Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Orbis TaskCentre®
TaskCentre® koppelt op een eenvoudige wijze mensen, systemen en informatiestromen aan elkaar door processen te automatiseren, systemen te integreren en informatie te distribueren.
Met Orbis TaskCentre® is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. Of het nu uw ERP, CRM, HRM of een willekeurige andere applicatie is, met TaskCentre® stemt u deze applicaties volledig af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen.
Orbis TaskCentre interactieve productbrochure.
Orbis TaskCentre Systeemeisen.
Onze video's worden extern gehost.
Om te voldoen aan de AVG/GDPR wetgeving en
deze video's af te kunnen spelen dient u
statistische-cookies te accepteren.

Wat doet het?
Uw bedrijfssystemen passen zich aan uw organisatie aan en niet andersom!
Om uit te leggen wat Orbis TaskCentre® doet en in welke deelgebieden TaskCentre® hoofdzakelijk ingezet wordt, gebruiken wij het CRICI-concept.
Klik op het icoon van ieder deelgebied om te lezen wat TaskCentre® voor u doet.
  • Controleren
  • Rapporteren
  • Informeren
  • Communiceren
  • Integreren
Controleren
Met behulp van Orbis TaskCentre® wordt de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de invoer of een proces gecontroleerd en continu bewaakt. Zo kan Orbis TaskCentre® bijvoorbeeld controleren of een medewerker alle velden correct en volledig heeft ingevoerd (het stoppen van "garbage in"), maar ook of een proces tijdig en volgens afspraak verloopt. TaskCentre® controleert en bewaakt alles wat รบ belangrijk vindt en dat altijd op het juiste moment!
Quote klant: "Eindelijk worden alle e-mail adressen correct geregistreerd en de telefoonnummers in het juiste formaat opgeslagen!"

Rapporteren
Alle rapportages worden door Orbis TaskCentre® automatisch gegenereerd en op het juiste moment, in de juiste vorm, bij de juiste personen aangeleverd of beschikbaar gesteld. Of dit nu via e-mail, een printer, fax, het internet of zelfs via SMS moet gebeuren, Orbis TaskCentre® kan het allemaal. Door de integratie van bijvoorbeeld Crystal Reports® of Microsoft Reporting Services® is het mogelijk om zelfs de meest complexe rapportages automatisch te genereren én automatisch te distribueren.
Quote klant: "Orbis TaskCentre® maakt iedere nacht alle managementrapportages en plaatst deze automatisch op de medewerkersportal. Dit scheelt ons iedere dag heel veel tijd!"
Informeren
Met behulp van Orbis TaskCentre® wordt het "Management by exception" principe geïntroduceerd binnen ieder softwarepakket. Dit betekent concreet dat u automatisch geïnformeerd wordt wanneer een proces uw aandacht nodig heeft. U wilt dus de uitzonderingen op de regel weten zodat u meteen de gepaste actie kunt ondernemen!
Quote klant: "Dankzij Orbis TaskCentre® werd ik erop geattendeerd dat de omzet van een klant meer dan 50% hoger was dan de gebudgetteerde omzet. Ik heb snel nieuwe kortingsafspraken met hem gemaakt!"
Communiceren
Veel terugkerende communicaties worden door Orbis TaskCentre® overgenomen. Denk hierbij aan het versturen van offertes, orderbevestigingen, leveringsberichten, facturen en betalingsherinneringen. Of dit nu via e-mail, printer of fax moet gebeuren, Orbis TaskCentre® neemt deze taken voor zijn rekening!
Quote klant: "Op het moment dat wij een pakbon uitprinten uit ons ERP systeem ontvangt de klant automatisch een bericht dat de goederen naar hem onderweg zijn. Super!"
Integreren
Vaak heeft u meer dan één softwarepakket of maakt u gebruik van meerdere databases. Verandert een gegeven in de ene database dan heeft dit vaak gevolgen voor een andere database. Het "met elkaar laten praten" van verschillende databases is een krachtige functionaliteit van Orbis TaskCentre®. Ook de integratie met externe systemen, van uw klanten of uw (toe)leveranciers, wordt door Orbis TaskCentre® volledig geautomatiseerd.
Quote klant: "Dankzij Orbis TaskCentre® worden de bestellingen in onze webshop volledig automatisch in ons ERP systeem ingelezen en ontvangt de klant meteen een orderbevestiging."
Meer informatie over Orbis TaskCentre® of onze standaard producten?
LinkedIn Vimeo YouTube