Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Onze Producten & Oplossingen
Krachtige BPM integratie oplossingen die uw bestaande applicaties integreren, automatiseren en uitbreiden.
Uw administratie integreren met uw ERP-systemen? Uw e-mailsystemen integreren met uw werkprocessen? Of, uw webshop integreren met uw CRM-systemen? Iedereen werkt met meerdere systemen tegenwoordig, dus integratie is niet langer een wens, maar tegenwoordig een must. Naast de vele integratie mogelijkheden van Orbis TaskCentre bieden wij ook standaard producten aan. Web-based producten die stuk voor stuk uw bestaande systemen uitbreiden. Heeft u zelf een integratiewens, maar ziet u deze nog niet op onze website terugkomen? Neem dan contact met ons op.
Overzicht sorteren:
Workflow4U
Voor transparante processen en voorspelbare kwaliteit
Met Workflow4U brengt u structuur in uw bedrijfsprocessen U kunt uw bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, vanaf heden volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren. Daarvoor hebben wij Workflow4U ontwikkeld. Een workflow systeem dat uw werknemers toegang geeft tot één centrale omgeving waar al hun taken beheerd en gemanaged worden.
Portal4U
Maak eenvoudig uw eigen Portals
Met Portal4U kunt u snel, eenvoudig, flexibel én veilig uw web-based portals inrichten.
Via overzichten, formulieren en rapporten bepaalt u zelf in een paar stappen welke inhoud u wilt laten zien. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologie van TaskCentre® is integratie met uw databasesysteem zeer eenvoudig.
Debman4U
Automatisch Credit Management Systeem
DebMan4U gebruikt de nieuwste technieken om uw debiteurenbeheer eenvoudig, snel en vooral automatisch af te handelen. Automatisch versturen van rekeningoverzichten, aanmaningen, kopiefacturen en andere documenten. Incassotrajecten zijn naar eigen wens in te richten en een werkstroom vertelt u precies welke activiteiten u nog moet uitvoeren.
Store4U
Dé webshop voor B2B én B2C
Met Store4U beschikt u in een handomdraai over een moderne en professionele webshop die voldoet aan uw eisen en wensen. Met Store4U kunt u uw webshop flexibel inrichten, waarbij u zelf de "look and feel" bepaalt. Middels TaskCentre® is integratie met uw ERP-systeem zeer eenvoudig en blijven de gegevens in uw webshop consistent met uw ERP systeem.
Ship4U
Automatische verzendetiketten
Ship4U is een web-based applicatie die automatisch verzendetiketten voor u genereert vanuit uw ERP-systeem. Ship4U doet dit voor DHL, UPS of TNT.
Mail Suite
Ga efficiënter om met uw e-mail!
E-mail vergt nog altijd veel van onze kostbare werktijd. We proberen van alles om structuur in onze mail te krijgen, maar succesvol zijn we er nog lang niet in. Wij hebben de oplossing! Mail Suite, dé alles in één oplossing waarmee e-mail weer een integraal onderdeel van uw informatiesysteem wordt! Het biedt één omgeving waarin al uw e-mailverkeer wordt gecentraliseerd.
Exact Globe (SDK)
Integratie oplossing op basis van SDK
De Exact Globe Integration Tool is een aanvulling binnen TaskCentre waardoor de Exact SDK functies binnen TaskCentre op een eenvoudige wijze beschikbaar zijn. De Exact Globe Integration Tool is door Exact Software gecertificeerd en als officiële Add-on beschikbaar.
Exact Globe (Entity Services)
Integratie oplossing op basis van Entity Services
De Exact Entity Services zijn een aanvulling op de Exact SDK functies. Door onze integratieoplossing binnen TaskCentre in te zetten zijn alle functionaliteiten op een eenvoudige wijze beschikbaar. Onze Exact Entity Services Integration Tool is door Exact Software gecertificeerd en als officiële Add-on beschikbaar.
Exact Online
Integratie oplossing
Exact Online is één van de bekendste boekhoudpakketten op de Nederlandse markt. Om Exact Online volledig te integreren binnen uw eigen organisatie hebben wij de Exact Online Integration Tool ontwikkeld. De Exact Online Integration Tool zorgt voor een naadloze communicatie tussen uw interne systemen en Exact Online.
Exact Synergy & Synergy Enterprise
Integratie oplossing
De Exact Synergy & Synergy Enterprise Integration Tools zijn een aanvulling binnen TaskCentre waardoor de Exact SDK functies binnen TaskCentre op een eenvoudige wijze beschikbaar zijn. De Exact Synergy & Synergy Enterprise Integration Tools zijn door Exact Software gecertificeerd en als officiële Add-on beschikbaar.
Microsoft Dynamics AX
MS Dynamics AX is klaar voor Orbis TaskCentre
Integreer, communiceer en automatiseer alles processen van en naar Microsoft Dynamics AX in slechts enkele muisklikken. Zo kunt u MS Dynamics NAV heel eenvoudig uitbreiden met interne- of cloud-gebasserde applicaties.
Microsoft Dynamics CRM
MS Dynamics CRM is klaar voor Orbis TaskCentre
Microsoft Dynamics CRM is zonder duur en ingewikkeld maatwerk te koppelen aan vrijwel iedere gewenste applicatie, zowel intern als in de cloud. MS Dynamics CRM uitbreiden met portalen of workflowsystemen behoren ook tot de mogelijkheid.
Microsoft Dynamics Navision
MS Dynamics Navision is klaar voor Orbis TaskCentre
Met de komst van Microsoft Dynamics Navision kunt u de processen nog beter afstemmen op de wensen van uw klant. U kunt de processen zelfs volledig automatiseren! Hoe u dat doet? Met Orbis TaskCentre!
SAP Business One
Integratie oplossing
Een integratie van SAP Business One met andere applicaties is snel en eenvoudig te behalen middels Orbis TaskCentre. De voor SAP Business One ontwikkelde Integration Tool biedt op een eenvoudige en snelle manier alle mogelijkheden om SAP Business One te laten communiceren met alle gewenste systemen.
Snelstart
Integratie oplossing
SnelStart biedt slimme oplossingen voor uw administratie. Maar hoe automatiseert u processen van en naar SnelStart? Orbis TaskCentre en onze integratie oplossingen zorgen ervoor dat gegevens van en naar SnelStart automatisch verwerkt worden. Zo kunt eenvoudig SnelStart koppelen met webshop, e-mailmarketing tools en meer.
Unit4 Multivers & Unit4 Multivers Online
Integratie oplossing
Het automatiseren en optimaliseren van processen binnen Unit4 Multivers en Unit4 Multivers Online kunt u vanaf nu zonder maatwerk realiseren. Notificaties, automatische distributie van documenten, integratie van Unit4 Multivers of Unit4 Multivers Online met andere systemen of het automatisch genereren van Web-portalen... het kan allemaal op een heel eenvoudige manier.
Visma.net
Integratie oplossing
Het automatiseren en optimaliseren van processen binnen Visma.net kunt u vanaf nu zonder maatwerk realiseren. Notificaties, automatische distributie van documenten, integratie van Visma.net met andere systemen of het automatisch genereren van Web-portalen... het kan allemaal op een heel eenvoudige manier.
Bol.com
Vergroot direct uw marktaandeel
Bol.com mag gezien worden als één van de grootste webshops in de Benelux. Maar Bol.com verkoopt niet alleen haar eigen producten. Het geeft ook ondernemers de kans om onder hun eigen naam producten aan te bieden via de Bol.com webshop. Dit vergroot het marktaandeel van de ondernemer en wordt het te bereiken publiek alleen maar groter.
BTW-nummers valideren (VIES)
TaskCentre integreert
Orbis TaskCentre kan het handmatige proces van BTW-controle middels VIES volledig automatiseren. Dit levert niet alleen een tijdswinst op, maar maakt het frauderen met BTW-nummers nagenoeg onmogelijk.
Concur API
Eenvoudig koppelen met Concur
Door bestaande applicaties te integreren met Concur is het heel eenvoudig om gegevens op te halen en te verwerken van en naar Concur. Door gegevens automatisch te synchroniseren treden minder fouten en het levert een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing op.
Creditsafe
Automatisch krediet-rapportages genereren
Door interne systemen met de services van Creditsafe te koppelen kunnen automatisch kredietrapportages gedraaid en verwerkt worden. Dit levert niet alleen een tijdswinst op maar maakt het opvragen en verwerken van data minder foutgevoelig.
Crystal Reports
Automatisch rapportages genereren en verzenden
Crystal Reports is een krachtige rapport-engine, gebruikt door miljoenen bedrijven wereldwijd. De Run Crystal Reports Connector Tool binnen Orbis TaskCentre biedt de mogelijkheid om automatisch rapportages te creëren, zonder duur en ingewikkeld maatwerk.
Dotmailer
Automatisch marketingprocessen opzetten
Dotmailer is een online e-mail marketing platform waarmee bedrijven en organisatie op een eenvoudige wijze o.a. nieuwsbrieven kunnen versturen. Maar hoe zorgt u ervoor dat Dotmailer processen automatisch verlopen? Orbis TaskCentre biedt te uitkomst!
eBay
Eenvoudig koppelen met eBay
Een integratie van eBay met andere applicaties biedt vele voordelen; het automatisch synchroniseren van artikelen, bestellingen uit eBay verwerken in een ERP-systeem en nog veel meer.
EDI
Eenvoudig met EDI bestanden werken
Orbis TaskCentre neemt alle, voorheen handmatige, handelingen volledig over en automatiseert deze processen. TaskCentre kan automatisch EDI-bestanden ophalen of aanmaken en desgewenst vervolgacties uitvoeren.
Highrise
Eenvoudig koppelen met Highrise CRM
Middels de Highrise CRM connector binnen Orbis TaskCentre kunt u op een eenvoudige wijze integratie mogelijkheden realiseren tussen Highrise CRM en interne- of cloud gebaseerde oplossingen.
HubSpot
Eenvoudig koppelen met HubSpot
Ontdek de meest krachtige en veelzijdige HubSpot koppeling. Automatisch gegevens van en naar HubSpot synchroniseren kan tussen vrijwel iedere applicatie. Onze HubSpot Integration Connector maakt het mogelijk.
Infor
Eenvoudig koppelen met Infor CRM (SalesLogix)
Infor CRM, voorheen bekend als SalesLogix CRM, is een cloud oplossing met vele krachtige sales- en service-functionaliteiten. De inzet van TaskCentre kan Infor CRM eenvoudig koppelen met vrijwel ieder andere gewenste applicatie, zowel intern als in de cloud.
Koeriersdienst integratie
Integratie met o.a. DPD, DHL, TNT Post, UPS en FedEx
Het automatisch synchroniseren van informatie tussen de interne bedrijfssystemen en de gewenste koeriersdienst resulteert direct een tijds- en kostenbesparing en vermeid het herhaaldelijk handmatig invoeren van dezelfde gegevens in verschillende systemen. Dit alles verminderd de verzendtijd aanzienlijk.
Magento
Een integratie met Magento levert meer op
Het volledig automatiseren van de stroom van data tussen Magento webshop en uw interne systemen levert u niet alleen een tijds- en kostenbesparing op, maar biedt uw organisatie veel meer mogelijkheden. Handmatige handelingen en bijkomende foutgevoeligheden zijn definitief verleden tijd!
MailChimp
Een krachtige marketing machine direct binnen handbereik
Een volledige integratie van MailChimp met bijvoorbeeld SAP Business One, Microsoft Dynamics, Exact, Unit4, Visma, etc. biedt u direct vele mogelijkheden. TaskCentre neemt niet alleen tijdrovende werkzaamheden van u over, hij creëert tevens de mogelijkheid om processen beter te stroomlijnen en uit te breiden.
Marktplaats Admarkt
Vergroot het bereik van uw producten
Adverteren middels Marktplaats Admarkt maakt uw producten en uw webshop beter zichtbaar. Advertenties leiden tot meer bezoekers naar de eigen webshop alsmede een hogere leadconversie. Het volledig automatiseren van de stroom van data van en naar Marktplaats Admarkt levert een directe tijds- en kostenbesparing op.
MS Exchange
Microsoft Exchange Connector Tool
Integreer Microsoft Exchange met elke andere bedrijfsapplicatie (ERP, CRM, MRP of specialistisch) en automatiseer de stroom van gegevens tussen MS Outlook en uw bedrijfsapplicaties. Deze gegevens kunnen bestaan uit e-mail berichten, documenten, agendaitems, todo's en veel meer.
MS SQL Server Reporting Services Integratie
Eenvoudig SSRS-rapportages aanmaken en versturen
Het automatisch genereren van SQL Server Reporting Services (SSRS) op basis van een database, inkomende e-mail of sms event, biedt medewerkers, klanten en andere belanghebbende de mogelijkheid om real-time rapportages te activeren en ontvangen. Hoe zou uw bedrijf kunnen profiteren van automatische rapportages?
MS Word
Eenvoudig koppelen met Microsoft Word
Automatisch Word-bestanden aanmaken en verspreiden via e-mail, ftp, een netwerklocatie of per fax. Orbis TaskCentre klaart de klus. Documenten kunnen gezette tijden worden aangemaakt of getriggerd worden vanuit een extern event.
myShop
Eenvoudig koppelen met myShop
Automatisch producten aanmaken, voorraden bijwerken, orders ophalen en verwerken... Kortom, vrijwel elk proces dat u in gedachten heeft met uw myShop webshop is te automatiseren.
PDF Tool
Haal meer uit uw PDF-bestanden
Onze PDF tool biedt gebruikers de mogelijkheid om extra features aan PDF-bestanden toe te kennen. Denk aan het toevoegen van een huisstijl of watermerk aan bestaande PDF-documenten. Maar ook het beveiligen van documenten, toevoegen van een digitale handtekening, PDF-documenten uitbreiden met algemene voorwaarden of een advertentie.
Prestashop
Eenvoudig koppelen met Prestashop
Middels de Prestashop integratie oplossing kunt u vrijwel iedere softwareapplicatie koppeling en processen volledig automatiseren. Zo kunnen orders automatisch ingelezen worden in een ERP-systeem, producten geupload worden, voorraad niveaus worden bijgewerkt en nog veel meer.
Salesforce
Eenvoudig koppelen met Salesforce
Salesforce is een toonaangevende leverancier van CRM software oplossingen en enterprise cloud computing. Ondanks de vele mogelijkheden weten veel organisaties niet goed hoe ze salesforce aan interne- of andere cloud-oplossingen moeten koppelen, zonder dure en ingewikkelde maatwerkoplossingen. Orbis TaskCentre biedt de oplossing!
Shopify
Eenvoudig koppelen met Shopify
Shopify is een krachtig en veelzijdig online e-Commerce platform. Maar om artikelen in een Shopify webshop te krijgen en orders te verwerken in interne systemen, zijn nog altijd handmatige handelingen nodig of vertrouwen bedrijven op dure maatwerkoplossingen. Orbis TaskCentre biedt de oplossing!
Tikkie
Word sneller betaald met Tikkie
Tikkie is al niet meer weg te denken uit de wereld van online betalingen. Tikkie is met meer dan vijf miljoen gebruikers in Nederland dan ook geen kleine speler meer. Met de Tikkie API wordt het mogelijk een automatisch gegenereerde betaalmethode mee te sturen in de vorm van een QR-code of een link. Consumenten willen hun factuur sneller betalen als het makkelijker wordt.
Twitter
Eenvoudig koppelen met Twitter
Twitter is een van de meest gebruikte online Social Media kanalen. Veel marketingafdelingen en bedrijven missen echter de connectie tussen hun interne systemen en twitter waardoor nog altijd veel handelingen handmatig moeten plaatsvinden. Met Orbis TaskCentre kunnen we Twitter automatisch koppelen met vrijwel ieder ander gewenste applicatie.
WooCommerce
Haal meer uit uw webshop
Het eenvoudig drag & drop principe in Orbis TaskCentre geeft bedrijven gebruik makende van WooCommerce direct de mogelijkheid om internet systemen volledig te integreren met WooCommerce. Dit doen we door gebruik te maken van WebServices en de WooCommerce API.
Zendesk
Bereik meer met Zendesk
Zendesk is een veelzijdige oplossing, maar wordt nog krachtiger wanneer het volledig integreert in bestaande omgevingen. Door processen en datastromen van en naar Zendesk volledig te automatiseren bespaart een organisatie veel tijd en geld.
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube