Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Standaard Producten
Naast standaard Orbis Taken zijn er in de loop van de tijd ook standaard oplossingen ontstaan.
Deze oplossingen hebben het volgende gemeen: ze zijn web-based en maken gebruik van Orbis Taken.
Onze standaard oplossingen zijn niet alleen gemakkelijk aan te passen aan uw specifieke wensen maar ook ERP onafhankelijk. Al deze oplossingen maken gebruik van standaard meegeleverde Orbis Taken. Hierdoor kunnen ze snel geïmplementeerd worden voor ieder ERP-systeem.
Workflow4U
Voor transparante processen en voorspelbare kwaliteit
Met Workflow4U brengt u structuur in uw bedrijfsprocessen U kunt uw bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, vanaf heden volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren. Daarvoor hebben wij Workflow4U ontwikkeld. Een workflow systeem dat uw werknemers toegang geeft tot één centrale omgeving waar al hun taken beheerd en gemanaged worden.
Portal4U
Maak eenvoudig uw eigen Portals
Met Portal4U kunt u snel, eenvoudig, flexibel én veilig uw web-based portals inrichten.
Via overzichten, formulieren en rapporten bepaalt u zelf in een paar stappen welke inhoud u wilt laten zien. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologie van TaskCentre® is integratie met uw databasesysteem zeer eenvoudig.
Debman4U
Automatisch Credit Management Systeem
DebMan4U gebruikt de nieuwste technieken om uw debiteurenbeheer eenvoudig, snel en vooral automatisch af te handelen. Automatisch versturen van rekeningoverzichten, aanmaningen, kopiefacturen en andere documenten. Incassotrajecten zijn naar eigen wens in te richten en een werkstroom vertelt u precies welke activiteiten u nog moet uitvoeren.
Store4U
Dé webshop voor B2B én B2C
Met Store4U beschikt u in een handomdraai over een moderne en professionele webshop die voldoet aan uw eisen en wensen. Met Store4U kunt u uw webshop flexibel inrichten, waarbij u zelf de "look and feel" bepaalt. Middels TaskCentre® is integratie met uw ERP-systeem zeer eenvoudig en blijven de gegevens in uw webshop consistent met uw ERP systeem.
Ship4U
Automatische verzendetiketten
Ship4U is een web-based applicatie die automatisch verzendetiketten voor u genereert vanuit uw ERP-systeem. Ship4U doet dit voor DHL, UPS of TNT.
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube