Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Orbis Software Benelux BV
Orbis Software Benelux BV is de marktleider op het gebied van Enterprise Business Alerting en Automation software voor het MKB.
Met behulp van Orbis TaskCentre zijn bedrijven in staat om hun bestaande software efficiënter in te zetten, de verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren en deze zelfs volledig te automatiseren. Orbis Software Benelux BV is op 1 augustus 2003 van start gegaan en distribueert de Orbis producten voornamelijk via een gespecialiseerd partnernetwerk. Door de eigen software ontwikkelingsafdeling van Orbis Software Benelux BV zijn inmiddels een aantal standaard producten en technical partner tools gerealiseerd. Deze producten en tools hebben allemaal één ding gemeen: ze maken gebruik van de kracht van Orbis TaskCentre.
Partner- / Marketingmateriaal
Logo's
Klik op onderstaande logos om deze als GIF, JPEG(CMYK), EPS(CMYK) en PDF(CMYK) bestand te downloaden.
Korte productpagina's
U bent partner van Orbis Software? Op onze partnermateriaal pagina kunt u heel eenvoudig per product informatie downloaden. Deze informatie kunt u dan direct op uw eigen website gebruiken.
Social Media
Social Media is niet meer weg te denken in ons huidige dagelijkse leven en ook Orbis Software Benelux BV maakt hier sinds kort gebruik van om u als gebruiker van de Orbis Software producten op de hoogte te houden van het laatste nieuws, nieuwe functionaliteiten, Orbis in bedrijf, nieuwe filmpjes en veel meer... Dus ook op de hoogte blijven van al het moois dat Orbis Software te bieden heeft?
Meer informatie?
Meer weten over Orbis Software Benelux BV en zijn producten?
LinkedIn Vimeo YouTube