook datafouten uit.
De integratie van koeriersdiensten met ERP-systemen
Het naadloos integreren van koeriersdiensten met ERP-systemen, betekent tevens het automatisch synchroniseren van informatie tussen de interne bedrijfssystemen en de gewenste koeriersdienst. Dit resulteert direct een tijds- en kostenbesparing en vermeid het herhaaldelijk handmatig invoeren van dezelfde gegevens in verschillende systemen. Dit alles verminderd de verzendtijd aanzienlijk.
Verlaag kosten & verbeter e-mail
marketing campagnes dmv automatisering
TaskCentre kan organisaties helpen door het automatiseren en beheren van e-mail marketing campagnes in oplossingen als MailChimp, dotmailer en HubSpot. Zo kan TaskCentre automatisch campagnes aanmaken en versturen en eventuele uitschrijvingen verwerken in een CRM-/ERP-pakket. E-mail marketing processen kunnen volgens de eigen Business Rules volledig automatisch draaien. Het automatisch uitdraaien van rapportages of verifiëren van e-mailadressen behoort ook tot de mogelijkheden.
Hoe kan je een webdesign bureau laten groeien door klanten integratieoplossingen met bedrijfssystemen aan te bieden?
Het moderne webdesign bureau van tegenwoordig bevindt zich in het epicentrum van de bedrijfsstrategie van een klant. Eisenpakketten voor websites zijn vaak net zo gecompliceerd als ERP- of CRM-specificaties en website gebruikers hebben alsmaar hogere verwachtingen.
Ontdek de vele manieren om magazijn-activiteiten te verbeteren
Door het beheer van magazijn activiteiten door middel van procesautomatisering en applicatie-integratie te optimaliseren, kunnen bedrijven een concurrentievoordeel verschaffen. Een succesvolle optimalisatie vermindert namelijk operationele kosten, verbetert de productiviteit van medewerkers en verhoogt de nauwkeurigheid van kritieke informatie.
Functionaliteiten
Van onze Integration Tool voor WooCommerce
Onderstaande tabel laat zien welke functionaliteiten op dit moment beschikbaar zijn in de Integration Tools voor WooCommerce.
ModuleObjectOperations
CUSTOMERSCustomerGET – ADD – UPDATE – DELETE
ORDERSOrderGET – ADD – UPDATE – DELETE
Order noteGET – ADD – DELETE
Order refundGET – ADD – DELETE
PRODUCTSProductGET – ADD – UPDATE – DELETE
Product attributeGET – ADD – UPDATE – DELETE
Product attribute termGET – ADD – UPDATE – DELETE
Product categoryGET – ADD – UPDATE – DELETE
Product reviewGET
Product shipping classGET – ADD – UPDATE – DELETE
Product tagGET – ADD – UPDATE – DELETE
Product variationGET – ADD – UPDATE – DELETE
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube