Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
PDF Tool
Haal meer uit uw PDF-bestanden
Dagelijks versturen en ontvangen we steeds vaker documenten in het PDF-formaat. Adobe's Portable Document Format is uitgegroeid tot het standaard document format voor het delen van digitale informatie. Denk aan facturen, offertes, advertenties, ebooks, folders en vele anderen. Het gebruik van PDF-documenten is relatief eenvoudig, documenten kunnen op vrijwel ieder systeem bekeken worden zonder extra software te moeten installeren.
Willen we echter PDF-documenten gaan bewerken, beveiligen of bijvoorbeeld verschillende documenten samenvoegen of extra pagina's toevoegen? Dan moet er extra (vaak betaalde) software geïnstalleerd worden... Onze nieuwe PDF-tool biedt precies dat wat u voor ogen heeft met uw PDF-documenten, volledig automatisch.

Onze PDF Tool biedt vele mogelijkheden op het gebied van PDF documenten beveiligen, samenvoegen, achtergronden of watermerken toevoegen. Maar ook het uitlezen van PDF-documenten en het verwerken van data in een ERP-systeem behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer u een PDF heeft bewerkt en helemaal naar uw smaak heeft gemaakt is het tijd om deze uit te printen. Dit kan nu gemakkelijk en volledig geautomatiseerd waar en wanneer u het wilt. Printen kan direct vanuit de PDF-tool, maar ook bestaande pdf-documenten kunnen eenvoudig opgehaald en afgedrukt worden.

Hieronder kort samengevat de 5 belangrijkste onderdelen:

Zorg voor herkenbaarheid


Uw eigen huisstijl of briefpapier in bijvoorbeeld facturen of offertes verwerken zorgt voor herkenbaarheid. Maar u kunt ook een kopiefactuur voorzien van het watermerk "Kopie". De PDF-tool verzorgt het automatisch.

Voorkom fraude, beveilig uw documenten


Beveilig documenten met een wachtwoord. Geef aan of een PDF bewerkt en/of geprint mag worden. Voeg tevens een digitale handtekening toe om vervalsing te voorkomen. De PDF-tool zorgt automatisch voor de gewenste beveiliging(en).

Documenten toevoegen of samenvoegen


Algemene voorwaarden koppelen, een advertentie toevoegen, het kan allemaal. De PDF-tool kan bestaande documenten heel eenvoudig samenvoegen met bijvoorbeeld een factuur, offerte, etc. Dit gebeurt uiteraard volledig automatisch.

Gegevens uit documenten intern verwerken


Door gegevens uit PDF-documenten automatisch in andere systemen te verwerken bespaart u veel tijd en geld. De PDF-tool kan het! Zo kunnen bijvoorbeeld facturen automatisch aan de juiste boeking of relatie gekoppeld worden, zonder enige handmatige handeling!

1D en 2D barcode (streepjescode) toevoegen


PDF-formulieren die zijn bedoeld voor printwerk kunnen door het toevoegen van een barcode (streepjescode) bijvoorbeeld sneller verwerkt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een ordernummer als barcode aan een (standaard) retourformulier toevoegen, zodat de klant de PDF af kan drukken om goederen retour te zenden. Bij binnenkomst van de goederen hoeft alleen nog maar de barcode gescant te worden om de originele order terug te vinden in het systeem. Naast een 1D barcode of streepjescode kunnen ook 2D barcodes worden toegevoegd. 2D codes kennen de meeste als QR-codes. Daar waar een 1D code beperkt is in het aantal karakters (maximaal 48 tekens) kunnen 2D codes tot ruim 7000 karakters bevatten. Zo kan in één code een naam, artikelnummer, website, afzender, etc. worden toegevoegd.

PDF documenten uitprinten


Is uw PDF uiteindelijk helemaal naar uw smaak? Dan wilt u uw documenten uit kunnen printen. Automatisch printen vanuit de PDF zelf wordt wel heel erg gemakkelijk. Stel uw klanten uploaden bestellingen in de vorm van PDF naar een FTP server, deze kunt u dan automatisch doorsturen naar de PDF-tool om deze direct of op een gewenst tijdstip uit te printen.

PDF-documenten gekoppeld aan een e-mail kunnen eenvoudig op de server worden opgeslagen en automatisch geprint worden. Met zogenaamde ‘watch-folders’ kan een PDF print-taak getriggerd worden op het moment dat nieuwe documenten worden toegevoegd om deze vervolgens automatisch te printen. Pakbonnen, facturen, offertes en veel andere pdf-documenten kunnen zo volledig automatisch gegenereerd, uitgelezen en afgedrukt worden. En dit alles met slechts 1 tool!
Meer weten over de PDF Tool?
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube