Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
MS Exchange Connector Tool
Dé krachtige integratie oplossing voor Microsoft Exchange
De meeste werknemers brengen de meeste tijd van de dag door in MS Outlook. Sterker nog, de administratieve kosten door het handmatig aanmaken van kalenderitems, taken en contacten is een kostenpost die liever vermeden wordt.

Orbis TaskCentre kan de stroom van gegevens tussen vrijwel elke bedrijfsapplicatie en MS Exchange automatiseren. Dit doen we middels de Microsoft Exchange Connector Tool.
De integratie oplossing voor MS Exchange
Integreer Microsoft Exchange met elke andere bedrijfsapplicatie (ERP, CRM, MRP of specialistisch) en automatiseer de stroom van gegevens tussen MS Outlook en uw bedrijfsapplicaties.
Met de MS Exchange Connector Tool bieden we u de volgende integratie mogelijkheden:

 • Is het mogelijk te koppelen aan meerdere Exchange servers.
 • Is geen aparte installatie en forwarding nodig op de Exchange server.
 • Is het mogelijk ook terug te schrijven naar Exchange.
 • Kunnen meerdere mailboxen uitgelezen worden in één taak in één run.
 • Kunt u nog veel meer automatiseren.
Met de MS Exchange Connector Tool kunnen we de volgende onderdelen synchroniseren:

 • Kalenderitems
  Denk hierbij aan sales meetings, vakantiedagen, afspraken, etc...
 • Taken
  Todo's uit het ERP-systeem worden automatisch gesynchroniseerd met todo's in Outlook.
 • Contacten
  Contactpersonen uit andere applicaties worden beschikbaar gesteld in Outlook.
 • E-mails
  Binnengekomen e-mails kunnen automatisch als verzoek in het ERP-systeem geregistreerd worden. Met daaraan eventueel een document met het betreffende e-mailbericht.
Hieronder laten we u in minder dan 10 minuten de kracht en mogelijkheden van onze MS Exchange Connector zien. Meer infosessies en andere video's kunt u hier terugvinden.
Onze video's worden extern gehost.
Om te voldoen aan de AVG/GDPR wetgeving en
deze video's af te kunnen spelen dient u
statistische-cookies te accepteren.

Blogs & klantverhalen
TaskCentre automatiseert aanvraagprocessen voor bedrijfsadviseurs
Expense Reduction Analysts (ERA), een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde inkoop adviseurs, gebruikt TaskCentre om het e-mail systeem te koppelen aan het CRM systeem en om het aanvraag proces te automatiseren.
Waarom iedereen aan de e-factuur moet
Het handmatig verwerken van facturen kost bedrijven jaarlijks veel geld. Om e-factureren te stimuleren en op de kaart te zetten heeft o.a. de Rijksoverheid besloten versneld op e-factureren over te gaan. Door deze documenten in UBL-formaat op te maken zijn deze uniform. Iedere applicatie die gebruik maakt van UBL weet dus precies hoe met deze bestanden om te gaan. Digitaal factureren biedt vele voordelen, het grootste is wellicht dat vrijwel geen enkele handmatige handeling meer nodig is voor het verwerken en versturen van facturen. Dit levert een tijdswinst op en drukt daardoor direct personeelskosten.
Het automatisch creëren en verspreiden van belangrijke rapportages
Bedrijfsrapportages spelen een belangrijke rol in het succesvol ontwikkelen en managen van een organisatie. Het consistent en automatisch genereren van rapportages draagt bij dat bedrijfsprestaties continu gemonitord, geanalyseerd en verbeterd kunnen worden. Rapportages kunnen heel eenvoudig en automatisch middels Crystal Reports of Microsoft SQL Server Reporting Services gegenereerd worden en vervolgens per e-mail of FTP verzonden worden of bijvoorbeeld direct in een CRM-systeem geüpload worden.
Advanced Business Alerts & Orbis TaskCentre
Vandaag de dag moet een organisatie snel en accuraat kunnen reageren op bepaalde gebeurtenissen. Dit vereist een snelle melding, vaak al voor of tijdens de feitelijke gebeurtenis. Hierdoor is het mogelijk om goed voorbereide beslissingen te nemen, gebaseerd op 'critical data events'.
Document Automation & Orbis TaskCentre
TaskCentre Document Automation biedt tools die organisaties in staat stellen te connecteren met bestaande applicaties om zodoende automatisch documenten te creëren en deze automatisch te distribueren naar de verschillende zakenpartners.
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube