Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Dotmailer integratie
Haal meer uit Dotmailer
Dotmailer is een online e-mail marketing platform waarmee bedrijven en organisaties op een eenvoudige wijze o.a. nieuwsbrieven kunnen versturen. Het biedt diverse handige en krachtige tools voor e-commerce marketeers. Maar hoe zorgt u ervoor dat Dotmailer binnen uw eigen processen past? Dat gegevens automatisch gesynchroniseerd worden? Dat Dotmailer eenvoudig en correct communiceert met andere applicaties?

Om Dotmailer zo goed mogelijk te benutten en profijt te hebben van de voordelen en mogelijkheden van dit online marketingplatform is een naadloze integratie met bestaande systemen erg belangrijk. De Dotmailer connector binnen Orbis TaskCentre biedt hierin de oplossing. Deze integratieoplossing kan op een eenvoudige en automatische wijze bijvoorbeeld abonneelijsten synchroniseren, uitschrijvingen voor nieuwsbrieven verwerken in een ERP-systeem, rapportages genereren en verspreiden en nog veel meer. Bovendien kan Orbis TaskCentre ook automatisch campagnes creƫren en versturen op basis van de eigen business rules.

Door Dotmailer te integreren met applicaties als Salesforce of Exact Online worden herhalende administratieve handelingen vermeden. Orbis TaskCentre synchroniseert immers automatisch gegevens tussen de verschillende systemen.

Vrijwel ieder proces van en naar Dotmailer kan zo volledig geautomatiseerd worden.

Denkbare integraties:

Integreren met...
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube