Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
MS SQL Server Reporting Services Integratie
Haal meer uit Microsoft SSRS rapportages
U bent op zoek naar een SQL Server Reporting Services integratieoplossing voor het volledig automatisch aanmaken en verspreiden van SQL Server Reporting Services (SSRS) rapporten? Deze moeten worden getriggerd op basis van een verandering in de database, een binnenkomende e-mail (op SMTP-basis) of bijvoorbeeld een sms-bericht? Of wenst u SSRS's XML, CSV, Excel, PDF of Tiff file output formaten automatisch te verwerken in uw bedrijfssystemen? Wij hebben de oplossing voor u!

Orbis TaskCentre biedt de mogelijkheid om SQL Server Reporting Services processen volledig te automatiseren. Zo kunnen automatisch SSRS rapporten worden aangemaakt en verstuurd op basis van een database-event, binnenkomende SMTP e-mail en SMS tekstberichten. Bovendien kan Orbis TaskCentre ook ingezet worden om binnenkomende SSRS, XML, CSV, PDF, Excel of Tiff-bestanden automatisch op te pakken en de data te verwerken in de interne bedrijfssystemen.

Mogelijke integraties met SQL Server Reporting Services middels Orbis TaskCentre zijn:

  • Dynamisch creĆ«ren en versturen van financiĆ«le rapportages op basis van een database-event.
  • Ophalen van SSRS XML, CSV, Excel, PDF of Tiff-bestanden en deze verwerken in een ERP- of CRM-systeem, webservice of cloud-oplossing.
  • Eenvoudig bestanden uploaden naar een FTP locatie.
  • Mens en systeem de mogelijkheid geven om op maat gemaakte rapportages aan te maken en te versturen via inkomende e-mail of sms-berichten.
Integreren met...
Orbis TaskCentre kan Microsoft SQL Server Reporting Services eenvoudig integreren met bijvoorbeeld:

Blogs & klantverhalen
Waarom iedereen aan de e-factuur moet
Het handmatig verwerken van facturen kost bedrijven jaarlijks veel geld. Om e-factureren te stimuleren en op de kaart te zetten heeft o.a. de Rijksoverheid besloten versneld op e-factureren over te gaan. Door deze documenten in UBL-formaat op te maken zijn deze uniform. Iedere applicatie die gebruik maakt van UBL weet dus precies hoe met deze bestanden om te gaan. Digitaal factureren biedt vele voordelen, het grootste is wellicht dat vrijwel geen enkele handmatige handeling meer nodig is voor het verwerken en versturen van facturen. Dit levert een tijdswinst op en drukt daardoor direct personeelskosten.
Het automatisch creëren en verspreiden van belangrijke rapportages
Bedrijfsrapportages spelen een belangrijke rol in het succesvol ontwikkelen en managen van een organisatie. Het consistent en automatisch genereren van rapportages draagt bij dat bedrijfsprestaties continu gemonitord, geanalyseerd en verbeterd kunnen worden. Rapportages kunnen heel eenvoudig en automatisch middels Crystal Reports of Microsoft SQL Server Reporting Services gegenereerd worden en vervolgens per e-mail of FTP verzonden worden of bijvoorbeeld direct in een CRM-systeem geüpload worden.
Document Automation & Orbis TaskCentre
TaskCentre Document Automation biedt tools die organisaties in staat stellen te connecteren met bestaande applicaties om zodoende automatisch documenten te creëren en deze automatisch te distribueren naar de verschillende zakenpartners.
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube