Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Microsoft Dynamics AX integratie oplossing
Integreer, communiceer en automatiseer
U maakt reeds gebruik van Microsoft Dynamics AX en bent op zoek om op een eenvoudige, snelle, goedkope en automatisch manier data van en naar MS Dynamics AX over te zetten? Of u wilt weten wat u zoal kunt integreren met Microsoft Dynamics AX? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze MS Dynamics AX integratie oplossing biedt antwoord op vrijwel al uw integratie- en automatiseringswensen. Zo kunt u bijvoorbeeld snel en eenvoudig Dynamics AX koppelen met MS Exchange, WooCommerce, Magento, SAP Business One en veel meer.

Vul zelf maar aan: "Ik wil dat…" en Orbis TaskCentre en de Microsoft Dynamics AX Connector doen voor u, volledig automatisch, de rest. Een aantal voorbeelden van integratieoplossingen:


En zo zijn er nog veel meer integratie mogelijkheden met Microsoft Dynamics AX. Al deze oplossingen hebben een aantal dingen gemeen, namelijk:

  • Ze vermijden het continu handmatig invoeren van dezelfde data in verschillende systemen.
  • Ze verbeteren de zichtbaarheid van belangrijke informatie en bieden juist meer daadkracht in het maken van beslissingen.
  • Processen verlopen precies zoals ze bedacht zijn.
  • Ze geven de mogelijkheid om bedrijfsprocessen uit te breiden zonder extra personeel aan te nemen.
  • Heel eenvoudig systemen uitbreiden met workflow mogelijkheden of online portalen.
Integreren met...
Orbis TaskCentre kan MS Dynamics AX eenvoudig integreren met bijvoorbeeld:

Blogs & klantverhalen
4 Manieren om uw bedrijfsprocessen te automatiseren
We noemen in deze blog de vier belangrijkste manieren om bedrijfsprocessen te automatiseren en uw medewerkers van tools te voorzien waarmee u en zij aan de steeds toenemende vraag aan informatieverstrekking kunnen blijven voldoen - 24/7, 365 dagen per jaar.
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube