Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
TaskCentre Functionaliteiten
De functionele bouwstenen van Orbis TaskCentre® zijn de Tools.
Tools worden gebruikt om de verschillende stappen (Steps) binnen een Taak te definiëren. Het zijn de functionele bouwstenen welke communiceren met gangbare technologieën, systemen en applicaties. Door deze bouwstenen op de juiste manier aan elkaar te koppelen en met elkaar te verbinden kunt u vrijwel ieder bedrijfsproces automatiseren. De Tools kunnen worden ingedeeld in een zevental groepen: Event, Input, Format, Output, Execute, General en Technical Partner Tools.
Lees alles over onze producten, oplossingen en tools in onze interactieve productbrochure.
Data Filter
De Data Filter Tool wordt gebruikt om een data subset te extraheren uit de data van een recordset, geproduceerd door een Database Query (ODBC) of Call Procedure (OLEDB) "Step". Deze data subset kan vervolgens weer doorgegeven worden aan andere "Step"pen binnen een Taak. Wanneer een Taak gebruik maakt van een Output Tool met een Memory functie, wordt er automatisch een Repository aangemaakt voor de Taak waarin de recordset wordt opgeslagen.

Wanneer vervolgens de Data Filter "Step" wordt toegevoegd aan een Taak, dan kan deze Repository geselecteerd worden en de data vervolgens worden gefilterd. De Repository Filter wordt gebruikt om de nieuwe recordset te toetsen met de opgeslagen recordset. De Data Filter Tool is eigenlijk het geheugen van iedere Orbis Taak.
Meer informatie over deze Tool?
Meer informatie over Orbis TaskCentre® of onze standaard producten?
LinkedIn Vimeo YouTube