Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
TaskCentre Functionaliteiten
De functionele bouwstenen van Orbis TaskCentre® zijn de Tools.
Tools worden gebruikt om de verschillende stappen (Steps) binnen een Taak te definiëren. Het zijn de functionele bouwstenen welke communiceren met gangbare technologieën, systemen en applicaties. Door deze bouwstenen op de juiste manier aan elkaar te koppelen en met elkaar te verbinden kunt u vrijwel ieder bedrijfsproces automatiseren. De Tools kunnen worden ingedeeld in een zevental groepen: Event, Input, Format, Output, Execute, General en Technical Partner Tools.
Lees alles over onze producten, oplossingen en tools in onze interactieve productbrochure.
XML Document Import
Deze tool zorgt ervoor dat XML-bestanden op een lokale- of netwerkschijf geïmporteerd worden binnen TaskCentre®. Deze Tool kan zowel een specifiek bestand, een bestand uit een vorige "Step", of een bestandsnaam bestaande uit wild cards ophalen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van wild cards, dan zal deze tool het oudste bestand als eerste importeren. Op deze manier worden de bestanden verwerkt in de volgorde waarop ze aangemaakt zijn. ┬á

Het ingelezen XML-bestand wordt getoetst aan de hand van een schema. In dit schema kunnen ook extra validaties vastgelegd worden. De inhoud van de geïmporteerde XML-Tool kan gebruikt worden binnen andere "Steps" van Orbis TaskCentre®, zoals XML to Recordset Tool of de Save as File Tool.
Meer informatie over deze Tool?
Meer informatie over Orbis TaskCentre® of onze standaard producten?
LinkedIn Vimeo YouTube