Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
TaskCentre Functionaliteiten
De functionele bouwstenen van Orbis TaskCentre® zijn de Tools.
Tools worden gebruikt om de verschillende stappen (Steps) binnen een Taak te definiëren. Het zijn de functionele bouwstenen welke communiceren met gangbare technologieën, systemen en applicaties. Door deze bouwstenen op de juiste manier aan elkaar te koppelen en met elkaar te verbinden kunt u vrijwel ieder bedrijfsproces automatiseren. De Tools kunnen worden ingedeeld in een zevental groepen: Event, Input, Format, Output, Execute, General en Technical Partner Tools.
Lees alles over onze producten, oplossingen en tools in onze interactieve productbrochure.
Technical Partner Tools
Een Tool binnen Orbis TaskCentre® voor een specifieke toepassing of een specifiek softwareproduct? Dat kan met de Technical Partner Tools. Er komen steeds meer van deze Tools beschikbaar. Voor softwareproducten als Exact en SAP zijn er speciale integratietools, maar ook EDI Tools, die het EDI-verkeer binnen Orbis TaskCentre® op een eenvoudige manier voor u regelen, behoren tot deze groep van Tools.

Deze Technical Partner Tools worden niet standaard meegeleverd in Orbis TaskCentre. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Klik op de verschillende Technical Partner Tools aan de linkerzijde voor meer informatie.
Meer informatie over Orbis TaskCentre® of onze standaard producten?
LinkedIn Vimeo YouTube